Fajzerova vakcina

"Posle 100 miliona vakcinisanih u EU...": Ursula fon der Lajen primila vakcinu protiv korone (foto)

Blic pre 11 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen vakcinisala se protiv korona virusa. - Posle 100 miliona vakcinisanih ljudi u EU, drago mi je da sam primila prvu dozu vakcine protiv COVID-19 - napisala je na ona na Tviteru, uz fotografije sa… »

U Vranju vakcinisano preko 41 odsto punoletnih građana

Jug press pre 11 sati
VRANJE Prema zvaničnim podacima, na teritoriji Grada Vranja ukupno je vakcinisano 29.127 građana. Samo prvom dozom vakcinisana je 16.331 osoba, dok je i drugu dozu primilo 12.796 Vranjanaca. Prvu i drugu dozu Sinopharm vakcine primila su 22.564… »

Fajzer, Sputnjik ili Sinofarm: Koja vakcina najbrže, a koja najviše štiti – najnovije istraživanje za Srbiju

Nedeljnik pre 11 sati
Science Photo Library / Sciencephoto / Profimedia Građani Srbije najbrže su razvili imunitet sa Kovid vakcinom Fajzer i to dve nedelje nakon prve vakcine, za nijansu sporije Sputnjikom. Kineskoj vakcini treba duže da stvori antitela posebno kod… »

Fajzer vakcine bez poziva DANAS u Novoj opštini

Subotica.com pre 11 sati
Dom zdravlja Subotica obaveštava javnost da će DANAS od 13 časova na centralnom imunizacionom punktu u Novoj opštini organizovati vakcinaciju bez poziva cepivom "Fajzer-Biontek". Imunizacija stanovništva ovom vakcinom održaće se danas od 13 do 19… »

Sinofarm, Fajzer ili Sputnjik V - istraživanje pokazalo koja vakcina je najefikasnija i sa kojom su Srbi najbrže stekli…

Noizz pre 11 sati
Građani Srbije najbrže su razvili imunitet sa Kovid vakcinom Fajzer i to dve nedelje nakon prve vakcine, za nijansu sporije Sputnjikom. Kineskoj vakcini treba duže da stvori antitela posebno kod starijih od 70 godina i naročito kod muškaraca. "Blic"… »

UKC: Vakcinacija rizičnih pacijenata u subotu, interesovanje ne jenjava

Južne vesti pre 11 sati
Interesovanje rizičnih pacijenata za vakcinaciju u Urgentnom centru se ne smanjuje, kaže zamenik generalnog direktora Radmilo Janković. Za razliku, od prethodnog vikenda kada su dežurali oba dana, ove nedelje predviđeno je da se samo u subotu… »

Fajzer, Sputnjik ili Sinofarm? Koja vakcina se najbolje pokazala u Srbiji

Prva pre 12 sati
Građani Srbije najbrže su razvili imunitet sa Kovid vakcinom Fajzer i to dve nedelje nakon prve vakcine, za nijansu sporije Sputnjikom. Kineskoj vakcini treba duže da stvori antitela posebno kod starijih od 70 godina i naročito kod muškaraca… »

U Srbiju stigla nova vakcina! Jedan Nišlija primio “Rajfajzena” (VIDEO)

Luftika pre 12 sati
Većina građana Srbije ima mogućnost da izabere između vakcina četiri proizvođača, a jedan Nišlija uspeo je da primi vakcinu koju do sada niko nije primio. Svi koji se vakcinišu u Srbiji biraju između vakcina Fajzer/Biontek, AstraZeneka… »

Revakcinacija Sinofarm i Fajzer cepivima, stižu i nove doze ruske vakcine

Kragujevačke pre 11 sati
Prema zvaničnim podacima tokom prethodnog dana drugu dozu Sinofarm vakcine primilo je 120 građana, od toga 80 u Domu zdravlja Kragujevac. Prvu dozu kineske vakcine primilo je 12 nepokretnih osoba koje su imunizaciju zakazale preko eUprave. Prvu dozu… »

Vakcinacija bez termina od danas u Domu zdravlja

Naissus info pre 12 sati
Direktor Doma zdravlja Milorad Jerkan rekao je da je u odnosu na broj vakcinisanih građana u zemlji Niš i dalje lider. VIP salon hale “Čair” biće dezinfikovan, a vakcinacija bez termina će se obavljati u Domu Zdravlja. Građani koji su… »

Vesti dana »