Fajzerova vakcina

Tenzije među Albancima: Kako je Rama izigrao Kurtija

Vesti online pre 1 dan
Aktivista Pokreta Samoopredeljenje u Albaniji, Arber Zaimi smatra da je premijer Edi Rama namerno Kosovu ponudio kinesku vakcinu pošto je na vlast došao Aljbin Kurti, iako je prethodno bila najavljena donacija Fajzerovih cepiva, prenosi Ekonomija… »

Fajzer i Biontek zatražili odobrenje za upotrebu vakcine kod dece od 12 do 15 godina

Naissus info pre 1 dan
Odobrenje za upotrebu vakcine tih kompanija kod adolescenata će narednih dana biti zatraženo i od regulatornih agencija drugih zemalja. Te farmaceutske kompanije su u martu saopštile da je tokom kliničkih testova utvrđeno da je vakcina bezbedna… »

“Nema opasnosti za one koji su greškom primili različite vakcine, samo će povećati imunitet“

Morava info pre 1 dan
Svi koji su greškom primili po jednu dozu različitih vakcina ne treba da brinu za svoje zdravlje, neće imati teže komplikacije, samo će povećati imunitet na koronu. Slučajevi Čačanke koja je primila prvu dozu „Sinofarmove“ vakcine, a drugu… »

EK planira nabaviti dodatnih 1,8 milijardi doza vakcine

Al Jazeera pre 1 dan
Glasnogovornik Evropske komisije je potvrdio informaciju o planovima za nabavu dodatnih doza od Pfizera i BioNTecha, od kojih bi polovina bila neobavezna. Evropska komisija traži pristanak država članica Evropske unije za pokretanje pregovora s… »

Bez prijave vakcinisano 500 Valjevaca za tri dana

Patak online pre 1 dan
VALJEVO- Na vakcinalnom mestu Doma zdravlja u hotelu „Grand“ za tri dana je prvu dozu „Sinofarma“ primilo 500 ljudi bez prethodne prijave. Najviše doza vakcina dato je u četvrtak, kada je ostvaren jedan od najuspešnijih rezultata od početka… »

Zaključno sa jučerašnjim danom u Kragujevcu 50 086 vakcinisanih građana

Veliki park pre 1 dan
Zaključno sa jučerašnjim danom u Kragujevcu je vakcinisano 50 086 građana. Sinofarm vakcinu primilo je 36 502 Kragujevčana, Sputnik 6461, Fajzer 4930 i Astra Zeneku 2193. Broj revakcinisanih Kragujevčana je 37 695. Ukupno je u Kragujevcu 87 781… »

"Fajzer" traži odobrenje u SAD za vakcinisanje tinejdžera

Sputnik pre 1 dan
Farmaceutska kompanija "Fajzer" i njen nemački partner "Biontek" saopštili su juče da su zatražili od američke Uprave za hranu i lekove da proširi upotrebu njihove kovid 19 vakcine i na adolescente starosti od 12 do 15 godina po hitnom postupku… »

Fajzer traži odobrenje u SAD za vakcinisanje tinejdžera

Blic pre 2 dana
Farmaceutska kompanija Fajzer i njen nemački partner BioNTek saopštili su danas da su zatražili od američke Uprave za hranu i lekove da proširi upotrebu njihove kovid-19 vakcine i na adolescente starosti od 12 do 15 godina po hitnom postupku. Vakcina… »

U Novom Pazaru počela imunizacija medijskih radnika iz BiH

Danas pre 2 dana
Vlada Srbiije obezbedila Fajzerove vakcine Na vakcinalnom punktu u novopazarskom Domu omladine, petak i subota rezervisani su za imunizaciju protiv korona virusa za 60 novinara iz BiH. Vlada Srbije je prihvatila njihov zahtev i u Novi Pazar poslala 60… »

"Nabavkom vakcina Srpska dokazala da je jedina funkcionalna u BiH" Dodik tvrdi da ovih dana stižu nove doze "Sputnjika V"

Blic pre 2 dana
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da bi ovih dana Republika Srpska trebala da dobije nove količine ruske vakcine „Sputnjik V“, te naglasio da se i prilikom nabavke vakcina protiv virusa korona još jednom… »

Vesti dana »