Ena Popov

Tuga u domu ene Popov: Bivša devojka Marka Miljkovića imala smrtni slučaj!

Kurir 02.06.2020
Ena Popov danas je doživela jedan od najvećih udaraca u životu. Naime, bivšoj devojci aktuelnog zadrugara Marka Miljkovića danas je preminuo otac. Enin otac Stevan, kako kaže izvor, koji je bio vlasnik jedne privatne firme, preminuo je nakon kraće… »

Nakon što su optužili Miljkovića da je bio agresivan prema bivšoj devojci Eni Popov, oglasila se i ona!

Alo 30.05.2020
Evo šta ima da kaže! Pojedini učesnici prethodnih sezona ''Zadruge'' u više navrata prozivali su Marka Miljkovića, da ga je ostavila zbog agresivnosti i nasilja koje je trpela sa njim u vezi, a danas je za crnim stolom opet potegnuta ta tema. Ena se… »

Optužen da ju je tukao, a on je za nju prošlost! Ovako je Ena govorila o pričama da je trpela nasilje u vezi sa Markom

Kurir 29.05.2020
Pojedini učesnici prethodnih sezona ''Zadruge'' u više navrata prozivali su Marka Miljkovića, da ga je Ena Popov ostavila zbog agresivnosti i nasilja koje je trpela sa njim u vezi, a danas je za crnim stolom opet potegnuta ta tema. Ena se ranije… »

Anabela ga saterala u čošak! Marko priznao da je tukao bivšu, svi sumnjaju na nju! A ovo će uraditi ako nasrne na lunu

Kurir 28.04.2020
Anabela Atijas otkrila je da je Marko Miljković bio agresivan prema jednoj od svojih bivših devojaka. "Ja znam i ko je ta devojka i igrom slučaja sam razmenila par rečenica sa njom. Ona to nikada neće izneti javno jer ima svoj život", rekla je… »

Ena Popov iz izolacije: "Suprug i ja uspavamo decu i vežbamo"

Telegraf 04.04.2020
Voditeljka ne odustaje od treninga ni u izolaciji. Ekipa Telegraf TV započela je format " Jetset u četiri zida" u kojem razgovaramo sa ličnostima sa naše javne scene sa ciljem da saznamo kako se oni ponašaju u vanrednoj situaciji zbog pandemije… »

Propala karijera, golgota, skandali: Evo kako su se životi poznatih promenili posle burnih ljubavi u rijalitiju!

Kurir 28.03.2020
Postoje mnoge rijaliti ljubavi o kojima se i danas priča, ali retko koje su bile prave. Prvi rijaliti šou u Srbiji "Veliki brat" obeležen je ljubavlju između Ene Popov i Marka Miljkovića. Njih dvoje bili su čak i intimni pred kamerama, zajedno su… »

Imala je s*ks sa Markom Miljkovićem pred kamerama, a sada Ena Popov izgleda bolje nego ikada!

Alo 22.03.2020
Pogledajte njenu novu fotografiju! Marko Miljković je više od godinu dana sa prekidima u vezi sa Lunom Đogani, a mnogi su zaboravili kako je zapravo započela njegova rijaliti karijera. On je učestvovao u jednom od prvih rijalitija kod nas, a reč je… »

Slavlje u domu Ene Popov: Danas je njen najsrećniji dan (foto)

Alo 14.02.2020
Sreća! Ena Popov, iako je popularnost stekla u jednom od prvih rijalitija, danas ima potpuno drugačiji život. Ona se bavi modom, ali i voditeljstvom i uz uspešnu karijeru ima i predivnu porodicu. Njena mlađa ćerka je napunila tri godine, a mama je… »

Veliko slavlje u kući Ene Popov i Nenada Čanka! Ona ništa ne radi, a svi gledaju samo u nju! Evo zašto! (foto)

Kurir 14.02.2020
Ćerka voditeljka Ene Popov i njenog izabranika Nenada Čanka danas je napunila tri godine, a tim povodom ponosna majka uputila je devojčici emotivnu čestitku putem društvene mreže Instagram. Uz fotografiju na kojoj je ljubi Ena je otkrila karakter… »

'Naučno-obrazovni program!' Ena Popov oplela po Marku Miljkoviću!

Press 17.10.2019
Ena Popov je pred kamerama prvog "Velikog brata" bila u emotivnoj vezi sa Markom Miljkovićem, sadašnjim emotivnim partnerom Lune Đogani, a danas ne želi ni da čuje za njega. Foto:puls - Nisam pratila "Zadrugu 2" jer nemam vremena zbog brojnih… »

Vesti dana »