Kim Džong Un

Kim ukinuo karantin Kesongu posle 3 nedelje: Naredio da se ne prihvata spoljna pomoć i da ostane jača kontrola granica

Kurir pre 1 sat
Severrnokorejski lider Kim Džong-un ukinuo je danas tronedeljni karantin uveden gradu Kesongu i okolnim oblastima, uveden nakon što je muškarac koji se vratio iz Južne Koreje prošlog meseca imao simptome korona virusa. Kim je saopštio tu odluku na… »

Ne želi nikakvu pomoć! Kim o epidemiji u zemlji: Potrebno je jače zatvaranje granica!

Srbija danas pre 4 sata
Severnokorejski lider ukinuo karantin u gradu Kesongu i zatražio jače zatvaranje granica zemlje. Severrnokorejski lider Kim Džong Un ukinuo je danas tronedeljni karantin uveden gradu Kesongu i okolnim oblastima, uveden nakon što je muškarac koji se… »

Ceo grad pod merama zbog jednog zaraženog virusom korona: Kim Džong Un ukinuo karantin

Večernje novosti pre 5 sati
SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un ukinuo je danas tronedeljni karantin uveden gradu Kesongu i okolnim oblastima, uveden nakon što je muškarac koji se vratio iz Južne Koreje prošlog meseca imao simptome korona virusa. Kim je saopštio tu odluku na… »

Kim ukinuo karantin Kesongu posle tri nedelje

B92 pre 6 sati
Severrnokorejski lider Kim Džong Un ukinuo je danas tronedeljni karantin uveden gradu Kesongu i okolnim oblastima. Karantin je uveden nakon što je muškarac koji se vratio iz Južne Koreje prošlog meseca imao simptome korona virusa. Kim je saopštio tu… »

Kim Džong Un ukinuo karantin Kesongu posle tri nedelje

Blic pre 7 sati
Severrnokorejski lider Kim Džong Un ukinuo je danas tronedeljni karantin uveden gradu Kesongu i okolnim oblastima, uveden nakon što je muškarac koji se vratio iz Južne Koreje prošlog meseca imao simptome korona virusa. Kim je saopštio tu odluku na… »

Kim ukinuo karantin u gradu s jedinim slučajem zaraze

Nova pre 7 sati
Severrnokorejski lider Kim Džong Un ukinuo je danas tronedeljni karantin uveden gradu Kesongu i okolnim oblastima, uveden nakon što je muškarac koji se vratio iz Južne Koreje prošlog meseca imao simptome koronavirusa. Kim je saopštio tu odluku na… »

Kim ukinuo karantin Kesongu posle tri nedelje: Uveo ga zbog jednog zaraženog muškarca

Telegraf pre 7 sati
Kim je naglasio da bi jače kontrole granica trebalo da ostanu na snazi. Severrnokorejski lider Kim Džong Un ukinuo je danas tronedeljni karantin uveden gradu Kesongu i okolnim oblastima, uveden nakon što je muškarac koji se vratio iz Južne Koreje… »

Uvrede, pretnje ratom i Trampove “izjave ljubavi” Kim Džong Unu: Nova Vudvordova knjiga o prepiskama dvojice lidera

Nedeljnik pre 1 dan
Foto Profimedia Lider Severne Koreje Kim Džong Un ocenio je svoje odnose sa američkim predsednikom Donaldom Trampom kao “film fantastike”, naveli su danas izdavači knjige koja će biti objavljena u septembru, a koja govori o Trampu i prepisci… »

Nova knjiga o Trampu otkriva njegovu prepisku sa Kim Džong Unom

Novi magazin pre 1 dan
Lider Severne Koreje Kim Džong Un ocenio je svoje odnose sa američkim predsednikom Donaldom Trampom kao "film fantastike", naveli su danas izdavači knjige koja će biti objavljena u septembru, a koja govori o Trampu i prepisci dvojice lidera. Odnosi… »

Nova knjiga o Trampu i njegovoj prepisci sa Kim Džong Unom

N1 Info pre 1 dan
Lider Severne Koreje Kim Džong Un ocenio je svoje odnose sa američkim predsednikom Donaldom Trampom kao "film fantastike", rekli su izdavači knjige "Rage" (Bes) koja će biti objavljena u septembru, a koja govori o Trampu i prepisci dvojice lidera… »

Vesti dana »