Ena Popov

Odlazak Divne Karleuše: Na komemoraciju došli i Ana Kokić, Lepa Lukić i Boki 13 (video)

Blic 06.03.2019
Komemoracija Divne Karleuše počela je u 11 časova u Kamenoj sali Radio Beograda. Među prvima je došla Vesna Zmijanac, a nakon nje došli su i Ana Kokić, Lepa Lukić i Boki 13. Na komemoraciju je zatim stigla i voditeljka Ena Popov sa majkom. Nakon… »

Srbija je brujala o njenom seksu pred kamerama: Rodila je dve ćerke, prestala da peva, ali sada je ponovo na TV-u i evo šta…

Blic 26.01.2019
Voditeljka, pevačica i nekadašnja učesnica "Velikog brata" Ena Popov poslednjih godina povukla se iz javnosti i posvetila porodici, te publika do skoro nije imala priliku da je vidi na malim ekranima. Ena se proslavila učešćem u prvoj sezoni… »

Njen seks u Velikom bratu bio je prvi pred kamerama u Srbiji: Nacija je bila šokirana, a onda je postala voditeljka, pa…

Kurir 06.12.2018
Ena Popov je pre deset godina učestvovala u " Velikom bratu" i tada je bila u ljubavi sa Markom Miljkovićem i oni su bili prvi par koji je imao seks u rijalitiju. Ona je danas udata i majka dvoje dece, ali uvek je iskreno odgovorila na pitanje o Marku… »

Bila je voditeljka, pa pevačica koja je smuvala fudbalera, a danas živi potpuno drugačiji život (18+)

Alo 06.12.2018
Nekad i sad. Ona je prva imala akciju ispod jorgana sa dečkom kog je upoznala u rijalitiju. Reč je o Novosađanki Eni Popov koja je učestovala u prvoj sezoni "Velikog brata". Ena je u rijalitiju upoznala Marka Mialjkovića sa kojim je započela… »

Prošlo je 12 godina od prve vruće akcije u rijalitiju: Njih dvoje su se dohvatili ispod jorgana, šaputali perverzije, a i…

Press 09.11.2018
Ena Popov i Marko Miljković su obeležili rijaliti u kom su učestvovali pre 12 godina, a posebno njihova akcija ispod jorgana. FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE "Mi smo se zaljubili, ja sam imala 19 godina, on je 3 godine stariji od mene i to je bio prvi… »

Prošlo je 12 godina od prve vruće akcije u rijalitiju: Njih dvoje su se dohvatili ispod jorgana, šaputali perverzije, a i…

Kurir 08.11.2018
Ena Popov i Marko Miljković su obeležili rijaliti u kom su učestvovali pre 12 godina, a posebno njihova akcija ispod jorgana. Njih dvoje su bili u romansi, a nikada nisu potvrdili da li su imali seks, iako se u par navrata čuje kako Ena izgovara Marku… »

Šok fotka: Proslavio se kao problematičan učesnik "Velikog Brata", a danas ovako izgleda! (foto)

Alo 17.10.2018
Neprepoznatljiv! Nikola Đurović bio je učesnik prve sezone rijalitija Veliki Brat, kada je pobednik bio Ivan Ljuba. Naime, Nikola je u Velikom Bratu bio zapažen po svom impulsivnom karakteru, kada nije birao reči kako bi izrazio svoj stav. Tada su sa… »

Ksenija Jovanović, Ena Popov i Marina Buljovčić u emisiji „Mustre”

Dnevnik 14.10.2018
Kao desert nakon nedeljnog ručka, u emisiji „Mustre” na Radio-televiziji Vojvodine, dočekuju nas tri prelepe žene - Ksenija Jovanović, Ena Popov i Marina Buljovčić. Negujući kult televizijskih nedeljnih popodneva, one nas uljuljkuju u nedeljnu… »

Rijaliti seks za pamćenje: Treslo se pod jorgan planinom! Ovo su učesnici koji su akcijama u krevetu stekli slavu! (foto)

Kurir 10.09.2018
Tokom prethodnik sezona rijaliti programa veliki broj učesnika ostao je upamćen po vrelim akcijama u krevetu, ali neretko i van njega! Od "Velikog brata", do prošlogodišnjeg izdanja "Zadruge" - ovo su parovi koji su ostavili trag "pod jorgan… »

Prvi su otkrili jorgan planinu! Marka smo gledali u Zadruzi, a evo šta radi ENA Popov - promenila život iz korena

Srbija danas 16.08.2018
Nećete je prepoznati! Ena Popov je pre deset godina učestvovala u "Velikom bratu". Tada je bila u ljubavi sa Markom Miljkovićem i oni su bili prvi par koji je imao seks u rijalitiju! Svi se sećaju čuvene "jorgan planine" koju su oni napravili, a taj… »

Vesti dana »