Kim Džong Un

Kim Džong Un poslao važnu "verbalnu poruku" Pekingu

Alo pre 24 dana
Severnokorejski lider u Pekingu vidi ključnog saveznika. Severnokorejski lider Kim Džong Un poslao je "verbalnu poruku" kineskom predsedniku Si Đinpingu, hvaleći uspeh Pekinga u sprečavanju širenja korona virusa, prenosi južnokorejska agencija… »

Pojavio se dokaz: Kim Džong Un koristi dvojnike? FOTO

B92 pre 24 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong Un nedavno je snimnjen kako razgovara sa dvojicom dvojnika obučenim identično kao i on u crnim odelima. Ovaj video predstavlja najočigledniji dokaz da Kim koristi dvojnike, naveo je britanski "San". Video je isplivao u… »

Kim Džong Un ima dvojnika?! Isplivale fotografije pre i posle, svet šokiran! (foto)

Srbija danas pre 24 dana
Prema nekim teorijama, njegov dvojnik je nedavno slikan zbog Kimovog lošeg zdravlja ili čak i smrti. Lider Severne Koreje Kim Džong Un nedavno je snimnjen kako razgovara sa dvojicom dvojnika obučenim identično kao i on u crnim odelima. Ovaj video… »

"Vuku za nos" ceo svet: Obelodanjen snimak koji otkriva veliku prevaru, evo šta se, zapravo, krije iza "nestanka" Kima (video)

Srbija danas pre 25 dana
Nagađanja su se pojačala ove nedelje posle Kimovih slika kada se pojavio na presecanju vrpce nove fabrike đubriva u Pjongjangu. Severnokorejski lider Kim Džong Un jednom snimljen je kako razgovara sa dva identično obučena čoveka - zbog čega… »

Kim Džong Un dvojici dublera pokazuje naoružanje! (video)

Alo pre 25 dana
Nakon sumnjivih fotografija, pojavio se i snimak. jednom snimljen je kako razgovara sa dva identično obučena čoveka - zbog čega eskaliraju zavere o tome da je na otvaranje fabrike poslao dublera. Snimci iz jula 2017. godine koje je otkrio britanski… »

Da li je ovo dokaz da Kim Džong Un ima dvojnika? Snimljen u razgovoru sa ljudima koji liče na njega

Telegraf pre 25 dana
Na snimku se vidi kako su iste visine, imaju istu frizuru i nose isto odelo. Proteklih nedelja puno se pisalo o lideru Severne Koreje Kim Džong Unu, koji se, nakon što ga nije bilo u javnosti 20 dana, pojavio na otvaranju fabrike u Pjongjangu. A onda su… »

Konačno snimljeni: Ovako izgledaju dvojnici Kim Džong Una (video)

Blic pre 25 dana
Na video-snimku koji se tek nedavno pojavio u javnosti, vide se lider Severne Koreje Kim DŽong Un i njegova dva dvojnika kako prisustvuju testu balističke rakete "Hvasong-14". Severnokorejski lider je u pratnji dvojice dvojnika, identično obučenih i… »

Kim Džong Un na otvaranje fabrike poslao dublera!? (foto)

Alo pre 26 dana
Prošle nedelje su se pojavili izveštaji da je vrhovni vođa Severne Koreje, Kim Džong Un na samrti, a onda je pojavljivanje ispred fabrike đubriva demantovalo glasine... Ali, da li je zaista tako? je javno nastupio, stavljajući glasine o svom lošem… »

Pojačane spekulacije oko autentičnosti severnokorejskog vođe: Nekoliko detalja koji ukazuju da ovo nije pravi Kim Džong Un

Srbija danas pre 26 dana
Naime, ukoliko se zumiraju fotografije, primećuje se da uši i zubi nisu baš isti kao oni na kojima je mlađi Kim. Lidera Severne Koreje Kim Džong Una u javnosti nije bilo 20 dana. Konačno se pojavio, a onda su krenule i brojne teorije zavere. Neki… »

Rusija odlikovala Kim Džong Una

Dnevnik pre 27 dana
PJONGJANG: Severnokorejski lider Kim Džong Un odlikovan je danas ruskom medaljom za svoj veliki doprinos očuvanju uspomene na sovjetske vojnike, koji su poginuli 1945. tokom oslobađanja Koreje. Ruski ambasador Aleksandar Macegora uručio je medalju… »

Vesti dana »