Kim Džong Un

Ovo nema nigde na planeti: 12 stvari koje su zabranjene u Severnoj Koreji (video)

Blic pre 21 sat
Severnokorejski lider Kim Džong Un i vlada stalno pokušavaju da zaštite svoj narod od spoljnih uticaja. Ovo sve više podgreva interesovanje sveta za Severnu Koreju, njen narod i njihov način života.… »

Smenjen vojni vrh Severne Koreje! Šta se dešava sa Kim Džong Unom?!

Alo pre 21 sat
Potrebno je pojačati "obrazovani rad i kontrolu" radi stvaranja političke svesti među komandnim osobljem. Vreme je da se poveća disciplina u severnokorejskoj vojsci, izjavio je lider ove zemlje Kim Džong Un na sednici Centralne vojne komisije… »

Vreme je da se poveća disciplina u vojsci: Kim menja komandni sastav

Sputnik pre 23 sata
Vreme je da se poveća disciplina u severnokorejskoj vojsci, izjavio je lider ove zemlje Kim Džong Un na sednici Centralne vojne komisije Radničke partije Koreje. Kao deo novih mera, Kim Džong Un je izvršio promene u komandnom sastavu. Između… »

Kim Džong Un uvodi radikalne promene: Vreme je da se pojača disciplina u armiji

Srbija danas pre 24 sata
Veliki vođa je već povukao nekoliko ključnih poteza. Vreme je da se poveća disciplina u severnokorejskoj vojsci, izjavio je lider ove zemlje Kim Džong Un na sednici Centralne vojne komisije Radničke partije Koreje. Kao deo novih mera, Kim Džong Un… »

Kim menja komandni sastav: Vreme je da se poveća disciplina u vojsci!

Večernje novosti pre 1 dan
VREME je da se poveća disciplina u severnokorejskoj vojsci, izjavio je lider ove zemlje Kim DŽong Un na sednici Centralne vojne komisije Radničke partije Koreje. Kao deo novih mera, Kim DŽong Un je izvršio promene u komandnom sastavu. Između… »

Kim Džong UN je rekao "ne": Tramp je pre dve godine imao nepristojnu ponudu za lidera Severne Koreje

Srbija danas pre 3 dana
Donald Tramp je prvi u istoriji američkih predsednika koji je kročio na tlo Severne Koreje. Susreti bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom su događaji koji su privukli najviše pažnje tokom njegovog… »

Tramp je pre 2 godine imao neobičnu ponudu za lidera Severne Koreje: Kim Džong Un ju je odbio

Telegraf pre 3 dana
Do sada nepoznat detalj sa drugog samita dvojice lidera u Hanoju. Susreti bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom su događaji koji su privukli najviše pažnje tokom njegovog predsednikovanja, a sada su u javnost… »

“Fejsbuk je pedofilska mreža, a Zakerberg Kim Džong Un”

Nova pre 7 dana
Australijska vlada osula je paljbu po Fejsbuku, optuživši društvenu mrežu da omogućava pedofilima da bez mnogo muke dele dečju pornografiju a istovremeno sprečavaju Australijance da čitaju vesti na ovoj platformi. Američki gigant razbesneo je… »

Spekulisalo se da je trudna ili bolesna: Supruga Kim DŽong Una prvi put u javnosti posle godinu dana (foto)

Večernje novosti pre 9 dana
RI SOL DŽU, supruga lidera Severne Koreje Kim DŽon Una, pojavila se u javnosti prvi put nakon godinu dana, javljaju državni mediji. Ri Sol DŽu pridružila se suprugu na koncertu u utorak, kako bi obeležili rođendan oca Kim DŽon Una i bivšeg lidera… »

Visoki zvaničnik prebegao iz Severne Koreje: Sada tvrdi da je dovoljna samo jedna iskra za pad Kim Džong Una

Srbija danas pre 8 dana
Šef države naišao na velike probleme u protekloj godini. Lider Severne Koreje i jedan od poslednjih komunističkih diktatora na svetu, Kim Džong Un je poznat kao političar koji svoj narod drži pod čvrstom kontrolom. Iako zbog izolovanosti, iz… »

Vesti dana »