Kim Džong Un

Kimovi obaveštajci u našem komšiluku: EU prestonica je ključna za Severnu Koreju, glavni posao njenih agenata nije…

Kurir 09.12.2020
Autor bestselera špijunskih romana Džon Le Kare često smešta svoje špijune u Beč. Kao i Kim Džong-un. Austrijska prestonica dugo je bila švercersko čvorište za visoko sankcionisani severnokorejski režim i kapija ka Evropi za mali broj špijuna… »

Kimov špijunski centar: Agenti Pjongjanga slobodno vršljaju u srcu Evrope, tu nabavljaju i delove za nuklearno oružje

Blic 07.12.2020
Autor bestselera špijunskih romana Džon Le Kare često smešta svoje špijune u Beč. Kao i Kim Džong Un. Austrijska prestonica dugo je bila švercersko središte za visoko sankcionisani severnokorejski režim i kapija ka Evropi za mali broj špijuna… »

Drug Kim: Objavljena zvanična biografija vođe Severne Koreje

Nova 02.12.2020
Kim Džong-un je treća generacija vrhovnog lidera Severne Koreje. Njegov privatni život je uvek interesovao Zapad, naročito jer su njegovo detinjstvo i adolescencija zaogrnuti velom misterije, stoga ne čudi što je nova biografija izazvala veliko… »

Novine: "Samo petina građana želi da se vakciniše", "Za vikend se sve zatvara"

B92 01.12.2020
Dnevna štampa najviše piše o novim merama koje će važiti od petka zbog ozbijne situacije sa koronavirusom u Srbiji. "Novosti" navode "Od petka katanac već od 17", a "Politika" da "Samo petina građana želi da se vakciniše". "Blic" se pita "Ko… »

Kim Džong UN će "pregurati" koronu? Iz Kine mu poslali čudotovoran eksperimentalni lek!

Srbija danas 01.12.2020
Američki analitičar tvrdi da je Kina obezbedila vakcinu protiv koronavirusa za Kim Džong Una i njegovu porodicu. Kina je obezbedila eksperimentalnu vakcinu protiv korona virusa severnokorejskom lideru Kim Džong Unu i njegovoj porodici, tvrdi američki… »

Kim Džong Un primio kinesku vakcinu protiv korone

Nova 01.12.2020
Sudeći prema obaveštajnim izvorima, Kim Džong Un i njegova porodica vakcinisali su se protiv koronavirusa, i to kineskom vakcinom. Nju je navodno dobilo i nekoliko viših severnokorejskih državnih službenika. Severnokorejski vođa Kim Džong Un i… »

Kim Džong Un sazvao hitan sastanak: Severna Koreja pred kolapsom?

Alo 30.11.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un naglasio je potrebu da se odgovorno sprovodi ekonomska politika, dok je predsedavao sastankom politbiroa vladajuće Radničke stranke, javila je danas državna novinska agencija KCNA. Sastanak je održan u teškom… »

Korona gurnula Severnu Koreju u još težu situaciju: Ekonomija pod pritiskom, Kim traži odgovorno sprovođenje ekonomske…

Kurir 30.11.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un naglasio je potrebu da se odgovorno sprovodi ekonomska politika, dok je predsedavao sastankom politbiroa vladajuće Radničke stranke, javila je danas državna novinska agencija KCNA. Sastanak je održan u teškom… »

Kim DžONG Un: Tražim odgovorno sprovođenje ekonomske politike

Večernje novosti 30.11.2020
SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un naglasio je potrebu da se odgovorno sprovodi ekonomska politika, dok je predsedavao sastankom politbiroa vladajuće Radničke stranke, javila je danas državna novinska agencija KCNA. Sastanak je održan u teškom… »

Kim besan zbog pandemije: Zabranio ribolov, zatvorio Pjongjang - i naredio egzekucije

Blic 29.11.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un besan je zbog pandemije i pada ekonomije, tvrde južnokorejski obaveštajci. Kako je preneo AP, Kim je takođe naredio “iracionalne mere” kako bi se sprečilo širenje korona virusa, uključujući egzekuciju… »

Vesti dana »