Kim Džong Un

Severna Koreja izvela novu probu u postrojenju za lansiranje raketa

N1 Info pre 23 sata
Severna Koreja je saopštila da je uspešno izvela još jednu "vitalnu probu" u svom postrojenju za lansiranje raketa dugog dometa koja će dodatno ojačati njeno "pozdano strateško nuklearno odvraćanje". Ova proba obavljena je u vreme pritiska… »

Visoki zvaničnik Stejt Departmenta: Tramp želi da sarađuje sa Severnom Korejom

Blic pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp želi da sarađuje sa Severnom Korejom kako bi joj pomogao da razvije ekonomiju, ali Sjedinjene Države ne žele da vide nastavak "lošeg ponašanja" Pjongjanga, rekao je danas visoki zvaničnik Stejt Departmenta Dejvid… »

Severna Koreja: Nemamo šta da izgubimo

Dnevnik pre 5 dana
SEUL: Severna Koreja nema šta da izgubi, poručeno je danas iz Pjogjanga nakon što je američki predsednik Donald Tramp upozorio da bi lider Kim Džong Un mogao da izgubi sve ako nastavi sa svojim neprijateljskim aktivnostima. Visoki severnokorejski… »

Kim Džong Un otvorio novi skijaški centar

Blic pre 5 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un otvorio je novo planinsko odmaralište da bi ljudi uživali u "civilizaciji na visokom nivou pod socijalizmom", javili su državni mediji, u pokušaju da država ostvari prihod za slabu ekonomiju uprkos sankcijama… »

Kim objavio da je izveden uspešan test, sada više nema bezbednih

Alo pre 6 dana
Ponovo tenzija. Severna Koreja nema šta da izgubi, poručeno je danas iz Pjogjanga nakon što je američki predsednik Donald Tramp upozorio da bi lider Kim Džong Un mogao da izgubi sve ako nastavi sa svojim neprijateljskim aktivnostima. Visoki… »

Severna Koreja odgovorila Trampu: Nemamo šta da izgubimo

Sputnik pre 5 dana
Severna Koreja nema šta da izgubi, poručeno je danas iz Pjongjanga, nakon što je američki predsednik Donald Tramp upozorio da bi lider Kim Džong Un mogao da izgubi sve ako nastavi sa svojim neprijateljskim aktivnostima. Visoki severnokorejski… »

Severna Koreja vređa Trampa: "Nestrpljivi starče, mi nemamo šta da izgubimo"

Srbija danas pre 5 dana
Ne smiruju se strasti. Severna Koreja nema šta da izgubi, poručeno je danas iz Pjogjanga nakon što je američki predsednik Donald Tramp upozorio da bi lider Kim Džong Un mogao da izgubi sve ako nastavi sa svojim neprijateljskim aktivnostima. Visoki… »

"Uživanje u visokom nivou civilizacije u socijalizmu": Kim Džong Un otvorio novo skijalište Jangdok (foto/video)

Srbija danas pre 5 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un otvorio je novo skijalište i planinsko odmaralište Jangdok koje je namenjeno za, kako je rekao, uživanje u visokom nivou civilizacije u socijalizmu. Kim je presekao traku na ceremoniji otvaranja rekreativnog… »

"Kim rizikuje da izgubi sve"

B92 pre 6 dana
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da severnokorejski lider Kim Džong Un rizikuje da izgubi sve ako nastavi neprijateljstvo. Rekao je i da njegova zemlja mora da se denuklearizuje, nakon što je Severna Koreja saopštila da je "uspešno izvela test od… »

Pazi se! Previše si pametan da mnogo toga izgubiš!

Alo pre 7 dana
Oštra retorika. Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da severnokorejski lider Kim Džong Un rizikuje da izgubi sve ako nastavi neprijateljstvo i da njegova zemlja mora da se denuklearizuje, nakon što je Severna Koreja saopštila da je „uspešno… »

Vesti dana »

Jokićev četvrti tripl-dabl u sezoni (VIDEO)

Vesti online pre 44 minutajoš 6 povezanih

„Pacoli vređa žrtve još jednog zločina“

Vesti online pre 20 minutajoš 2 povezane

Poginulo 14 hodočasnika u Nepalu

Dnevnik pre 31 minutajoš 3 povezane

Novootkrivene tajne iz Hitlerove "Vučje jame"

RTV pre 50 minutajoš 2 povezane