Fajzerova vakcina

Rezultati testiranja Fajzerove vakcine za mlađe od 12 godina na jesen

N1 Info pre 3 dana
Kompanija Fajzer koja je započela testiranje vakcine protiv kovida-19 na deci mlađoj od 12 godina, saopštila je da se trenutno testira manja doza vakcine, prenosi Glas Amerike. Kako se navodi, u studiji je učestvovuje oko 4.500 dece iz SAD, Finske… »

Doktor Milićević otkrio: Ova vakcina protiv korone je najbolja za decu, ali 1 grupu treba da bude pod posebnim nadzorom

Alo pre 3 dana
Saglasnost pedijatra i roditelja mora da postoji za vakcinaciju, zajednički donose odluku. Pedijatar i pulmolog dr Saša Milićević pričao je u Jutarnjem programu o vakcinaciji dece, ali i komplikacijama korona virusa koje se kod njih mogu dogoditi… »

Predsednik Izraela primio treću dozu vakcine: "Ponosan sam što započinjem inicijativu"

Blic pre 3 dana
Izraelski predsednik Isak Hercog primio je danas treću vakcinu protiv korona virusa, čime je počela kampanja za davanje pojačanih doza osobama starijim od 60 godina u okviru napora da se uspori širenje visoko zarazne delta varijante. Herzog (60) je… »

Fajzer testira vakcinu protiv kovida na deci mlađoj od 12 godina

Radio 021 pre 3 dana
Kompanija Fajzer saopštila je da je počela testiranje vakcine protiv kovida na deci mlađoj od 12 godina, a trenutno se testira manja doza vakcine, prenosi Glas Amerike. Kako se navodi, u studiji učestvuje oko 4.500 dece iz Sjedinjenih Američkih… »

Predsednik izraela prvi prima treću dozu cepiva: Fajzer štiti 80 odsto od delta soja

Večernje novosti pre 3 dana
Foto: Tanjug/AP Trenutno je 59 procenata izraelske populacije potpuno vakcinisano "Fajzerovom" vakcinom. Zahvaljujući vakcinaciji Izrael je otvorio ekonomiju pre drugih zemalja, ali sada beleži nagli skok zaraženih novim delta sojem virusa, čak i… »

Novi podaci Batuta o efikasnosti vakcina

Biznis i finansije pre 3 dana
Od početka vakcinacije u Srbiji do kraja aprila svega 0,3 odsto potpuno vakcinisanih Fajzerovom vakcinom i 0,5 odsto onih koji su primili Sputnjik Ve, zarazilo se virusom korona, kažu u Institutu za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut”, a prenosi… »

Istraživanje Instituta Batut: Manje od tri odsto vakcinisanih se zarazilo koronom, evo koliko ima pozitivnih s Fajzerom, Astra…

Blic pre 3 dana
Za sada se ne zna kada će početi davanje treće doze vakcine protiv kovida, ali moglo bi vremenski da se poklopi s početkom vakcinacije protiv gripa, čulo se juče na sednici Pododbora za praćenje epidemiološke situacije Skupštine Srbije. - I dalje… »

Institut "Batut" otkrio koliko je vakcinisanih u Srbiji dobilo koronu

iKragujevac pre 3 dana
Od početka vakcinacije u Srbiji se do kraja aprila svega 0,3 odsto potpuno vakcinisanih Fajzerovom vakcinom i 0,5 odsto Sputnjik V, zarazilo virusom korona, kažu u Institutu za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut", prenosi Tanjug. Doktor Vladan… »

Komplikacija koja može biti fatalna dešava se i kod dece: Pedijatar Milićević upozorio na citokinsku oluju kod najmlađih

Mondo pre 3 dana
Deca nisu pošteđena od najvećih komplikacija usled korona virusa, rekao je pedijatar i pulmolog. Deca nisu pošteđena od najvećih komplikacija usled korona virusa, rekao je pedijatar i pulmolog. Pedijatar i pulmolog dr Saša Milićević pričao je u… »

Institut Batut: Manje od tri odsto vakcinisanih dobilo koronu

IndeksOnline pre 3 dana
BEOGRAD – Od početka vakcinacije u Srbiji se do kraja aprila svega 0,3 odsto potpuno vakcinisanih Fajzerovom vakcinom i 0,5 odsto Sputnjik V, zarazilo virusom korona, kažu u Institutu za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut”. Doktor Vladan… »

Vesti dana »