Fajzerova vakcina

Kombinacija vakcina obećava bolji imunološki odgovor na virus?

Dnevnik pre 6 sati
KRAGUJEVAC: Najbolje bi bilo da u trećem krugu vakcinacije, koji će sigurno uslediti na jesen, primimo vakcinu napravljenu na nekoj drugoj platformi od one koju smo već primili, jer tako širimo svoj imuni odgovor na virus, izjavio je danas mikrobiolog… »

Srpski naučnik otkriva zašto želi da primi različite vakcine

Sputnik pre 6 sati
Najbolje bi bilo da u trećem krugu vakcinacije, koji će sigurno uslediti na jesen, primimo vakcinu napravljenu na nekoj drugoj platformi od one koju smo već primili, jer tako širimo svoj imuni odgovor na virus, izjavio je danas mikrobiolog i profesor… »

Najnovija istraživanja u Kragujevcu pokazala: Najbolji imunološki odgovor na virus daje kombinacija vakcina

Srbija danas pre 6 sati
Na osnovu preliminarnih rezultata tog istraživanja je zaključio da je svaka vakcina dobra, i da građani ne treba da razmišljaju o tome da li da se vakcinišu ili ne. Najbolje bi bilo da u trećem krugu vakcinacije, koji će sigurno uslediti na jesen… »

U Nišu nastavak vakcinisanja Fajzerom i Astra-Zenekom bez zakazivanja, od sutra dostupna i ruska

Južne vesti pre 6 sati
Vakcinacija bez zakazanog termina u Nišu se nastavlja, a građanima će od sutra na raspolaganju biti i ruska vakcina, pored Fajzera i Astra - Zeneke, kažu u Domu zdravlja. Danas do 18 sati u prostorijama Odeljenja sportske medicine vakcinu protiv… »

Kolike su šanse da završite u bolnici ako ste već primili vakcinu: Imunolog Popadić otkrio - Najmanje obolelih je primilo…

Večernje novosti pre 6 sati
U Srbiji će biće urađena nacionalna studija koja će obuhvatiti podatke o efikasnosti vakcina, kao i efekte vakcine na različite sojeve korona virusa. Urađeno je istraživanje na 10.000 vakcinisanih građana koje je pokazalo da su sve vakcine u… »

Primaćemo i treću dozu vakcine? Doktor Baskić objasnio zašto je ovaj predlog važan

Večernje novosti pre 6 sati
- Ja sam se vakcinisao fajzerom kao i većina zdravstvenih radnika, ali bih se revakcinisao kineskom vakcinom. Ona jeste sporija, pokazala je da joj je potebno više vremena za stvaranje zaštite, ali kineska vakcina sadrži ceo mrtav virus i razvija… »

Preokret kod AstraZeneke: Naučnici koji su povezali krvne ugruške i vakcinu radili sa konkurencijom

Telegraf pre 7 sati
Nekoliko istraživača koji su stajali iza norveškog izveštaja o neželjenim efektima vakcine AstraZeneka protiv korona virusa imaju finansijske veze sa konkurentskim farmaceutskim kompanijama. Norveški naučnik koji je otkrio vezu krvnih ugrušaka i… »

Vakcinacija ugostitelja, hotelijera, frizera, kozmetičara..

IndeksOnline pre 7 sati
BEOGRAD – U hali 3 Beogradskog sajma jutros je počela organizovana vakcinacija ugostitelja, hotelijera, zaposlenih u frizerkim i kozmetičkim salonima. Zaposleni u ugostiteljskim objektima, hotelski radnici, frizeri, kozmetičari, maseri svakodnevno su… »

Fajzer i Sputnjik vakcina bez zakazivanja

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Lučani - Štab za vanredne situacije opštine Lučani uputio je poziv svim građanima opštine Lučani za vakcinaciju bez prethodnog zakazivanja, koji žele da se vakcinišu Fajzerovom ili Sputnjik vakcinom. Fajzer vakcinu, naši sugrađani mogu dobiti… »

Kragujevac: Tri vrste vakcina bez zakazivanja u hali „Gordana Goca Bogojević”

Pressek pre 7 sati
Od danas, 21. aprila, Kragujevčanima je na vakcinalnim punktovima Doma zdravlja na raspolaganju Fajzer, Sputnik V i Astra Zeneka vakcine, a krajem meseca stiže nova količina Sinofarma. Imunizaciju bez prethodnog zakazivanja građani mogu da obave… »

Vesti dana »