Kim Džong Un

Građani zabrinuti: Šta se dešava sa liderom?; "To nam svima slama srca"

B92 27.06.2021
Građani S. Koreje su zabrinuti i tužni zbog gubitka telesne težine predsednika Kim Džong Una, preneli su državni mediji izjavu jednog građanina Pjongjanga. Retki komentari o izgledu severnokorejskog lidera pojavili su se nakon što su inostrani… »

"Ovo nam slama srca": Građani Severne Koreje zabrinuti što je Kim smršao

Blic 27.06.2021
Svi građani Severne Koreje su zabrinuti i tužni zbog toga što je predsednik Kim Džong Un izgubio telesnu težinu, preneli su državni mediji izjavu jednog građanina Pjongjanga. Retki komentari o izgledu severnokorejskog lidera pojavili su se nakon… »

"Ovo nam slama srca!" svi su tužni jer je Kim smršao: Lider Severne Koreje zabrinuo stanovnike, nije više debeljuškast!

Mondo 27.06.2021
Svi građani Severne Koreje su zabrinuti i tužni zbog toga što je predsednik Kim Džong Un izgubio telesnu težinu, preneli su državni mediji iz Pjongjanga. Svi građani Severne Koreje su zabrinuti i tužni zbog toga što je predsednik Kim Džong Un… »

Potpuna transformacija! Građani Severne Koreje ne mogu da ga prepoznaju, Kim Džong-Un promenio lični opis!

Alo 27.06.2021
Građani zabrinuti za Kim Džong Una "Svima slama srca to što je smršao" Svi građani Severne Koreje su zabrinuti i tužni zbog toga što je predsednik Kim DŽong Un izgubio telesnu težinu, preneli su državni mediji izjavu jednog građanina… »

Severna Koreja: Građani zabinuti zbog izgleda Kim Džong Una

Nova 27.06.2021
Svi građani Severne Koreje su zabrinuti i tužni zbog toga što je predsednik Kim Džong Un izgubio telesnu težinu, preneli su državni mediji izjavu jednog građanina Pjongjanga. Retki komentari o izgledu severnokorejskog lidera pojavili su se nakon… »

Građani zabrinuti za Kim DŽong Un-a: "Svima slama srca to što je smršao"

Večernje novosti 27.06.2021
Foto AP Retki komentari o izgledu severnokorejskog lidera pojavili su se nakon što su inostrani analitičari početkom juna primetili da je autokratski, 37-godišnji lider Kim DŽong Un značajno izgubio na telesnoj težini, prenosi Rojters. - To što je… »

Kim Džong Un naglo smršao: Građani zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje

Telegraf 27.06.2021
U izveštaju državne TV se ne navodi iz kojih je razloga Kim izgubio na telesnoj težini. Građani Severne Koreje zabrinuti su i tužni zbog toga što je predsednik Kim Džong Un izgubio telesnu težinu, preneli su državni mediji izjavu jednog… »

Da li će Severna Koreja dobiti prvu diktatorku

Nova 26.06.2021
Lider Severne Koreje Kim Džong Un retko je bio u medijima poslednjih nekoliko meseci. Njegovih nekoliko izjava i javnih pojavljivanja nisu privukli ni upola pažnje koliko samo jedna reakcija njegove mlađe sestre Kim Jo Džong, u medijima često… »

Sestra lidera Severne Koreje odbacila mogućnost nastavka pregovora sa SAD

N1 Info 22.06.2021
Sestra lidera Severne Koreje Kim Džong Una odbacila je mogućnost nastavka diplomatskih pregovora sa SAD uz ocenu da bi to dovelo do "još većeg razočarenja". Kim Jo Džong je to rekla pošto je savetnik za američku nacionalnu bezbednost Džejk… »

"Bilo gde i bilo kada": Američki izaslanik ponudio Severnoj Koreji sastanak bez preduslova

Blic 21.06.2021
Specijalni američki izaslanik za Severnu Koreju Sung Kim ponudio je sastanak sa Pjongjangom "bilo gde i bilo kada, bez preduslova". Sung Kim je uputio ovaj komentar nakon što je severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio prošle sedmice da se Pjongjang… »

Vesti dana »