Kim Džong Un

Kim uputio ozbiljnu pretnju SAD: Razvijamo nova naoružanja da bismo vas odvratili

Večernje novosti 10.01.2021
SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un izjavio je da njegova zemlja razvija nova naoružanja, uključujući nuklearnu podmornicu, taktičko nuklearno oružje i napredne bojeve glave dizajnirane da prodru u protivraketne odbrambene sisteme. U izjavi… »

Severna Koreja razvija nova naoružanja

RTV 10.01.2021
VAŠINGTON/PJONGJANG - Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da njegova zemlja razvija nova naoružanja, uključujući nuklearnu podmornicu, taktičko nuklearno oružje i napredne bojeve glave dizajnirane da prodru u protivraketne odbrambene… »

Severna Koreja preti širenjem nuklearnog arsenala i upozorava na neprijateljstvo SAD

Danas 09.01.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un zapretio je danas proširenjem nukleranog arsenala i razvojem sofisticiranijih sistema nuklearnog oružja, rekavši i da budućnost odnosa Pjongjanga i SAD zavisi od odustajanja Vašingtona od neprijateljske politike… »

Objava Kim Džong una digla svet na noge! Severna Koreja otkrila detalje plana od koga strahuje planeta

Srbija danas 09.01.2021
Lider Severne Koreje Kim Džong Un rekao je kako ova zemlja razvija novo naoružanje, što uključuje i nuklearnu podmornicu i taktičko nuklearno oružje. Nakon što je ranije ove sedmice najavio širenje vojnih kapaciteta Severne Koreje, Kim Džong Un… »

Kim: Severna Koreja razvija nova naoružanja

Dnevnik 09.01.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da njegova zemlja razvija nova naoružanja, uključujući nuklearnu podmornicu, taktičko nuklearno oružje i napredne bojeve glave. VAŠINGTON: Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da njegova… »

Nuklearni projektili će ići ka Vašingtonu? Severna Koreja nastavlja sa razvijanjem ubojitog naoružanja

Mondo 09.01.2021
Lider ove države Kim Džong Un rekao je da sa testiranjem ne sme da se stane. Lider ove države Kim Džong Un rekao je da sa testiranjem ne sme da se stane. Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da njegova zemlja razvija nova naoružanja… »

Bajden? "Jedno će uvek biti isto"

B92 09.01.2021
Lider Severne Koreje Kim Džong Un rekao je kako ova zemlja razvija novo naoružanje, što uključuje i nuklearnu podmornicu i taktičko nuklearno oružje, piše CNN. Nakon što je ranije ove sedmice najavio širenje vojnih kapaciteta Severne Koreje,Kim… »

Kim opet "zvecka oružjem": Hvali se bojevim glavama i nuklearnom podmornicom

Telegraf 09.01.2021
Severnokorejski lider rekao da razvoj nuklearnog oružja treba da napreduje bez prekida. Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da njegova zemlja razvija nova naoružanja, uključujući nuklearnu podmornicu, taktičko nuklearno oružje i napredne… »

Kim govorio o novom naoružanju Severne Koreje

Vesti online 09.01.2021
Lider Severne Koreje Kim Džong Un rekao je kako ova zemlja razvija novo naoružanje, što uključuje i nuklearnu podmornicu i taktičko nuklearno oružje, piše CNN. Nakon što je ranije ove sedmice najavio širenje vojnih kapaciteta Severne Koreje, Kim… »

Si-En-En: Kim Džong Un potvrdio da Severna Koreja razvija novo nuklearno oružje

RTS 09.01.2021
Lider Severne Koreje Kim Džong Un rekao je kako ova zemlja razvija novo naoružanje, što uključuje i nuklearnu podmornicu i taktičko nuklearno oružje, piše Si-En-En. Nakon što je ranije ove sedmice najavio širenje vojnih kapaciteta Severne… »

Vesti dana »