Kim Džong Un

Prljavi kapitalisti su pokvarili omladinu Severne Koreje (video)

Alo pre 2 dana
Veliki vođa je besan. Kim Džong-un je, kako se izveštava, pokrenuo bizaran napad na tinejdžerski seks u Severnoj Koreji. U poslednjih nekoliko nedelja, lider Severne Koreje, koji se trudi da ne bude u centru pažnje, sada je ciljao na "nemoral" među… »

Kim krenuo u obračun sa tinejdžerskim s*ksom: Evo kako prljavi kapitalisti kvare omladinu Severne Koreje (video)

Kurir pre 2 dana
Kim Džong-un je, kako se izveštava, pokrenuo bizaran napad na tinejdžerski seks u Severnoj Koreji. U poslednjih nekoliko nedelja, lider Severne Koreje, koji se trudi da ne bude u centru pažnje, sada je ciljao na "nemoral" među tinejdžerima u zemlji… »

Kim na partijskom sastanku otkrio: Ova podmornica je novi adut Severne Koreje u pregovorima sa Amerikom! (video)

Pravda pre 7 dana
Dan nakon što je Kim Džong-un nadgledao sastanak svojih glavnih generala koji su odlučili da nastave sa unapređivanjem „nuklearnog rata“ Severne Koreje, južnokorejska novinska služba Jonhap izveštava da je nova podmornica u Pjongjangu spremna… »

"Moćna podmornica"! Kim na partijskom sastanku otkrio: Evo šta je novi adut Severne Koreje u pregovorima sa SAD (video)

Srbija danas pre 7 dana
Podmornica spremna da odmah uđe u službu. Dan nakon što je Kim Džong-un nadgledao sastanak svojih glavnih generala koji su odlučili da nastave sa unapređivanjem "nuklearnog rata" Severne Koreje, južnokorejska novinska služba Jonhap izveštava da… »

Objavljene fotografije: Svi se čude kako izgleda Kim Džong Un (foto)

Mondo pre 9 dana
Kim Džong Un se KONAČNO pojavio u javnosti, i po običaju preti, ali ovog puta pažnju javnosti privukao je izgled severnokorejskog lidera. Kim Džong Un se KONAČNO pojavio u javnosti, i po običaju preti, ali ovog puta pažnju javnosti privukao je… »

Kimov amblem uklonjen sa zvanične televizije: Evo zašto severnokorejski vođa neće oštro reagovati na ovaj potez! (video)

Kurir pre 9 dana
Severnokorejska televizija prikrila je amblem Vrhovnog komandanta Kim Džong un-a nakon promene njegove službene titule na mesto Glavnog komandanta. Titula vođe zvanično je promenjena iz vrhovnog komandanta u šefa države i vrhovnog komandanta vojske… »

Kim Džong Un se pojavio u javnosti: Zapretio nuklearnim oružjem, ali svi pričaju samo o jednom detalju

Srbija danas pre 9 dana
Kim Džong Un, za kojeg se proteklih nedelja nagađalo da je teško bolestan, ili čak mrtav, održao je prvi sastanak nakon tri nedelje nepojavljivanja u javnosti i pozvao na jačanje borbene gotovosti. Severnokorejski lider Kim Džong Un bio je domaćin… »

Kimovo obeležje uklonjeno sa zvanične televizije: Otkriveno zašto ipak neće reagovati oštro na ovaj potez! (video)

Srbija danas pre 9 dana
Severnokorejska televizija prikrila je amblem Vrhovnog komandanta Kim Džong un-a nakon promene njegove službene titule na mesto Glavnog komandanta. Titula vođe zvanično je promenjena iz vrhovnog komandanta u šefa države i vrhovnog komandanta vojske… »

Kim ponovo u javnosti sa novim planovima: Severna Koreja podiže nuklearni kapacitet zemlje (video)

Srbija danas pre 10 dana
U izveštaju se navodi da je Kim na sastanku potpisao sedam naredbi. Severnokorejski lider Kim Džong Un izneo je na sastanku sa vojnim liderima novi plan za podizanje nuklearnih kapaciteta zemlje, javila je državna agencija KCNA. Sastanak Odbora za… »

Visok stepen pripravnosti: Novi Kimov plan za podizanje nuklearnih kapaciteta Severne Koreje /foto/

Sputnik pre 10 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un izneo je na sastanku sa vojnim liderima novi plan za podizanje nuklearnih kapaciteta zemlje, javila je državna agencija KCNA. Sastanak Odbora za vojna pitanja vladajuće Radničke partije je prvo pojavljivanje u… »

Vesti dana »