Kim Džong Un

Kim Džong Un nije prvi lider Severne Koreje koji je nestao: Drugi su se "vraćali iz mrtvih"

Telegraf pre 29 dana
Iako su se u jednom trenutku pojavile glasine da je i Kim Il Sung mrtav, on se pojavio živ i zdrav nekoliko sati kasnije. Iako je dvonedeljni izostanak Kim Džong Una probudio spekulacije i glasine da je lider Severne Koreje teško bolestan, pa čak i… »

Da li je Kim Džong Un zaista imao operaciju srca?

Alo pre 29 dana
O čemu se radi? Međutim, nedavno se prvi put pojavio u javnosti posle dugog odsustva, naizgled dobrog zdravlja i raspoloženja, negirajući ranije spekulacije. Seul smatra da ne postoje dokazi koji bi sugerisali da je podvrgnut operaciji srca, bez… »

Kako je rođena sestra Kim Džong Una promenila istoriju

Nova pre 29 dana
Pre dvadesetak godina, bivši lider Severne Koreje Kim Džong Il obilazio je Rusiju, zajedno sa uglednim ruskim diplomatom Konstantinom Pulikovskim koji je kasnije tvrdio da je iskoristio retku priliku da razgovara sa njim o njegovoj porodici. Verovalo se… »

Kako je rođena sestra Kim Džong Una promenila istoriju i stavila ljudski lik na najrepresivniji režim u svetu: “Bila je…

Nedeljnik pre 29 dana
Pre dvadesetak godina, bivši lider Severne Koreje Kim Džong Il obilazio je Rusiju, zajedno sa uglednim ruskim diplomatom Konstantinom Pulikovskim koji je kasnije tvrdio da je iskoristio retku priliku da razgovara sa njim o njegovoj porodici, piše CNN… »

Da li je Kim Džong Un imao operaciju srca? Medicinski stručnjaci tvrde da jedan znak to otkriva

Srbija danas pre 29 dana
I dalje ne znamo gde je bio skoro tri nedelje i da li je imao neki zahvat. Tragovi na ručnom zglobu lidera Severne Koreje Kim Džong Una sugerišu da je možda imao operaciju srca, kažu medicinski stručnjaci. Vođa se posle 20 dana "nestanka" prvi put… »

Vojske Severne i Južne Koreje razmenile vatru na granici, podižu se tenzije

Luftika pre 29 dana
Vojske Severne i Južne Koreje razmenile su jutros vatru na granici. Podižu se tenzije dan nakon što se severnokorejski lider Kim Džong Un pojavio u javnosti nakon skoro tri nedelje. Kruže glasine da je Kim Džong Un preminuo Kim Džong Un prvi put u… »

(FOTO) “Drago mi je da si se vratio i da si dobro…”: Tramp objavio Kimove nove fotografije na Tviteru…

Nedeljnik pre 29 dana
Foto: Profimedia Predsednik SAD Donald Tramp objavio je tvit u kom sugeriše da je severnokorejski lider Kim Džong Un “živ i zdrav”. On je na svom Tviter profilu objavio Kimove fotografije koje su se pojavile u medijima, a koje dokazuju da je… »

Severna Koreja zapucala na Južnu!

Alo pre 29 dana
Izveštaji o pucnjavi usledili su dva dana nakon što je vođa severa, Kim Džong Un ponovo izašao u javnost posle tri nedelje odsustva i glasina o njegovom zdravlju. Pucnji iz pogodili su u nedelju stražarski deo u unutar demilitariziovane zone koja je… »

Tramp se oglasio o "povratku" kima: Evo šta je poručio severnokorejskom lideru

Srbija danas pre 29 dana
Svet je poslednjih dana bio poprilično uzdrman, jer se o Kim Džong Unu nije znalo apsolutno ništa. Predsednik SAD Donald Tramp poručio mu je da je drago što se Kim Džong Un pojavio i što je lider Severne Koreje očigledno u dobrom zdravstvenom… »

"Drago mi je da je živ i zdrav": Tramp se oduševio zbog "vaskrsnuća" Kim Džong Una

Telegraf pre 29 dana
Tramp je poručio da je on prvi srećan što se Kim Džong Un pojavio i što je dobro. Predsednik SAD Donald Tramp poručio mu je da je drago što se Kim Džong Un pojavio i što je lider Severne Koreje očigledno u dobrom zdravstvenom stanju. - Ja sam… »

Vesti dana »