Kim Džong Un

Nasmejani Kim na vojnoj paradi u Pjongjangu: Severna Koreja predstavila "najmoćnije oružje na svetu" (foto, video)

Kurir 15.01.2021
Čini se da je Severna Koreja predstavila novi tip balističkih raketa lansiranih podmornicom (SLBM) tokom nedavne vojne parade održane u Pjongjangu, ocenjuju stručnjaci. Parada je održana u četvrtak uveče na trgu Kim Il-sung nakon što je Pjongjang… »

Kim predstavio najmoćnije oružje na svetu: Šta je sve prikazano na vojnoj paradi u Pjongjangu (foto)

Večernje novosti 15.01.2021
ČINI se da je Severna Koreja predstavila novi tip balističkih raketa lansiranih podmornicom (SLBM) tokom nedavne vojne parade održane u Pjongjangu, ocenjuju stručnjaci. Parada je održana u četvrtak uveče na trgu Kim Il Sung nakon što je Pjongjang… »

Severna Koreja predstavila "najmoćnije oružje na svetu"

RTV 15.01.2021
PJONGJANG - Čini se da je Severna Koreja predstavila novi tip balističkih raketa lansiranih podmornicom (SLBM) tokom nedavne vojne parade održane u Pjongjangu, ocenjuju stručnjaci. Parada je održana u četvrtak uveče nakon što je Pjongjang u utorak… »

Vojna parada u Pjongjangu: Kim Džon Un i Severna Koreja proslavili završetak kongresa vladajuće partije

Blic 15.01.2021
Severna Koreja održala je u četvrtak uveče po lokalnom vremenu vojnu paradu u centru Pjongjanga, uz prisustvo lidera Kim Džong Una, čime je proslavljen završetak kongresa vladajuće Radničke partije, javili su severnokorejski državni mediji… »

Državni mediji: Održana vojna parada u Pjongjangu

B92 14.01.2021
Severna Koreja održala je u četvrtak uveče po lokalnom vremenu vojnu paradu u centru Pjongjanga, uz prisustvo lidera Kim Džong Una. Time je proslavljen završetak kongresa vladajuće Radničke partije, javili su severnokorejski državni mediji. Parada… »

Pjongjang održao vojnu paradu: Zvaničnik Južne Koreje tvrdi da se govorilo o jačanju nuklearnog potencijala severnog…

Kurir 14.01.2021
Severna Koreja je danas održala vojnu paradu, rekao je izvor iz južnokorejske vlade, nakon što je Pjongjang upriličio proslavu na kojoj se govorilo o jačanju nuklearnog naoružanja. Parada je počela danas oko 18.00 a trajala je i u 20.00 po lokalnom… »

J.Koreja: Vojna parada u Pjongjangu, iz S.Koreje nema potvrde

Dnevnik 14.01.2021
PJONGJANG: Severna Koreja je danas održala vojnu paradu, rekao je izvor iz južnokorejske vlade, nakon što je Pjongjang upriličio proslavu na kojoj se govorilo o jačanju nuklearnog naoružanja. Parada je počela danas oko 18.00 a trajala je i u 20.00… »

Kim Džong Un pozvao na dodatno jačanje vojne moći i nuklearnog naoružanja

N1 Info 13.01.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un pozvao je na jačanje vojne moći i nuklearnog naoružanja kao sredstva odvraćanja, saopštila je u sredu državna novinska agencija KCNA, nakon završetka kongresa vladajuće komunističke stranke, koji je trajao osam… »

"Moramo da učinimo sve": Kim pozvao na povećanje vojne moći Severne Koreje

Blic 13.01.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un pozvao je na povećanje vojne moći i veću sposobnost odvraćanja od nuklearnog rata, prenela je državna novinska agencija KCNA, na završetku retkog kongresa vladajuće Radničke partije nakon osam dana političkih… »

Nakon osam dana kraj kongresa; Kim poručio: Jačamo

B92 13.01.2021
Pjongjang -- Severnokorejski lider Kim Džong Un pozvao je na povećanje vojne moći i veću sposobnost odvraćanja od nuklearnog rata, prenela je agencija KCNA. "Moramo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo još više povećali sposobnost… »

Vesti dana »