Kim Džong Un

Oglasio se Kim Džong Un, situacija je napeta: Ima važnu poruku za novog američkog predsednika

Srbija danas 08.01.2021
Odnosi između Vašingtona i Pjongjanga postali su veoma delikatni. Kim Džong Un smatra da SAD moraju da prekinu neprijateljsku politiku prema Severnoj Koreji radi poboljšanja odnosa. Odnosi između Vašingtona i Pjongjanga postali su još napetiji… »

Kim Džong Un pruža ruku pomirenja?

B92 08.01.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un istakao je danas da je neophodno da ta zemlja znatno poboljša veze sa spoljnim svetom. Kim je u obraćanju trećeg dana kongresa svoje vladajuće Radničke partije govorio o Južnoj Koreji, ali nije precizirao koje… »

Zaokret u kimovoj retorici: Rođendanski govor: "Moramo da poboljšamo odnose sa svetom"

Blic 08.01.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un istakao je danas da je neophodno da ta zemlja značajno poboljša veze sa spoljnim svetom. Kim je u obraćanju trećeg dana Kongresa svoje vladajuće Radničke partije govorio o Južnoj Koreji, ali nije precizirao koje… »

Emotivan na 37. rođendan: Kim pruža ruku pomirenja Južnoj Koreji?

Vesti online 08.01.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un istakao je da je neophodno da ta zemlja značajno poboljša veze sa spoljnim svetom. Kim je u obraćanju trećeg dana Kongresa svoje vladajuće Radničke partije govorio o Južnoj Koreji, ali nije precizirao koje korake… »

Promena spoljne politike na rođendan? Kim Džong Un saopštio Kongresu Radničke partije svoju želju

Večernje novosti 08.01.2021
SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un istakao je danas da je neophodno da ta zemlja značajno poboljša veze sa spoljnim svetom. Kim je u obraćanju trećeg dana Kongresa svoje vladajuće Radničke partije govorio o Južnoj Koreji, ali nije precizirao koje… »

Lider severne Koreje ima posebnu želju: Na svoj rođendan najavio velike promene u spoljnoj politici

Srbija danas 08.01.2021
Predsednik precizirao koje korake želi da preduzme. Severnokorejski lider Kim Džong Un istakao je danas da je neophodno da ta zemlja značajno poboljša veze sa spoljnim svetom. Kim je u obraćanju trećeg dana Kongresa svoje vladajuće Radničke… »

Kim Džong Un priznao: Ekonomski plan propao

Telegraf 07.01.2021
"Strategija je trebalo da bude ispunjena prošle godine" Severnokorejski čelnik Kim Džong Un rekao je da njegov petogodišnji ekonomski plan nije dosegao svoje ciljeve "gotovo ni u jednom sektoru", na otvaranju kongresa vladajuće Radničke stranke… »

Neko će nadrljati: Kim Džong Un duboko razočaran, ništa nije urađeno kako valja

Srbija danas 06.01.2021
Cilj nije postignut. Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je, otvarajući kongres vladajuće Radničke stranke, da njegov petogodišnji ekonomski plan nije ispunio svoj cilj "gotovo ni u jednom sektoru", javila je severnokorejska državna… »

Retko političko okupljanje u Pjongjangu: Kim: Ekonomski plan nije ispunio ciljeve ni u jednom sektoru

Blic 06.01.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je, otvarajući kongres vladajuće Radničke stranke, da njegov petogodišnji ekonomski plan nije ispunio svoj cilj "gotovo ni u jednom sektoru", javila je severnokorejska državna agencija KCNA. Retko… »

Kim Džong Un priznao: Nismo uspeli

B92 06.01.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je, otvarajući kongres vladajuće Radničke stranke, da njegov petogodišnji ekonomski plan nije ispunio svoj cilj. Kako je naveo, plan nije ispunjen "gotovo ni u jednom sektoru", javila je severnokorejska… »

Vesti dana »