Kim Džong Un

Severna Koreja i Kim Džong Un: Prva dama se pojavila u javnosti posle godinu dana

Radio 021 17.02.2021
Ri Sol-Ju je u utorak bila sa suprugom bila na koncertu kojim je obeležen rođendan njegovog pokojnog oca Kim Džong-Ila. Reuters Ri i Kim na događaju u utorak Supruga lidera Severne Koreje Kim Džong-Una pojavila se u javnosti prvi put posle više od… »

Severna Koreja i Kim Džong Un: Prva dama se pojavila u javnosti posle godinu dana

Danas 17.02.2021
Supruga lidera Severne Koreje Kim Džong-Una pojavila se u javnosti prvi put posle više od godinu dana, prenose državni mediji. Ri Sol-Ju je u utorak bila sa suprugom bila na koncertu kojim je obeležen rođendan njegovog pokojnog oca Kim Džong-Ila. Ri… »

Severna Koreja i Kim Džong Un: Prva dama se pojavila u javnosti posle godinu dana

BBC News 17.02.2021
Ri Sol-Ju je u utorak bila sa suprugom bila na koncertu kojim je obeležen rođendan njegovog pokojnog oca Kim Džong-Ila. Supruga lidera Severne Koreje Kim Džong-Una pojavila se u javnosti prvi put posle više od godinu dana, prenose državni mediji. Ri… »

Igrao je za Juventus, zvali ga "novi Ronaldo", a sada je zbog Kim Džong Una dobio otkaz!

Alo 16.02.2021
Klub je otkrio užasnu tajnu. Nekadašnji fudbaler Juventusa i jedan od najvećih talenata azijskog fudbala Han Kvang Song (22) dobio je otkaz u ekipi Al Duhail iz neverorovatnog razloga. Za sve je kriv lider Severne Koreje Kim Džong Un. Naime, kako… »

Kim nastavio da deli packe: Lider Severne Koreje se baš naljutio

Večernje novosti 13.02.2021
LIDER Severne Koreje Kim Džong Un nije napravio ni dan pauze u svojoj akciji deljenja packi. Na tapetu je, najpre, u četvrtak, bila njegova vladajuća Radnička stranka koja u ovoj zemlji ima partijski monopol, a uz nju i delovi državnog aparata. Juče… »

Kim besan: Vikao na saradnike, upirao prstom i udarao po govornici: "Strahovito smo propali u skoro svakom sektoru"

Blic 12.02.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un smenio je ministra ekonomije Kim Tu Ila, koji je tek imenovan prošlog meseca, i kritikovao svoj kabinet zbog nedostatka inovacija u izradi ciljeva za novi petogodišnji ekonomski plan, izvestili su u petak državni… »

Kim ljut na saradnike, smenio ministra ekonomije

RTV 12.02.2021
PJONGJANG - Severnokorejski lider Kim Džong Un smenio je ministra ekonomije Kim Tu Ila, koji je tek imenovan prošlog meseca, i kritikovao svoj kabinet zbog nedostatka inovacija u izradi ciljeva za novi petogodišnji ekonomski plan, izvestili su u petak… »

Kim Džong Un kritikovao svoj kabinet

Politika 12.02.2021
PJONGJANG – Severnokorejski lider Kim Džong Un osudio je svoj kabinet zbog nedostatka inovacija i „pametnih strategija” u izradi ciljeva za novi petogodišnji ekonomski plan, preneli su danas državni mediji. Vladajuća Radnička stranka završila… »

Kim Džong Un smenio ministra privrede, kritikuje vladu zbog odsustva vizije

N1 Info 12.02.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un je smenio ministra privrede Kim Tu Ila, koji je na tu funkciju imenovan prošlog meseca i optužio je svoju vladu za odsustvo vizije prilikom određivanja ciljeva novog petogodišnjeg plana razvoja. Kim je izjavio da… »

Kim Džong Un kritikovao svoj kabinet: Strahovita propast

RTS 12.02.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un osudio je svoj kabinet zbog nedostatka inovacija i "pametnih strategija" u izradi ciljeva za novi petogodišnji ekonomski plan, preneli su državni mediji. Vladajuća Radnička stranka završila je četvorodnevni… »

Vesti dana »