Kim Džong Un

Kim DžONG Un u panici: Lider Severne Koreje osim sankcija mora da se bori i protiv ovoga

Pravda 17.11.2020
Posle skoro meseca dana pojavio se u javnosti i na sednici Politbiroa naredio pooštravanje mera i uvođenje stanja zdravstvene uzbune zbog kovid-19. Severnokorejski vođa Kim Džong Un naložio je pooštravanje državnih sistema za vanredne mere protiv… »

Kim kuje zlokobni plan? Severna Koreja se nije oglasila od Trampovog poraza, njenog lidera nema već mesec dana, a to ne sluti…

Blic 16.11.2020
Severna Koreja još nije zvanično reagovala na predsedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, a njena tišina glasnija je od reči – analitičari kažu da je malo verovatno da je novoizabrani prvi čovek SAD Džozef Bajden kandidat kojeg je… »

Kim diže uzbunu

B92 16.11.2020
Pjongjang -- Severnokorejski lider Kim Džong Un naložio je pooštravanje državnih sistema za vanredne mere protiv koronavirusa zbog svetske pandemije, Nalog je izdat dok je predsedavao sastankom politbiroa vladajuće Radničke partije, javila je u… »

Kim prvi put u javnosti u poslednjih 27 dana: Naredio pooštravanje mera u borbi protiv pandemije korona virusa

Kurir 16.11.2020
Severnokorejski lider Kim Džong-un naložio je pooštravanje državnih sistema za vanredne mere protiv korona virusa zbog svetske pandemije, dok je predsedavao sastankom politbiroa vladajuće Radničke partije, javila je u ponedeljak državna novinska… »

Posle skoro mesec dana: U javnosti viđen lider Severne Koreje

Srbija danas 16.11.2020
Kim Džong Un nije bio prisutan u medijima 25 dana. Kim Džong-Un pojavio se u javnosti prvi put posle 25 dana, dok je bio na čelu sastanka politbiroa u ponedeljak, rekli su severnokorejski državni mediji. Kim je razgovarao o kovidu-19 i državim merama… »

Severna Koreja uvodi pooštravanje mera zbog pandemije

Blic 16.11.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un naložio je pooštravanje državnih sistema za vanredne mere protiv korona virusa zbog svetske pandemije, dok je predsedavao sastankom politbiroa vladajuće Radničke partije, javila je u ponedeljak državna novinska… »

Kim DžONG Un proglasio uzbunu: U zemlji koja zvanično nema nijedan slučaj korona virusa se pojačavaju epidemiološke mere

Večernje novosti 16.11.2020
SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un naložio je pooštravanje državnih sistema za vanredne mere protiv korona virusa zbog svetske pandemije, dok je predsedavao sastankom politbiroa vladajuće Radničke partije, javila je u ponedeljak državna novinska… »

Korona u severnoj Koreji: Pooštravanje mera zbog pandemije

Srbija danas 16.11.2020
Testirano više od 12.000 ljudi. Severnokorejski lider Kim Džong Un naložio je pooštravanje državnih sistema za vanredne mere protiv korona virusa zbog svetske pandemije, dok je predsedavao sastankom politbiroa vladajuće Radničke partije, javila je… »

Kim još nije čestitao Bajdenu: Tišina iz Pjongjanga govori više od reči

Srbija danas 15.11.2020
Severnokorejski predsednik Kim Džong-un još nije čestitao izbronu pobedu novoizabranom američkom predsedniku Džo Bajdenu, pa se u vašingtonskim krugovima komentariše da "tišina iz Pjongjanga govori više od reči". Bajden svakako nije američki… »

Kim još nije čestitao Bajdenu pobedu na izborima! U Vašingtonu se komentariše: Tišina iz Pjongjanga govori više od reči!

Pravda 15.11.2020
Severnokorejski predsednik Kim Džong-un još nije čestitao izbronu pobedu novoizabranom američkom predsedniku Džo Bajdenu, pa se u vašingtonskim krugovima komentariše da "tišina iz Pjongjanga govori više od reči". Bajden svakako nije američki… »

Vesti dana »