Kim Džong Un

Severnokorejski lider najavio zaokret

Sputnik 12.06.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un predsedavao je sastanku Centralne vojne komisije i pozvao na jačanje vojne moći, a najavio je i novu prekretnicu u radu sektora odbrane. Jučerašnji sastanak vojnog vrha proglasio je stanje visoke uzbune zbog… »

Kim Džong Un pozvao na jačanje vojne moći

RTS 12.06.2021
Lider Severne Koreje Kim Džong Un predsedavao je sastanku Centralne vojne komisije na kojoj je pozvao na jačanje vojne moći. Najavio je i novi prekretnicu u radu sektora odbrane. Pozivajući se na državnu agenciju KCNA, Rojters prenosi da je Kim… »

Severna Koreja očekuje napad? Kim Džong Un proglasio uzbunu, naredio hitan zaokret u sektoru odbrane

Srbija danas 12.06.2021
Severna Koreja aktivno radi na jačanju vojne moći. Severnokorejski lider Kim Džong Un predsedavao je sastanku Centralne vojne komisije i pozvao na jačanje vojne moći, a najavio je i novu prekretnicu u radu sektora odbrane, javlja danas Rojters… »

Proglašeno stanje visoke uzbune Kim Džong Un i vojni vrh najavili: Severna Koreja pravi prekretnicu

Alo 12.06.2021
Kim se na sastanku pozabavio organizacionim pitanjima, otpuštanjima, premeštajem i novim imenovanjima nekih visokih oficira. Severnokorejski lider Kim Džong Un predsedavao je sastanku Centralne vojne komisije i pozvao na jačanje vojne moći, a najavio… »

Operacije, štap, 130 kilograma: Sve o zdravlju Kim Džong-una

Nova 10.06.2021
Zdravlje severnokorejskog lidera Kim Džong-una tema je svetskih medija od kada je došao na vlast. Zbog oskudnih informacija koje dolaze iz ove zemlje svaka nova fotografija ili snimak vođe Severne Koreje detaljno se analizira. Tako su fotografije koje… »

Kim fit Džong Un FOTO/VIDEO

B92 09.06.2021
Pjongjang -- Severnokorejski lider Kim Džong Un retko se pojavljuje u javnosti u poslednje vreme, što povećava glasine da je krhkog zdravlja. Nedavno se posle duže pauze pojavio u javnosti kada je vodio sednicu vladajuće Radničke partije, a… »

Kim Džong Un drastično smršao, nagađa se o njegovom zdravlju

Nova 09.06.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un podstakao je dodatne spekulacije o svom zdravstvenom stanju, nakon što su nedavno objavljene fotografije sugerisale da je smršao. Na fotografijama koje su severnokorejski državni mediji objavili u subotu, Kim je… »

Kim Džon Un smršao - spekuliše se o njegovom zdravlju

RTV 09.06.2021
LONDON - Severnokorejski lider Kim Džong Un podstakao je dodatne spekulacije o svom zdravstvenom stanju, nakon što su nedavno objavljene fotografije sugerisale da je smršao. Na fotografijama koje su severnokorejski državni mediji objavili u subotu… »

Ovog marinca Kim DžONG-UN želi mrtvog: Amerikanac sada čeka izručenje, a neki smatraju da se tu krije najveća opasnost…

Pravda 09.06.2021
Bivši američki marinac Kristofer An bori se protiv izručenja Španiji zbog svoje uloge u raciji 2019. godine u severnokorejskoj ambasadi u Madridu. Njegov odbrambeni tim navodi da je An u velikom riziku zbog osvete za ubistva severnokorejskih agenata… »

Kim Džong-un drastično smršao Pokrenute teorije o bolesti, južnokorejski mediji otkrivaju detalje (video)

Alo 09.06.2021
Severnokorejski lider Kim Džong-un retko se pojavljuje u javnosti u poslednje vreme, što povećava glasine da je krhkog zdravlja. Nedavno se posle duže pauze pojavio u javnosti kada je vodio sednicu vladajuće Radničke partije, a najnovije fotografije… »

Vesti dana »