Kim Džong Un - vesti

Dok se Kim i Mun grle, Amerika grize nokte: Severnokorejski lider čeka na Trampov korak, američki predsednik zamazuje oči

Blic pre 1 dan
Severno i južnokorejski lideri Kim Džong Un i Mun Dže In danas su okončali dramatični trodnevni samit u Pjongjangu, obeležen toplim zagrljajima, muzičkim performansima i gomilama severnokorejskih građana na ulicama koji su želeli da ove istorijske trenutke zabeleže u svom sećanju. Oba lidera su se... »

Kakva bi to zemlja bila! Ujedinjena Koreja bi se ubrzo svrstala među najjače zemlje na svetu

Srbija danas pre 1 dan
Seul i Pjongjang na korak do dogovora?
Lider Pjongjanga Kim Džong-un ugostio je predsednika iz Seula Mun Dže-ina u istorijskoj poseti, a posle susreta dveju Koreja, mediji su ponovo počeli da pišu o ujedinjenju. Južna i Severna Koreja posle 70 godina neprijateljstva nikada bliže nisu bile uspostavljanju... »

Dvojica lidera na vrhu “svete planine”

Danas pre 2 dana
Kim DŽong Un i Mun DŽae In završili trodnevni samit Južnokorejski predsednik Mun DŽae In ostvario je jednu od svojih najvećih želja: popeo se na planinu Paektu u Severnoj Koreji, zajedno sa liderom ove zemlje Kim DŽong Unom.
Nakon što su se na sastanku u sredu dogovorili oko novih koraka usmerenih ka spasavanju pregovora o nuklearnom naoružanju, Mun i Kim su odlučili da iskoriste poslednji dan svog trodnevnog samita za zajednički uspon na ovu planinu... »

Kimov poklon Južnoj Koreji od dve tone: Mirisi Severne Koreje...

Nedeljnik pre 1 dan
Retke pečurke
Severnokorejski lider Kim Džong Un poslao je specijalni poklon svom južnokorejskom kolegi Mun Džaei Inu - veliku količinu retkih pečuraka "Macutake", rekao je portparol kabineta južnokorejskog predsednika. "Dok su predsednik i njegova supruga bili u poseti Severnoj... »

Ako se Severna i Južna Koreja ujedine, Putinu i Trampu preti 2 miliona vojnika, 10 nuklearnih bombi i 5.000 tona hemijskog oružja (foto)

Telegraf pre 1 dan
Nakon samita dveju Koreja u aprilu, mediji su ponovo počeli da pišu o ujedinjenju, kada je postalo jasno da zemlje idu ka istorijskom pomirenju
Južna i Severna Koreja posle 70 godina neprijateljstva nikada bliže nisu bile uspostavljanju mira na poluostrvu. Posle samita u aprilu i istorijskog rukovanja na granici dveju Koreja, predsednici Kim Džong Un i Mun Džae In... »

Gutereš pozdravio sastanak lidera dve Koreje

B92 pre 2 dana
B92: Gutereš pozdravio sastanak lidera dve Koreje
Generalni sekretar UN Antonio Gutereš pozdravio je sastanak lidera dve Koreje.
Gutereš je upozorio i da ti pregovori ne mogu da budu uspešni bez simultanih razgovora zvaničnika Severne Koreje i SAD. Gutereš je na konferenciji za novinare ocenio kao pozitivan samit lidera Severne Koreje Kim Džong Una i... »

Kim poslao specijalni poklon Munu - dve tone retkih pečuraka

Večernje novosti pre 2 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un poslao je specijalni poklon svom južnokorejskom kolegi Mun Džaei Inu - veliku količinu retkih pečuraka "Macutake"
SEUL - Severnokorejski lider Kim Džong Un poslao je specijalni poklon svom južnokorejskom kolegi Mun Džaei Inu - veliku količinu retkih pečuraka "Macutake", rekao je portparol kabineta južnokorejskog predsednika. "Dok su... »

Mun: Kim želi brzu denuklearizaciju i susret s Trampom

RTV pre 2 dana
RTV: Mun: Kim želi brzu denuklearizaciju i susret s Trampom
SEUL - Severnokorejski lider Kim Džong-un želi da brzo završi denuklearizaciju i sastane se sa predsednikom SAD Donaldom Trampom kako bi se taj proces ubrzao, izjavio je danas južnokorejski predsednik Mun Džae-in, posle samita s Kimom.
"Kim Džong-un je izrazio želju da brzo završi denuklearizaciju i fokusira se na ekonomski razvoj", rekao je Mun na konferenciji za novinare u Seulu, po povratku iz Pjongjanga gde se sastao s Kimom, prenosi Rojters. Kim je, preneo... »

Kim Džong Un poslao predsedniku Južne Koreje dve tone pečuraka

BK TV pre 2 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un poslao je specijalni poklon svom južnokorejskom kolegi Mun Džae Inu – veliku količinu retkih pečuraka macutake, rekao je portparol kabineta južnokorejskog predsednika. "Dok su predsednik i njegova supruga bili u poseti Severnoj Koreji, poklon Kim Džong Una je... »

Kim poslao u Južnu Koreju dve tone retkih pečuraka „sa mirisom netaknute Severne Koreje“

RTS pre 2 dana
RTS: Kim poslao u Južnu Koreju dve tone retkih pečuraka „sa mirisom netaknute Severne Koreje“
Severnokorejski lider Kim Džong Un poslao je specijalni poklon svom južnokorejskom kolegi Mun Džae Inu – veliku količinu retkih pečuraka macutake, rekao je portparol kabineta južnokorejskog predsednika.
„Dok su predsednik i njegova supruga bili u poseti Severnoj Koreji, poklon Kim Džong Una je stigao jutros u vazdušnu bazu u Seulu. Reč je o dve tone pečuraka“, rekao je Jon Jung. Mun je dao instrukcije svom kabinetu da se pečurke... »

Budućnost i Zvezda u finalu Superkupa

Danas  pre 2 sata  još 2 povezane

Tramp: Uklonićemo "smrad" iz ministarstva pravde

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Ukrajinski brodovi ušli u rusku ekonomsku zonu

Blic  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.