Ena Popov

Ena je sa njim skoro deceniju! Da li vam liči na Marka Miljkovića? (FOTO)

Svet 03.09.2019
Ena Popov i Nenad Čanak zajedno sa ćerkicama Rijom i Milom otputovala je na odmor i ludo se zabavila na plaži pozirajući u porodičnom okruženju. “Za moju slatku porodicu ne treba filter”, potpisala je fotografije nasmejana voditeljka. View this… »

Ena je sa ovim biznismenom od 2012! Imaju 2 ćerke i retko kad se pojavljuju zajedno u javnosti! Sad udružili snage pa uradili…

Kurir 03.09.2019
Ena Popov i Nenad Čanak zajedno sa ćerkicom Rijom i Milom otputovala je na odmor i ludo se zabavila na plaži pozirajući u porodičnom okruženju. "Za moju slatku porodicu ne treba filter", potpisala je fotografije nasmejana voditeljka. Ena i Nenad… »

Ena Popov rodila dvoje dece Nenadu Čanku! Zajedno su 7 godina, a u javnosti se nikada ne pojavljuju zajedno!

Alo 03.09.2019
Isplivala fotografija! Ena Popov već godinama je u skladnoj zajednici sa biznismenom Nenadom Čankom, međutim par se retko pojavljuje zajedno u javnosti. Ena je trenutno na odmoru sa porodicom, odakle je podelila fotografiju sa plaže na kojoj je sa… »

Sedam godina su u ljubavi, a nikad ih ne viđamo zajedno: Naša voditeljka konačno pozirala sa biznismenom sa kojim ima dve…

Blic 03.09.2019
Voditeljka Ena Popov već godinama je u skladnoj zajednici sa biznismenom Nenadom Čankom, međutim par se retko pojavljuje zajedno u javnosti. Ena je trenutno na odmoru sa porodicom, odakle je podelila fotografiju sa plaže na kojoj je sa Nenadom i… »

Isplivao urnebesan snimak Marka Miljkovića, kada bude video propašće u zemlju od sramote! (video)

Alo 27.07.2019
Devoke se "prosule" za njim! Bivši učesnici Velikog brata, Marko Miljković i Ena Popov, su bili tokom trajanja rijalitija u strastvenoj vezi, koja nakon izlaska nije opstala. Međutim, njih dvoje su se proslavili nakog izlaska, pa je Ena snimila pesmu… »

Pre 13 godina imao je prvi s*KS u vb! Ovo su sve žene marka miljkovića! Od Ene Popov, Dee Tošić, trudne Aleksandre i Lune…

Kurir 13.07.2019
Di-džej iz Brusa Marko Miljković, koji je zauzeo drugo mesto u Zadruzi 2, široj publici postao poznat kao veliki rijaliti zavodnik. U rijalitiju "Veliki brat" započeo je vezu sa Enom Popov i te 2006. godine njih dvoje su imali prvi seks u domaćim… »

Bili su prvi rijaliti par u Srbiji: Voleli su se pre 13 godina, a Ena Popov sada otkriva šta se desilo nakon raskida

Blic 20.06.2019
Ena Popov i Marko Miljković bili su prvi rijaliti par, a njihovu ljubav koja se rodila pred kamerama "!Velikog brata" mnogi su komentarisali. Ena Popov neretko ističe da uživa u braku sa suprugom Nenadom Čankom, kao i to da je veoma brižna majka… »

Oni su bili prvi rijaliti par! Nastao je skandal kada su vodili ljubav pred kamerama: A posle više od 10 godina Ena je…

Kurir 20.06.2019
Ena Popov i Marko Miljković prvi su rijaliti par. Oni su u romansu uplovili pred kamerama "Velikog Brata" i bili su sve o čemu se pričalo. Posle raskida, kako voditeljka sada otkriva, nisu ostali u kontaku, a ovi formati više joj i ne privlače… »

Ena Popov progovorila o Marku Miljkoviću, pa otkrila kada se čula sa njim poslednji put!

Alo 20.06.2019
Sve ispričala. Pevačica je pre deset godina privukla veliku pažnju javnosti kada je započela vezu u rijalitiju sa Markom Miljkovićem. Ena Popov neretko ističe da uživa u braku sa suprugom Nenadom Čankom, kao i to da je veoma brižna majka… »

Marko Miljković progovorio o fizičkom nasilju prema Eni Popov, Miljana ustala i napravila potpuni haos! (video)

Alo 31.05.2019
"Jedino je nju iskreno voleo" Zorica Marković i Miljana Kulić su optužile Marka Miljkovića da je bio nasilan prema svojoj bivšoj devojci sa kojom je ljubav započeo u rijalitiju, Eni Popov. "Meni je bilo monstruozno ono što je izgovorio za Lunu… »

Vesti dana »