Fajzerova vakcina

Fajzer: Verovatno će trebati i treća doza vakcine

Nova ekonomija pre 7 sati
Generalni direktor farmaceutske firme Fajzer (Pfizer) Albert Burla rekao je da će u roku od 12 meseci nakon primanja druge doze vakcine protiv koronavirusa verovatno biti potrebna i treća doza, kako bi se pojačao imunološki odgovor na nove varijante… »

EU ubrzo šalje Zapadnom Balkanu preko 600.000 doza vakcina

Slobodna Evropa pre 6 sati
Evropska unija (EU) intenzivno radi na omogućavanju pošiljke vakcina u zemlje regiona Zapadnog Balkana, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) u sedištu institucija iz Brisela. Prema izvorima RSE, radi se o količini od oko 651.000 doza vakcina… »

DIREKTOR "FAJZERA": U roku od 12 meseci verovatno će biti potrebna i treća doza vakcine

Moj Novi Sad pre 7 sati
Generalni direktor kompanije "Fajzer" Albert Burla rekao je da će osobama koje su primile vakcinu protiv Kovida-19 tog proizvođača verovatno trebati dodatna doza u roku od 12 meseci od prijema druge. Albert Burla je istakao i da je moguće da će ljudi… »

Fajzerova, sputnjik ili Sinofarmova? Koja vakcina se najbolje pokazala u Srbiji

B92 pre 8 sati
Građani Srbije najbrže su razvili imunitet sa Fajzerovom vakcinom protiv kovida, i to dve nedelje nakon prve vakcine, za nijansu sporije kada su primili vakcinu sputnjik ruskog institura Gamaleja. Kineskoj vakcini treba duže da stvori antitela, posebno… »

Sutra nastavak vakcinacije rizičnih pacijenata u Urgentom centru u Nišu

Naissus info pre 8 sati
Osobe koje su ranije imale određene alergijske reakcije na lekove ili vakcine, ili kojima je rečeno da zbog svojih hroničnih oboljenja spadaju u rizičnu grupu i sutra će u Urgentom centru u Nišu biti vakcinisane. Prema rečima zamenika direktora UKC… »

"Grip je došao, napravio haos, 50 miliona umrlih i živimo s njim, tako će biti i sa koronom" VIDEO

B92 pre 8 sati
Pandemija će trajati dosta dugo, ako svet uspe da vakciniše veliki broj ljudi, svešće se na manje brojeve, ali ćemo morati da živimo sa tim koronavirusom još dobar broj godina, smatra epidemiolog Radmilo Petrović, koji je proveo 30 godina u… »

Jahel: U Izraelu revakcinisano 4,96 miliona, vakcina zaista "radi"

RTV pre 9 sati
BEOGRAD - Ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilana izjavio je danas da je u toj zemlji do sada prvu dozu primilo 5,338 miliona ljudi, a da je revakcinisano 4,960 miliona i istakao da se ta zemlja polako zbog vakcinacije vraća normalnom životu. Ambasador… »

Oko 1500 Užičana vakcinisano bez zakazivanja

Zoom UE pre 9 sati
UŽICE – Oko 1500 građana Užica se vakcinisalo protiv korona virusa prethodnih 10 dana od kada traje vakcinacija bez zakazivanja, rekao je za ZOOMUE direktor Doma zdravlja Užice Nikola Malidžan. Bez zakazivanja, zainteresovani se mogu vakcinisati… »

Lapsus Nišlije senzacija: Stigla Rajfajzen vakcina VIDEO

Nova pre 10 sati
U Srbiji je sve moguće - pa i da Fajzer vakcina postane Rajfajzen, barem sudeći po nekoliko lapsusa koje smo čuli u poslednje vreme. Strana imena umeju da zvuče slično, pa nas ne čudi da se dešavaju greške zbog kojih se nekad valja i nasmejati… »

"Posle 100 miliona vakcinisanih u EU...": Ursula fon der Lajen primila vakcinu protiv korone (foto)

Blic pre 10 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen vakcinisala se protiv korona virusa. - Posle 100 miliona vakcinisanih ljudi u EU, drago mi je da sam primila prvu dozu vakcine protiv COVID-19 - napisala je na ona na Tviteru, uz fotografije sa… »

Vesti dana »