Kim Džong Un

Misterija nestanka postala još veća: Ispred Kimove vile odjednom patrolira vojska pod punom ratnom opremom

Srbija danas pre 2 dana
Čudna aktivnost na putu do rezidencije. Severnokrejske vlasti i dalje se ne oglašavaju o nastavljenim tvrdnjama da je lider Kim Džong Un teško bolestan ili čak mrtav. Mada su objavljeni snimci nasmejanog Kim Džong Una koji preseca vrpcu, što je… »

Kim Džong Un izdan i to od svoje desne ruke!

Alo pre 3 dana
Slavni košarkaš otkrio tajnu. Bivši košarkaš Detroit Pistonsa i Čikago Bulsa Denis Rodman uveren je da je lider Severne Koreje Kim Džong Un - dobro. Poslednjih nedelja su pokrenute priče koje su išle čak dotle da je Kim mrtav, a slavni kaže da… »

Lider Severne Koreje lociran, sad se zna i da je živ i gde se nalazi! (video)

Alo pre 3 dana
Najnovije informacije, delom čak "iz svemira". Severnokorejski lider Kim Džong Un već 21 dan se nije javno oglasio, ali čini se da je napustio Vonsan i prešao u prigradski okrug Kangdong, objavile su u četvrtak američke vlasti. Zvaničnik američke… »

Amerikanci locirali Kim Džong una: Evo šta ga je odalo (video)

Srbija danas pre 3 dana
Svetski mediji su nedeljama iznostili tvrdnje da se on nakon neuspele operacije nalazi u životnoj opasnosti ili da je mrtav. Sjedinjene Države veruju da je severnokorejski lider Kim Džong-un trenutno u širem području Pjongjanga, navodi se u… »

Kad se ova žena pojavi to je loš znak: Rodman ubeđen da je Kim Džong Un živ i zdrav

Kurir pre 3 dana
Bivši košarkaš Detroita i Čikaga Denis Rodman uveren je da je lider Severne Koreje Kim Džong Un - dobro, iako su poslednjih sedmica pokrenute priče koje su išle čak dotle da je Kim mrtav, a NBA as kaže da je jedna osoba signal da nešto nije u… »

Ameri provalili gde je Kim Džong-un: Severnokorejskog vođu odali konj, limuzina i voz (video)

Kurir pre 3 dana
Sjedinjene Države veruju da je severnokorejski lider Kim Džong-un trenutno u širem području Pjongjanga, navodi se u izveštaju južnokorejskog dnevnog lista DongA Ilbo, koji navodi neidentifikovanog zvaničnika vlade u Vašingtonu. Zvaničnik je za… »

Nešto čudno se dešava sa kimom: Gardisti pod punom ratnom opremom se rasporedili oko planinske tvrđave

Srbija danas pre 3 dana
Slična situacija je već viđena. Vrhovna komanda severnokorejske garde nedavno je intenzivirala kontrolu nad putem u gradu Samijon u provinciji Rjangang, koji isključivo koristi lider te zemlje Kim Džong Un, o čijem se zdravlju i dalje spekuliše… »

Gde je Kim Džong Un?

B92 pre 4 dana
Kim Džong Un se veoma retko pojavljivao u protekla dva meseca, a u poslednje tri nedelje državni mediji nisu izveštavali o njegovom prisustvu u javnosti. Ovo neuobičajeno odsustvo iz javnog života severnokorejskog predsednika počelo je neposredno… »

Kim Džong Un opet nestao: Tri nedelje se nije pojavio u javnosti

Sputnik pre 4 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong Un nije se u poslednje tri nedelje pojavljivao u javnosti, saopštila je južnokorejska novinska agencija „Jonhap“. „Vlasti Južne Koreje pomno prate situaciju sa Kimom“, rekao je predstavnik južnokorejskog… »

Evo zašto se ne oglašava kimova sestra: Otkrivena velika tajna Severne Koreje, za sve je kriva tradicija (video)

Kurir pre 4 dana
Severna Koreja i dalje ublažava spekulacije o zdravlju svog trenutnog lidera Kim Džong-una-a od njegovog višestrukog nestanka iz očiju javnosti. Prošlog meseca se verovalo da je diktator umro tokom pokušaja operacije srca kada je hirurg imao… »

Vesti dana »