Fajzerova vakcina

Vakcinisano oko 58 000 građana, većina izabrala Sinofarm vakcinu

Zoom UE pre 1 dan
ZLATIBORSKI OKRUG – Prema podacima Zdravstvenog centra Užice, do petka, 9. aprila, u Zlatiborskom okrugu je vakcinisano 58 240 građana, a 37 159 revakcinisano. Najviše građana opredelilo se za “Sinofarm”, kinesku vakcinu, ukupno 41 635, sledi… »

Zvaničnik iz Pekinga: Možda kombinovati različite vakcine

N1 Info pre 1 dan
Rukovodilac kineskog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti Gao Fu u nedelju je rekao da se zbog "niske efektivnosti" raspoloživih vakcina razmatra kombinovanje raznih vakcina protiv kovida-19. Pošto su svetski mediji preneli da je kineski zvaničnik… »

Kina razmatra mešanje vakcina protiv kovida

RTV pre 1 dan
PEKING - Vlada u Pekingu razmišlja da zbog "nevelike" efikasnosti trenutno raspoloživih vakcina razmotri kombinovanje raznih cepiva protiv kovida 19, javlju agencije pozivajući se na izjavu visokog zvaničnika kineskog nacionalnog Centra za kontrolu i… »

Kina razmatra mešanje vakcina protiv kovida kako bi povećala efikasnost

Blic pre 1 dan
Visoki kineski zvaničnik Službe za prevenciju bolesti Gao Fu izjavio je danas da vlada razmatra mešanje kovid-19 vakcina, rekavši da efikasnost sadašnjih vakcina "nije mnogo velika", javio je Rojters. Efikasnost kineskih vakcina je manja nego… »

Kina razmatra mešanje vakcina protiv kovida

Dnevnik pre 1 dan
PEKING: Visoki kineski zvaničnik Službe za prevenciju bolesti Gao Fu izjavio je danas da vlada razmatra mešanje kovid-19 vakcina, rekavši da efikasnost sadašnjih vakcina "nije mnogo velika", javio je Rojters. Efikasnost kineskih vakcina je manja nego… »

Dr Miljko Ristić: Vidi se svetlo na kraju tunela, iako je antivakserski lobi uzeo maha

Telegraf pre 1 dan
Na pitanje kako da se građani podstaknu na vakcinaciju, hirurg kaže da je dovoljno pokazati im slike Izraela u kojem se život vratio u normalu. Porast broja vakcinisanih i pad broja obolelih ohrabruju, ali stručnjaci i dalje apeluju na oprez jer je… »

"Srbija može da postane izrael": Broj vakcinisanih i pad broja obolelih ohrabruju, stručnjaci poručuju: Vidimo svetlo na…

Blic pre 1 dan
Porast broja vakcinisanih i pad broja obolelih ohrabruju, ali stručnjaci i dalje apeluju na oprez jer je situacija i dalje u statusu vanredne. U Srbiju sutra stiže oko 106.000 doza Fajzer vakcine, a očekuje se i kontigent od 500.000 doza Sinofarma. U… »

Srbija ide odgovornim putem: Vraćamo se u stanje pre korone, a da bismo uspeli neophodna je jedna važna stvar

Srbija danas pre 1 dan
Porast broja vakcinisanih i pad broja obolelih ohrabruju, ali stručnjaci i dalje apeluju na oprez jer je situacija i dalje u statusu vanredne. U Srbiju sutra stiže oko 106.000 doza Fajzer vakcine, a očekuje se i kontigent od 500.000 doza Sinofarma. U… »

Za 2 dana vakcinisano skoro 1.000 Vranjanaca, u gradu imunizovano oko 40 % punoletnih

Južne vesti pre 1 dan
Od 8. do 10. aprila broj Vranjanaca koji su dobili vakcinu uvećao se za oko 1.000 i ukupno ih je 27.507, navode iz Gradskog štaba za vanredne situacije. Prvu dozu primilo je njih 15.108, a revakcinisano je 12.399 građana. Dve doze Sinofarm vakcine… »

Koliko su vakcine efikasne protiv južnoafričkog soja: Stigla studija iz Izraela, jedan soj "blokira" drugi?

Srbija danas pre 1 dan
Vakcina Fajzer je manje efikasna protiv južnoafričkog soja, ali po svemu sudeći britanski soj "blokira" širenje južnoafričkog. Varijanta koronavirusa otkrivena u Južnoj Africi može u određenoj mjeri "probiti" vakcinu Fajzer/BionTek pokazala je… »

Vesti dana »

U čačanskoj bolnici smešten 151 pacijent, premilula dva lica

Glas Zapadne Srbije pre 24 satajoš 25 povezanih

Stiglo još Fajzerovih vakcina; Mere popuštene

B92 pre 1 satjoš 26 povezanih

Kfor: Celokupna baština na Kosovu mora biti zaštićena

Politika pre 1 satjoš 25 povezanih

I dres Aleksandra Mitrovića na aukciji za Gavrila

B92 pre 5 satijoš 20 povezanih