Fajzerova vakcina

Važna informacija! Sve 4 vakcine mogu da se prime kao treća doza, građani sami biraju

Kurir pre 1 dan
Sve četiri vrste vakcine protiv korona virusa koje su korišćene u Srbiji mogu se primiti kao treća doza. Prema preporuci Stručnog komiteta, vakcine Fajzer, Astra Zeneka, Sputnjik i Sinofarm dobile su zeleno svetlo za treću dozu. Važna informacije… »

Važna informacija: Sugrađani će moći da biraju treću dozu vakcine

Alo pre 1 dan
Stručni komitet za imunizaciju preporučio je Kriznom štabu davanje treće doze vakcine protiv korone najmanje šest meseci nakon primanja druge doze i to da treća doza bude RNK vaklina, kakva je Fajzerova i kakva je Modernina, koja bi trebalo da… »

Evropska agencija prva odobrila antikovid vakcinu Moderne za decu

Danas pre 1 dan
Evropska agencija za lekove (EMA) preporučila je danas da se odobri antikovid vakcina Moderne za decu starosti od 12 do 17 godina, što je prvi put da je ovaj preparat odobren za mlađe od 18 godina. Evropsko regulatorno telo saopštilo je da je… »

Komitet preporučio treću dozu vakcine protiv kovida-19; Brnabić: Slušamo struku

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Stručni komitet za imunizaciju preporučio je danas treću dozu vakcine protiv korona virusa, potvrdio je Tanjugu državni sekretar u Ministarstvu zdravlja i predsednik Nacionalnog korodinacionog tima za imunizaciju Mirsad Đerlek. Ta vakcina… »

Đerlek: Komitet za imunizaciju preporučio treću dozu vakcine protiv kovida 19

RTS pre 1 dan
Stručni komitet za imunizaciju preporučio je danas treću dozu vakcine protiv koronavirusa, potvrdio je Tanjugu državni sekretar u Ministarstvu zdravlja i predsednik Nacionalnog korodinacionog tima za imunizaciju Mirsad Đerlek. Ta vakcina trebalo bi… »

Evropska agencija odobrila Moderninu vakcinu za decu od 12 do 17 godina

Nedeljnik pre 1 dan
SOPA Images / Sipa Press / Profimedia (Beta-AP) – Evropska agencija za lekove (EMA) preporučila je danas da se odobri antikovid vakcina Moderne za decu starosti od 12 do 17 godina, što je prvi put da je ovaj preparat odobren za mlađe od 18 godina… »

Đerlek: “Komitet za imunizaciju preporučio treću dozu vakcine protiv kovid-19”

Nedeljnik pre 1 dan
JesúS HellíN / Zuma Press / Profimedia “Stručni komitet za imunizaciju preporučio je danas treću dozu vakcine protiv koronavirusa”, rekao je državni sekretar u Ministarstvu zdravlja i predsednik Nacionalnog korodinacionog tima za imunizaciju… »

Stručni komitet za imunizaciju preporučio treću dozu vakcine

Moj Novi Sad pre 1 dan
Stručni komitet za imunizaciju doneo je preporuku za treću dozu vakcine protiv korona virusa. Kriznom štabu je preporučeno davanje treće doze vakcine protiv Kovida-19 najmanje šest meseci nakon primanja druge doze. Treća "buster" doza treba da bude… »

Australija odobrila vakcinu Fajzer za decu od 12 do 15 godina

Blic pre 2 dana
Australijsko zdravstveno regulatorno telo odobrilo je danas upotrebu vakcine Fajzer za decu uzrasta od 12 do 15 godina, saopštio je ministar zdravlja Greg Hant. Zdravstveno regulatorno telo detaljno je pregledalo dokumentaciju sakupljenu iz domaćih i… »

Evropska agencija odobrila antikovid vakcinu Moderne za decu od 12 do 17 godina

N1 Info pre 2 dana
Evropska agencija za lekove (EMA) preporučila je da se odobri antikovid vakcina Moderne za decu starosti od 12 do 17 godina, što je prvi put da je ovaj preparat odobren za mlađe od 18 godina. Evropsko regulatorno telo saopštilo je da je istraživanje… »

Vesti dana »