Kim Džong Un

CIA objavila poražavajuće podatke o Severnoj Koreji! Šta Kim Džong Un kaže na ovo?

Mondo 06.02.2021
Prema podacima koje je danas objavila američka CIA, samo 26 odsto populacije u Severnoj Koreji ima pristup električnoj energiji. Prema podacima koje je danas objavila američka CIA, samo 26 odsto populacije u Severnoj Koreji ima pristup električnoj… »

Ambasador pobegao od Kimovog režima, sada otkrio detalje: "On neće da denuklearizuje Severnu Koreju"

Telegraf 01.02.2021
Rju je ocenio i da su prethodne američke administracije sebe saterale u ćorsokak zahtevajući unapred denuklearizaciju u pregovorima sa Pjongjangom. Bivši ambasador Severne Koreje u Kuvajtu Rju Hjeon-vu smatra da severnokorejski lider Kim Džong Un… »

Šta to Kim DžONG UN sprema bajdenu? Eksperti predviđaju da je ovo prvi potez lidera Severne Koreje (video)

Večernje novosti 22.01.2021
SEVERNA Koreja mogla bi pokušati da se "nametne" spoljnopolitičkoj agencijidi američkog predsednika Džoa Bajdena pojačavanjem raketnih testova, upozorili su eksperti ua zatvorenu državu. Odnos između Kim Džong-una i SAD-a ispunjen je decenijama… »

Kim ima novu balističku raketu! Poslao poruku Bajdenu šta će se desiti ukoliko krene sa agresivnom politikom!

Pravda 18.01.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un (37) pohvalio se novim balističkim raketama, koje se lansiraju sa podmornica, i zapretio da se neće libiti da ih upotrebi ukoliko budući američki predsednik Džo Bajden bude vodio agresivnu i neprijateljsku politiku… »

Državni projekat broj jedan: Nekoliko žena diktira pravila u Pjongjangu, birao ih je Kim Džong Un lično

Srbija danas 16.01.2021
Liderov plan postao veoma brzo uspešan. Kim Džong Un, lider Severne Koreje, ličnost je koja, ma šta god uradio, izaziva pažnju svetskih medija. U Severnoj Koreji situacija je sasvim drugačija, narod je naviknut na kult ličnosti i vrhovnog vođe… »

Severna Koreja: Vojna parada i "najmoćnije oružje na svetu"

B92 15.01.2021
U Pjongangu je održava velika vojna parada na kojoj su predstavljene i nove balističke rakete koje lansira podmornica. Severnokorejski vođa Kim Džong Un nadgledao je veliku vojnu paradu organizovanu u Pjongjangu posle kongresa vladajuće Radnićke… »

VIDEO Kim opet demonstrira silu: Vojna parada u Pjongjangu

Nova 15.01.2021
Severna Koreja održala je u četvrtak uveče po lokalnom vremenu vojnu paradu u centru Pjongjanga, uz prisustvo lidera Kim Džong Una, čime je proslavljen završetak kongresa vladajuće Radničke partije, javili su severnokorejski državni mediji… »

Kim Džong Un na vojnoj paradi predstavio “najmoćnije oružje”

Nova 15.01.2021
Severna Koreja održala je u četvrtak uveče po lokalnom vremenu vojnu paradu u centru Pjongjanga, uz prisustvo lidera Kim Džong Una, čime je proslavljen završetak kongresa vladajuće Radničke partije, javili su severnokorejski državni mediji… »

Vojna parada u Pjongjangu povodom završetka kongresa Radničke partije

N1 Info 15.01.2021
Severna Koreja je u znak kongresa vladajuće stranke održala vojnu paradu u Pjongjangu, javila je severnokorejska novinska agencija KCNA. Parada je završnica desetodnevnog kongresa Radničke partije, na kojem je lider Kim Džong Un opisao SAD kao… »

Vojna parada za kraj kongresa Radničke partije Severne Koreje (FOTO)

Danas 15.01.2021
Severna Koreja je u znak kongresa vladajuće stranke održala vojnu paradu u Pjongjangu, javila je danas severnokorejska novinska agencija KCNA. Parada je završnica desetodnevnog kongresa Radničke partije, na kojem je lider Kim Džong Un opisao SAD kao… »

Vesti dana »