Kim Džong Un - vesti

Nuklearni mir?

Danas pre 1 dan
I, eto, sastaše se Donald Tramp i Kim DŽong Un. Dva tipa sa smešnim frizurama koje je neobičan zaplet okolnosti lansirao na čelo Sjedinjenih Država i Severne Koreje, a sa namerom da ne lansiraju nuklearne rakete u pravcu jedan drugog.
Bilo je to istorijski u smislu da se aktuelni američki predsednik nikada nije sastao sa nekim severnokorejskim vođom, ali i sasvim neistorijski u kontekstu potpisanog sporazuma sačinjenog jedino od diplomatskih fraza i opštih... »

SAD i Južna Koreja suspendovale vojne vežbe

Glas Amerike pre 1 dan
VAŠINGTON — Sjedinjene Države i Južna Koreja složili su se da na neodređeno vreme suspenduju dva programa razmene treninga, saopštio je Pentagon u petak, u skolpu rezultata samita koji su ranije ovog meseca održali predsednik SAD Doanld Tramp i severnokorejski lider Kim Džong Un. "Kako bi podržali... »

Ujedinjenje porodica iz Severne i Južne Koreje krajem avgusta

Blic pre 3 dana
Delegacije Severne i Južne Koreje dogovorile su se danas da od 20. do 26. avgusta organizuju ponovno spajanje porodica, koje su razdvojene u Korejskom ratu, saopštilo je južnokorejsko Ministarstvo za ujedinjenje pozivajući se na zajedničko saopštenje delegacija. Održavanje ujedinjenja porodica,... »

Dogovorile se Severna i Južna Koreja: Krajem avgusta biće održano ujedinjenje porodica

Srbija danas pre 3 dana
Veliki iskorak
Delegacije Severne i Južne Koreje dogovorile su se danas da od 20. do 26. avgusta organizuju ponovno spajanje porodica, koje su razdvojene u Korejskom ratu, saopštilo je južnokorejsko Ministarstvo za ujedinjenje pozivajući se na zajedničko saopštenje delegacija.... »

Dogovoreno ponovno spajanje porodica koje su razdvojene u Korejskom ratu: Evo kada će se ponovo sresti

Telegraf pre 3 dana
Održavanje ujedinjenja porodica, koje će biti prvo posle oko tri godine, jedno je od koraka koje su obećali severnokorejski lider Kim Džong-un i južnokorejski predsednik Mun Džae-in
Delegacije Severne i Južne Koreje dogovorile su se danas da od 20. do 26. avgusta organizuju ponovno spajanje porodica, koje su razdvojene u Korejskom ratu, saopštilo je južnokorejsko Ministarstvo za ujedinjenje pozivajući se na... »

Tramp: Pjongjang uništio četiri poligona za raketne probe

N1 Info pre 3 dana
Severna Koreja uništila je četiri poligona za probe balističkih raketa čime potvrđuje otopljavanje odnosa sa SAD posle istorijskog susreta prošle nedelje vođa dve zemlje, rekao je američki predsednik Donald Tramp.
"Naši odnosi su dobri. Prestali su da šalju rakete, uključujući i balističke rakete. Već su uništili jedan svoj velki poligon za probe. Zapravo uništili su četiri poligona za probe", rekao je sinoć Tramp na sastanku svog... »

Kim Džong Un poslao Trampu posmrtne ostatke 200 američkih vojnika (video)

Srbija danas pre 3 dana
Odnosi između dve zemlje su poboljšani
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je Severna Koreja vratila posmrtne ostatke 200 američkih vojnika nestalih za vreme Korejskog rata - Vraćeni su naši veliki preminuli heroji, njihovi ostaci su danas poslati - rekao je Tramp na mitingu svojih pristalica u... »

Šta je tačno Kim Džong Un obećao Trampu da će uništiti?

Telegraf pre 4 dana
Grupa za praćenje aktivnosti Severne Koreje sa sedištem u SAD, pod nazivom "38 North", saopštila je da je analiza krajem prošle nedelje pokazala da nema znakova bilo kakve aktivnosti u pravcu uništavanja poligona Sohae ili bolo kog drugog poligona za raketne probe
Poligon za raketna testiranja, koji je severnokorejski lider Kim Džong Un navodno obećao da će uništiti, veliki je objekat u zapadnom delu Severne Koreje koji se koristi za testiranje raketa dugog dometa, izjavio je neimenovani... »

Šta je tačno Kim obećao Trampu da će uništiti?

Mondo pre 4 dana
Poligon za raketna testiranja, koji je navodno severnokorejski lider Kim Džong-un navodno obećao da će uništiti, veliki je objekat u zapadnom delu Severne Koreje koji se koristi za testiranje raketa dugog dometa, tvrdi američki izvor.
Foto: AP Photo/Evan Vucci Predsednik SAD Donald Tramp rekao je novinarima, posle samita sa Kimom 12. juna, da je severnokorejski lider obećao da će uništiti jedan od svojih raketnih poligona, što bi bio jedan od najkonkretnijih... »

O čemu su razgovarali Kim Džong Un i Si Điping

B92 pre 4 dana
B92: O čemu su razgovarali Kim Džong Un i Si Điping
Pjongjang, Peking -- Severnokorejski lider Kim Džong Un i kineski predsednik Si Đinping razgovarali su o jačanju "strateške i taktičke" saradnje između dve zemlje.
Kako su preneli severnokorejski mediji, dvojica lidera su tokom drugog dana Kimove posete Kini razmenili stavove o sadašnjoj i novoj situaciji, prenosi Rojters. Inače, prvog dana posete Kim i Si su razgovarali o denuklearizaciji... »

Izbori u Turskoj: Erdogan ponovo izabran za predsednika

BBC News  pre 1 sat  još 17 povezanih

Crna Gora otvara poglavlje kojim odlučuje o sudbini eura

Danas  pre 2 sata  još 13 povezanih

Zemljotresi u Grčkoj, prvo jug a potom i sever

Mondo  pre 1 sat  još 12 povezanih

Prosečna aprilska neto plata u Srbiji 49.117 dinara

RTS  pre 43 minuta  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.