Kim Džong Un

Kim: SAD su najveći neprijatelj Severne Koreje

RTV pre 13 dana
PJONGJANG - Severnokorejski lider Kim Džong Un nazvao je SAD "najvećim neprijateljem" i rekao da se neprijateljska politika Vašingtona prema Pjongjangu neće promeniti bez obzira na to ko je u Beloj kući, preneli su državni mediji. Govoreći na… »

"SAD su najveći neprijatelj Severne Koreje": Kim Džong Un: Bez obzira ko je u Beloj kući, ništa se neće promeniti

Blic pre 13 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un nazvao je SAD "najvećim neprijateljem" i rekao da se neprijateljska politika Vašingtona prema Pjongjangu neće promeniti bez obzira na to ko je u Beloj kući, preneli su državni mediji. Govoreći na kongresu stranke… »

Hladan tuš za Vašington, Pjongjang ima drugačije planove!

Alo pre 14 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un nazvao je SAD "najvećim neprijateljem" i rekao da se neprijateljska politika Vašingtona prema Pjongjangu neće promeniti bez obzira na to ko je u Beloj kući, preneli su državni mediji. Govoreći na kongresu stranke… »

Oglasio se Kim Džong Un, situacija je napeta: Ima važnu poruku za novog američkog predsednika

Srbija danas pre 14 dana
Odnosi između Vašingtona i Pjongjanga postali su veoma delikatni. Kim Džong Un smatra da SAD moraju da prekinu neprijateljsku politiku prema Severnoj Koreji radi poboljšanja odnosa. Odnosi između Vašingtona i Pjongjanga postali su još napetiji… »

Kim Džong Un pruža ruku pomirenja?

B92 pre 14 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un istakao je danas da je neophodno da ta zemlja znatno poboljša veze sa spoljnim svetom. Kim je u obraćanju trećeg dana kongresa svoje vladajuće Radničke partije govorio o Južnoj Koreji, ali nije precizirao koje… »

Zaokret u kimovoj retorici: Rođendanski govor: "Moramo da poboljšamo odnose sa svetom"

Blic pre 14 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un istakao je danas da je neophodno da ta zemlja značajno poboljša veze sa spoljnim svetom. Kim je u obraćanju trećeg dana Kongresa svoje vladajuće Radničke partije govorio o Južnoj Koreji, ali nije precizirao koje… »

Emotivan na 37. rođendan: Kim pruža ruku pomirenja Južnoj Koreji?

Vesti online pre 14 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un istakao je da je neophodno da ta zemlja značajno poboljša veze sa spoljnim svetom. Kim je u obraćanju trećeg dana Kongresa svoje vladajuće Radničke partije govorio o Južnoj Koreji, ali nije precizirao koje korake… »

Promena spoljne politike na rođendan? Kim Džong Un saopštio Kongresu Radničke partije svoju želju

Večernje novosti pre 14 dana
SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un istakao je danas da je neophodno da ta zemlja značajno poboljša veze sa spoljnim svetom. Kim je u obraćanju trećeg dana Kongresa svoje vladajuće Radničke partije govorio o Južnoj Koreji, ali nije precizirao koje… »

Lider severne Koreje ima posebnu želju: Na svoj rođendan najavio velike promene u spoljnoj politici

Srbija danas pre 14 dana
Predsednik precizirao koje korake želi da preduzme. Severnokorejski lider Kim Džong Un istakao je danas da je neophodno da ta zemlja značajno poboljša veze sa spoljnim svetom. Kim je u obraćanju trećeg dana Kongresa svoje vladajuće Radničke… »

Kim Džong Un priznao: Ekonomski plan propao

Telegraf pre 15 dana
"Strategija je trebalo da bude ispunjena prošle godine" Severnokorejski čelnik Kim Džong Un rekao je da njegov petogodišnji ekonomski plan nije dosegao svoje ciljeve "gotovo ni u jednom sektoru", na otvaranju kongresa vladajuće Radničke stranke… »

Vesti dana »