Kim Džong Un

Kim Džong Un prekinuo spekulacije, sa tetkom u javnosti posle šest godina

RTS pre 2 dana
Tetka severnokorejskog lidera Kim Džong Una pojavila se u javnosti posle šest godina, javili su državni mediji prekinuvši spekulacije da ju je njen bratanac prognao ili pogubio. Prema izveštaju Centralne novinske agencije Koreje, ime Kim Kjong Hui… »

Oficirka ponudila Kimu jastuče da ne nazebe, a on joj odgovorio ovako!

Alo pre 14 dana
Gledao na mir odbojku. Severnokorejski lider Kim Džong Un nastavlja svakodnevne posete jednicama na terenu bilo da su na vežbama ili na sportskim aktivnostima. General izbacio ruskog predsednika iz stroja! 16.01.2020. 19:15 Tako se na društvenim… »

Tramp čestitao rođendan kimu: Evo od koga je zatražio da lideru Severne Koreje prenese čestitke!

Kurir pre 18 dana
Američki predsednik Donald Tramp uputio je rođendansku čestitku severnokorejskom lideru Kim Džong Unu. To je novinarima saopštio južnokorejski savetnik za nacionalnu bezbednost Čung Eui-Jong, koji se sa Trampom sastao ove nedelje u Vašingtonu… »

Tramp čestitao rođendan Kim Džong Unu

Sputnik pre 18 dana
Američki predsednik Donald Tramp uputio je rođendansku čestitku severnokorejskom lideru Kim Džong Unu. To je novinarima saopštio južnokorejski savetnik za nacionalnu bezbednost Čung Eui Jong, koji se sa Trampom sastao ove nedelje u Vašingtonu… »

Stigla neočekivana čestitka od "prijatelja": Tramp čestitao rođendan Kim Džong Unu (video)

Srbija danas pre 18 dana
Kim Džong Un rođen je 8. januara 1984. godine u Pjongjangu. Američki predsednik Donald Tramp uputio je rođendansku čestitku severnokorejskom lideru Kim Džong Unu. To je novinarima saopštio južnokorejski savetnik za nacionalnu bezbednost Čung… »

Tramp izigrao Kima, platiće skupo zbog toga!

Alo pre 25 dana
Pjongjang više nije vezan sporazumom sa Trampom, sada planiraju da nastave sa nuklearnim testiranjima, a ceo svet će uskoro videti novo strateško oružje. Severna Koreja dala je SAD rok do Nove godine da popuste po pitanju sankcija ukoliko žele… »

Esper: Politički sporazum i dalje najbolje rešenje za Severnu Koreju

Blic pre 25 dana
Američki ministar odbrane Mark Esper danas je izjavio da SAD i dalje vide politički sporazum o denuklearizaciji kao najbolji put u rešenju pitanje Severne Koreje, ali američke snage ostaju spremne da se bore ako je neophodno. "Mi bismo pozvali Kim… »

Gutereš izrazio "duboku zabrinutost"

B92 pre 26 dana
Njujork -- Generalni sekretar UN Antonio Gutereš izrazio je "duboku zabrinutost" zbog toga što je Severna Koreja najavila da bi mogla da nastavi nuklearne i raketne probe. "Generalni sekretar se nada da se probe neće nastaviti u skladu sa relevantnim… »

Kako Kim Džong Un drži Severnu Koreju hermetički zatvorenu? Postoji deset načina, a jedan prekršaj plaća se smrtnom…

Blic pre 25 dana
Kako držati zemlju hermetički izolovanu od vesti iz ostatka sveta u kom postoji internet? Ovo je suštinski izazov za Severnu Koreju, čiji su građani i bukvalno i simbolično u mraku. Tamo postoje i internet, pametni telefoni, laptopovi, televizori… »

Kim najavio: Obelodaniću novo strateško oružje - odmah se oglasile Ujedinjene nacije

Srbija danas pre 26 dana
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izrazio je "duboku zabrinutost" zbog toga što je Severna Koreja najavila da bi mogla da nastavi nuklearne i raketne probe. - Generalni sekretar se nada da se probe neće nastaviti u skladu sa… »

Vesti dana »