Kim Džong Un

Pjongjang postavio rok: Amerika pokušava da ubedi Severnu Koreju da se vrati pregovorima

Blic pre 12 dana
SAD "veoma aktivno" nastoje da ubede Severnu Koreju da se vrati pregovorima, izjavio je danas južnokorejski savetnik za nacionalnu bezbednost Čung Eui-jong, u trenutku kada se bliži istek roka koji je Pjongjang postavio Vašingtonu da pokaže više… »

"Šanse za normalizaciju odnosa sa SAD sve manje"

B92 pre 14 dana
Severnokorejski diplomata Džo Čol-Su izjavio je da je šansa za normalizaciju odnosa sa Sjedinjenim Američkim Državama sve manja. On je dodao da Pjongjang očekuje od Vašingtona da preduzme neke korake u vezi s tim. "Dali smo Sjedinjenim Državama… »

Severna Koreja najbrutalnije uvredila japanskog premijera: On je idiot i negativac!

Kurir pre 15 dana
Severna Koreja nazvala je japanskog premijera Šinzoa Abea "idiotom" pošto je kritikovao nedavnu vojnu probu ove zemlje. U izjavi pripisanoj zvaničniku ministarstva spoljnih poslova, Abe je opisan kao "idiot i negativac" koji je preterano reagovao na… »

Novak dobio figuricu koja vrši veliku nuždu, a i Erdogan, Makron, Kim Džong Un…

Vesti online pre 16 dana
Našem teniskom asu ukazana počast da bude kaganer – glinena figurica kao dar kojim se u iberijskoj tradiciji slavi Božić. Verovanje je da kaganer (defekator od defekacija – izbacivanje izmeta) donosi sreću, a to što figurice vrše veliku nuždu… »

Amerika i Engleska biće zemlja proleterska: Šokantni podaci istraživanja pokazali da veliki broj građana SAD podržava…

Kurir pre 17 dana
Senzacionalni rezultati sociološkog istraživanja američkog fonda Memorijalnih žrtava komunizma (VCMC) sprovedenog u američkoj javnosti. Naime, prema rezultatima nedavnog istraživanja o pretnjama modernom svetu, čak 36 odsto Amerikanaca srednjih… »

Nastavak pregovora Severne Koreje i SAD do decembra

B92 pre 18 dana
Severna Koreja i SAD mogle bi da održe još jedan krug pregovora na radnom nivou već sredinom novembra kako bi ubrzali napredak pre isteka roka do kraja godine. Smatra južnokorejski poslanik Li Eun-džae. Rok je odredio Pjongjang. Severnokorejski i… »

Misteriozni voz Kim Džong-una: Blindirana grdosija ima 90 vagona, spolja ništa posebno, a unutra pršti od luksuza! Jedna…

Kurir pre 20 dana
Već nam je poznato da severnokorejski vođa Kim Džong-un putuje isključivo vozom, ali je malo ko uspeo da zaviri u njegovu unutrašnjost. Mnoge priče se vezuju za taj zeleni voz. Nije poznato koliko je i kada Kim koristio voz za putovanja kroz Severnu… »

Otporan na metke:Misteriozni voz Kim Džong Una decenijama unazad krije tajne! Jedna stvar je strogo zabranjena!(video)

Pravda pre 21 dan
Već nam je poznato da severnokorejski vođa Kim Džong-un putuje isključivo vozom, ali je malo ko uspeo da zaviri u njegovu unutrašnjost., mnoge priče se vezuju za taj zeleni voz. Nije poznato koliko je i kada Kim koristio voz za putovanja kroz… »

Zavirite u prevozno sredstvo u kom je umro otac korejskog vladara... Misteriozni voz Kim Džong Una decenijama unazad krije…

Alo pre 20 dana
Već nam je poznato da severnokorejski vođa Kim Džong-un putuje isključivo vozom, ali je malo ko uspeo da zaviri u njegovu unutrašnjost., mnoge priče se vezuju za taj zeleni voz. Nije poznato koliko je i kada Kim koristio voz za putovanja kroz… »

Kim zadovoljan: Severna Koreja testirala novo oružje

Blic pre 21 dan
Severna Koreja potvrdila je da je izvršena proba velikog višecevnog bacača, za koji Pjongjang tvrdi da proširuje mogućnost da se unište neprijateljske mete tokom iznenadnih napada. Korejska centralna novinska agencija (KCNA) potvrdila je da je proba… »

Vesti dana »