Kim Džong Un

Preokret: Posle eskalacije tenzija usledio muk: U severnokorejskim medijima već dve nedelje nema kritike Seula

Blic pre 1 dan
Državni mediji Severne Koreje uzdržali su se od kritikovanja svog suseda na jugu tokom skoro dve nedelje, nakon što je Kim Džong Un ostavio vojne planove protiv Južne Koreje po strani, prenosi agencija Jonhap. U poslednjih 12 dana severnokorejski… »

Korona virus: Protesti studenata zbog novih mera, Vlada Srbije usvojila nove mere, Kim Džong Un kaže da je Severna Koreja…

Danas pre 3 dana
Odluka o zatvaranju studentskih domova u Beogradu u sklopu borbe protiv korona virusa izazvala je proteste u glavnom gradu Srbije, dok je u svetu jedna od glavnih tema pokušaj lidera Evropske unije da naprave brz i efikasan plan za finansijski oporavak… »

Kim Jong-Un: Spriječili smo ulazak korona virusa u zemlju

Slobodna Evropa pre 3 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong Un pozdravio je "sjajni uspeh" u borbi protiv korona virusa ali je upozorio da ne treba "preuranjeno" ublažavati mere, javlja AFP. Kim je govorio na partijskom sastanku o korona virusu, dok je Severna Koreja zatvorila… »

Kim zagrmeo na sastanku! Lider Severne Koreje imao šta da kaže prvi put od 8. juna!

Pravda pre 3 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un prvi put se oglasio u javnom nastupu nakon više od mesec dana, kako bi uhapsio neke određene kadrove zbog upravljanja situacijom oko koronavirusa, te usled spekulacija da se možda izoluje zbog pandemije. Tokom… »

Javio se Kim Džong Un: Sprečili smo prodor korona virusa u Severnu Koreju!

Mondo pre 3 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je na sastanku politbiroa Radničke partije da je Severna Koreja sprečila da korona virus uđe u tu zemlju. Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je na sastanku politbiroa Radničke partije da je Severna… »

Severna Koreja se hvali uspehom u borbi protiv korona virusa

Danas pre 3 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong UN pozdravio je „sjajni uspeh“ u borbi protiv korona virusa ali je upozorio da ne treba „preuranjeno“ ublažavati mere, preneli su danas tamošnji mediji nagoveštavajući da zemlja neće uskoro otvoriti granice… »

Kim Džong Un: Sprečili smo da koronavirus uđe u zemlju

N1 Info pre 3 dana
Severnokorejski vođa Kim Džong Un rekao je na sastanku politbiroa vladajuće Radničke partije da je Severna Koreja sprečila da koronavirus uđe u zemlju, objavila je u petak državna novinska agencija KCNA. "Temeljno smo sprečili upad zloćudnog… »

Kim se hvali uspehom u borbi protiv korone: Detaljno smo planirali sprečavanje širenja tog podmuklog virusa

Kurir pre 3 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong UN pozdravio je "sjajni uspeh" u borbi protiv korona virusa ali je upozorio da ne treba "preuranjeno" ublažavati mere, preneli su danas tamošnji mediji nagoveštavajući da zemlja neće uskoro otvoriti granice. Kim je… »

Oglasio se Kim Džong Un: "Sprečili smo prodor korona virusa"

Telegraf pre 3 dana
On je upozorio da ne bi trebalo da dođe do laganog "opuštanja" na frontu borbe protiv epidemije. Severnokorejski lider Kim Džong Un rekao je na proširenom sastanku politbiroa vladajuće Radničke partije da je Severna Koreja temeljno sprečila… »

Kim: Severna Koreja sprečila prodor koronavirusa

Nova pre 3 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un rekao je na proširenom sastanku politbiroa vladajuće Radničke partije da je Severna Koreja temeljno sprečila prodiranje koronavirusa u zemlju. On je upozorio da ne bi trebalo da dođe do laganog “opuštanja” na… »

Vesti dana »