Fajzerova vakcina

Zemlje EU solidarno šalju Češkoj hitno svojih 100.000 vakcina

Danas pre 2 sata
Zemlje Evropske unije dogovorile su se danas da Češkoj u kojoj se epidemija kovid-19 otrgla kontroli a zemlja kasni sa vakcinacijom pošalju solidarno naredne sedmice 100.000 doza vakcine kompanija Fajzer/Bionteh uz redovne isporuke. „Konačno dobre… »

Vakcinisano preko 11 hiljada, revakcinisano 6.500 ljudi

Valjevska posla pre 52 minuta
Zaključno sa 2. martom na vakcinalnom mestu u hotelu „Grand“ Dom zdravlja Valjevo je vakcinisao 11.100, a revakcinisao 6.490 ljudi. Ukupno je potrošeno 17.590 doza različitih vakcina. Prvu dozu „Sinofarma“ primilo je 7.965 građana… »

Zemlje EU solidarno šalju Češkoj hitno svojih 100.000 vakcina

Novi magazin pre 46 minuta
Zemlje Evropske unije dogovorile su se danas da Češkoj u kojoj se epidemija kovid-19 otrgla kontroli a zemlja kasni sa vakcinacijom pošalju solidarno naredne sedmice 100.000 doza vakcine kompanija Fajzer/Bionteh uz redovne isporuke. "Konačno dobre… »

Američka katolička crkva u pobuni protiv vakcine

B92 pre 34 minuta
U direktivi katoličke crkve kaže se da je "vakcina Džonson i Džonson proizvedena na celijskim tkivima izvedenim iz abortusa". Ovo nije prvi put da se katolička crkva javlja sa ovakvim navodima, a čitava priča je već ranije bila demantovana… »

Zemlje EU solidarno šalju Češkoj 100.000 vakcina

N1 Info pre 2 sata
Zemlje Evropske unije dogovorile su se da Češkoj, u kojoj se epidemija kovid-19 otrgla kontroli, a zemlja kasni sa vakcinacijom, pošalju solidarno naredne sedmice 100.000 doza vakcine kompanija Fajzer/Biontek, uz redovne isporuke. „Konačno dobre… »

U Srbiji do sada data 1.530.671 doza vakcine protiv korone

Politika pre 1 sat
U Srbiji je do sada, prema najnovijim podacima vlade, data 1.530.671 doza vakcine protiv koronavirusa. Kako se navodi, do sada je drugu dozu vakcine primilo 534.128 ljudi, prenosi Tanjug. Građani Srbije vakcinisani su ruskim „Sputnjikom Ve”, kineskim… »

Batut priznao: U Srbiji ljudi umiru posle vakcine, „ali nije od cepiva“!

Pravda pre 2 sata
U vezi sa navodima članova Kriznog štaba da je bilo zaražavanja posle prve doze vakcine, naveli su da još nema detaljnih podataka o tome koliko je osoba inficirano nakon primanja jedne doze vakcine niti o kojim vakcinama se radi. Dali su komentar i na… »

Severna Makedonija: Dozama iz Srbije vakcinisano 2.680 medicinara

Radio 021 pre 2 sata
U Severnoj Makedoniji je dosad vakcinisano 2.680 zdravstvenih radnika, saopštilo je tamošnje Ministarstvo zdravlja. Zdravstveni radnici iz Severne Makedonije su imunizovani dozama Fajzer/Biontek vakcine, koje im je donirala Srbija, podseća agencija… »

Region: Crna Gora pred zaključavanjem, u BiH preminulo 29 osoba od korone

RTV pre 3 sata
SKOPLJE, PODGORICA - U Severnoj Makedoniji je dosad vakcinisano 2.680 zdravstvenih radnika, saopštilo je danas ministarstvo zdravlja. Zdravstveni radnici iz Severne Makedonije su imunizovani dozama Fajzer/Biontek vakcine, koje im je donirala Srbija… »

S. Makedonija: Dozama iz Srbije vakcinisano 2.680 medicinara

Dnevnik pre 4 sati
SKOPLjE: U Severnoj Makedoniji je dosad vakcinisano 2.680 zdravstvenih radnika, saopštilo je danas ministarstvo zdravlja. Zdravstveni radnici iz Severne Makedonije su imunizovani dozama Fajzer/Biontek vakcine, koje im je donirala Srbija, podseća… »

Vesti dana »