Kim Džong Un

Kim zahvalio Severnokorejcima na podršci u teškim vremenima

Novi magazin 01.01.2021
Lider Kim Džong Un zahvalio je Severnokorejcima na podršci u "teškim vremenima", u pismu objavljenom povodom Nove godine. Poruka stanovništvu upućena je na kraju proslave uz vatromet, pesmu i igru na Trgu Kim Il Sung u Pjongjangu. Proslava je… »

Kim zahvalio Severnokorejcima na podršci u teškim vremenima

Danas 01.01.2021
Lider Kim Džong Un zahvalio je Severnokorejcima na podršci u „teškim vremenima“, u pismu objavljenom povodom Nove godine. Poruka stanovništvu upućena je na kraju proslave uz vatromet, pesmu i igru na Trgu Kim Il Sung u Pjongjangu. Proslava je… »

Kim se izvinio

B92 01.01.2021
Kim Džong Un je povodom Nove godine uputio je pismo zahvalnosti svim građanima Severne Koreje i posetio grobove svog oca i dede, izvestili su državni mediji. U pismu je Kim zahvalio ljudima što su verovali i podržali vladajuću stranku čak i u… »

I to se desilo: Kim Džong-un se izvinio građanima zbog neispunjenih obećanja i zahvalio narodu na podršci!

Kurir 01.01.2021
Severnokorejski lider Kim Džong-un je povodom Nove godine uputio je pismo zahvalnosti svim građanima Severne Koreje i posetio grobove svog oca i dede, izvestili su državni mediji. U pismu je Kim zahvalio ljudima što su verovali i podržali vladajuću… »

Kim DžONG Un poslao pismo naciji: I u novoj godini naporno ću raditi na tome da zemlju uvedem u novu eru

Večernje novosti 01.01.2021
SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un je povodom Nove godine uputio je pismo zahvalnosti svim građanima Severne Koreje i posetio grobove svog oca i dede, izvestili su državni mediji. U pismu je Kim zahvalio ljudima što su verovali i podržali vladajuću… »

Kim na sastanku Politbiroa sprema Kongres

B92 30.12.2020
Pjongjang -- Severnokorejski lider Kim Džong Un predsedavao je sastanku Politbiroa vladajuće partije o pripremama za Kongres. Očekuje se da se na sastanki tog Kongresa postave novi ekonomski i politički ciljevi dok se zemlja suočava sa sve većim… »

Kim Džong Un zakazao retki Kongres: Severna Koreja priprema novu politiku prema SAD

Srbija danas 30.12.2020
Na sastanku su najavili postavljanje novih ciljeva po pitanju ekonomije zemlje. Severnokorejski lider Kim Džong Un predsedavao je sastanku Politbiroa vladajuće partije o pripremama za retki Kongres za koji se očekuje da postavi nove ekonomske i… »

Severna Koreja se priprema za Kongres koji će definisati odnose pjongjanga i Vašingtona

Blic 30.12.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un predsedavao je sastanku Politbiroa vladajuće partije o pripremama za retki Kongres za koji se očekuje da postavi nove ekonomske i političke ciljeve dok se zemlja suočava sa sve većim izazovima, preneli su državni… »

Dalekoistočnim diktatorima ni smrt ne može ništa: Severna Koreja je i dalje trn u oku svetskim silama!

Mondo 17.12.2020
Severna Koreja obeležava danas devetu godišnjicu smrti Kim Džon Ila. Severna Koreja obeležava danas devetu godišnjicu smrti Kim Džon Ila. Kim Džong Il vladao je ovom dalekoistočnom državom od 1994. godine. Preminuo je 17. decembra 2011. od… »

Korona udarila na severnu Koreju: Kim prisiljen da uvede drastične mere, mada zvanično obolelih nema!

Kurir 16.12.2020
Kim Džong-un naredio je zatvaranje severnokorejskog sistema javnog prevoza u pokušaju da zaustavi širenje COVID-19 u samoproglašenoj državi bez virusa. Samo je glavni grad Pjongjang izuzet od stroge blokade - formalno poznate kao „Obustava javnog… »

Vesti dana »

Umro Boris Komnenić

Blic pre 32 minutajoš 16 povezanih

Taušan (VMC Karaburma): Pacijenti sve mlađi

Danas pre 50 minutajoš 9 povezanih

Preminuo glumac Boris Komnenić

Danas pre 56 minutajoš 10 povezanih