Kim Džong Un

Jaše kroz sneg na belom pastuvu, a cena - prava sitnica: Evo odakle konji Kim Džong Una i koliko koštaju Severnu Koreju

Večernje novosti pre 5 dana
Severna Koreja potrošila je desetine hiljada dolara na 12 čistokrvnih konja iz Rusije, prema ruskim carinskim podacima. Severna Koreja, čiji je vođa Kim Džong Un snimljen kako jaše kroz sneg na belom pastuvu, potrošila je desetine hiljada dolara na… »

Severna Koreja uvezla iz Rusije 12 konja za 75.000 dolara

B92 pre 6 dana
Moskva -- Severna Koreja, čiji je vođa Kim Džong Un snimljen kako jaše kroz sneg na belom pastuvu, potrošila je desetine hiljada dolara na 12 čistokrvnih konja iz Rusije. U pratnji visokih severnokorejskih funkcionera, Kim je dva puta jahao na… »

Kim kao princ na belom konju – za 75.000 dolara

RTS pre 6 dana
Severna Koreja, čiji je vođa Kim Džong Un snimljen kako jaše kroz sneg na belom pastuvu, potrošila je, prema ruskim carinskim podacima, desetine hiljada dolara na dvanaest čistokrvnih konja iz Rusije. U pratnji visokih severnokorejskih funkcionera… »

Rešena velika misterija severne Koreje: Evo čije konje je Kim jahao na svetoj planini (video)

Srbija danas pre 6 dana
Kin Džong Un snimljen kako jaše kroz sneg na belom pastuvu. Severna Koreja, čiji je vođa Kim Džong-un snimljen kako jaše kroz sneg na belom pastuvu, potrošila je desetine hiljada dolara na 12 čistokrvnih konja iz Rusije, prema ruskim carinskim… »

Pre nego što su nastale ove fotografije Pjongjang je potrošio desetine hiljada dolara na ruske konje

Telegraf pre 6 dana
U pratnji visokih severnokorejskih funkcionera, Kim je dva puta jahao na snežnim padinama svete planine Paektu u oktobru i decembru, što je bilo medijski vrlo propraćeno. Severna Koreja, čiji je vođa Kim Džong Un snimljen kako jaše kroz sneg na… »

Nije ga bilo tri nedelje: Kim Džong Un se sklonio iz straha od koronavirusa

Nedeljnik pre 7 dana
Foto: Profimedia Lider Severne Koreje Kim Džong Un pojavio se u javnosti tri nedelje otkako je “nestao”. On se pojavio u mauzoleju u Pjongjangu, gde se čuvaju balzamovani ostaci njegovog oca i dede, prenose državni mediji. Nestanak Kim Džong Una… »

Ova beba je rođena sa toliko gustom, crnom kosom da su je roditelji prozvali Kim Džong Un (foto)

Blic pre 8 dana
Devojčica rođena u Velikoj Britaniji ima toliko gustu, zift crnu kosu da su je njeni roditelji u šali prozvali “Kim Džong Un”, prema severnokorejskom diktatoru sa jedinstvenom frizurom. -To je bio takav šok – priča majka Samanta iz Šropšira… »

Severna Koreja dobila novi ski-centar: Ovako izgleda najmodernije skijalište pod okriljem komunizma

Telegraf pre 10 dana
Što se tiče skijanja, postoje samo tri staze, ali i "magični ćilim" - pokretna staza koja je napravljena za početnike... Novo skijalište u Severnoj Koreji je otvorilo svoja vrata. Zove se Jangdok spa i kulturno-rekreativni centar (The Yandok Hot… »

Gde je nestao Kim? Vođa Severne Koreje se ne pojavljuje u javnosti jer strahuje od korona virusa

Blic pre 13 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un odsutan je iz javnog života duže od dve sedmice zbog bojazni od širenja koronavirusa, iako u Severnoj Koreji nije zabeležen nijedan slučaj zaraze, prenosi južznokorejska agencija Jonhap. Kim je poslednji put… »

Kim Džong Un je nestao?!

Alo pre 13 dana
Njegovo odsustvo moglo imati veze sa zabrinutošću od koronavirusa. Severnokorejski lider Kim Džong Un odsutan je iz javnog života duže od dve sedmice zbog bojazni od širenja koronavirusa, iako u Severnoj Koreji nije zabeležen nijedan slučaj… »

Vesti dana »

Šok u "Pioniru", Gruzin Mekfaden srušio Srbiju!

Sportske.net pre 2 satajoš 24 povezane

Preminuo Zoran Modli

B92 pre 4 satajoš 19 povezanih