Ena Popov

Porodila se Ena Popov

Mondo 16.02.2017
Bivša učesnica VB i voditeljka na svet donela drugo dete. Ena Popov se porodila i na svet donela još jednu devojčicu, prenosi domaća štampa. Otpuštena? Bivša učesnica Velikog Brata i voditeljka sa partnerom Nenadom Čankom već ima dvogodišnju… »

Božji dar na Dan zaljubljenih: Evo šta znači divno srpsko ime koje je Ena Popov dala ćerki - medeno!

Srbija danas 16.02.2017
Kruna ljubavi sa Nenadom Čankom došla je na svet 14. februara, a starija mezimica Rija je dobila sestru. Ena Popov, voditeljka i rijaliti zvezda iz prvog "Velikog brata", porodila se 14. februara u 31. godini na Dan zaljubljenih. Ona je posle starije… »

Porodila se učesnica prvog Velikog brata! Starija ćerka je Rija, a novi šećer nosi Milo srpsko ime

Srbija danas 16.02.2017
Samo neka rode nastave svoj posao. Čestitamo! Srpska voditeljka i bivša učesnica rijalitija Ena Popov porodila se na Dan zaljubljenih, 14. februara, i dobila drugu ćerku. Majka i beba se osećaju odlično, porođaj je protekao u najboljem redu, a Ena… »

Porodila se učesnica prvog Velikog Brata: Kad čujete koje Milo ime je dala ćerki, istopićete se!

Telegraf 16.02.2017
Nekadašnja učesnica "Velikog Brata" i voditeljka Ena Popov na svet je donela drugu ćerku. Srpska v oditeljka i bivša učesnica rijalitija Ena Popov porodila se na Dan zaljubljenih, 14. februara, i dobila drugu ćerku. RASPRIČALA SE, A ONDA…… »

Porodila se Ena Popov!

Alo 16.02.2017
Popularna voditeljka i bivša učesnica "Velikog brata" Ena Popov donela je na svet devojčicu. Kako "Alo.rs" saznaje Ena je rodila devojčicu kojoj je dala ime Mila. Devojčicu je Ena dobila iz ljubavi sa partnerom Nenadom Čankom. Popularna voditeljka… »

Imala je seks u "Velikom bratu" i bila voditeljka: Sada je trudna i evo kako izgleda

Blic 28.01.2017
Sećate li se rijaliti učesnice, a potom i voditeljke Ene Popov? Godine 2006. prijavila se za učešće u "Velikom bratu". Iako nije pobedila u rijalitiju, tokom tih nekoliko meseci se veoma istakla, a tome je doprinela i veza sa Markom Miljkovićem. Par… »

Ne ometa je ni ogroman stomačić, ni činjenica da je u DEVETOM mesecu: Ena Popov poslednje trudničke dane provodi po ukusu…

Story 27.01.2017
Atraktivnu voditeljku koja će za nekoliko dana postati mama po drugi put ne drži mest. Popularno TV lice, Ena Popov i njen izabranik Nenad Čanak, će ubrzo postati roditelji po drugi put. Skaldan par već ima mezimicu neobičnog imena, Riu, a kako je i… »

(Foto) hrabra Soraja: Zaledićete se kada vidite koju opasnu zver mazi starleta

Kurir 11.01.2017
Starleta Soraja Vučelić odmara na Puketu, a putovanje je iskoristila da obiđe i zoo vrt. Starleta je pokazala da je hrabra kada se fotografisala sa tigrom. Mnogi su bili šokiralni kada su videli kako starleta mazi tigra, pa su počeli da pljušte… »

Pred porođaj na sankanje: Ena Popov u 9. mesecu trudnoće sa ćerkom na snegu! (video)

Srbija danas 11.01.2017
Malena Rija osetila je čari prvog pravog snega ove zime. Nekadašnja učesnica prvog "Velikog brata" u Srbiji, a onda i voditeljka Ena Popov izašla je u 9. mesecu trudnoće u provod na sneg! Foto: Instagram printscreen/enapopov Ena nije odolela čarima… »

Ena izvela ćerku na sankanje

Alo 11.01.2017
Voditeljku Enu Popov poodmakla trudnoća ne sprečava da uživa u zimskim čarolijama sa svojom porodicom. Ona je sa suprugom Nenadom Čankom izvela ćerku Riju na prvo sankanje. Da joj je radost deteta na prvom mestu, pokazala je ovim gestom, jer je ni… »

Vesti dana »