Kim Džong Un

Oglasila se Sanda Rašković Ivić: Evo šta je rekla o poseti Lukašenka!

Pravda 27.11.2019
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić našla se na udaru brojnih kritika nakon što je na svom Tviter nalogu prokomentarisala predstojeću posetu predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka Srbiji. - U utorak se u Skupštini Srbije… »

Kim odbio poziv da poseti Južnu Koreju

Novi magazin 21.11.2019
Lider Severne Koreje Kim Džong Un odbio je poziv predsednika Mun Džae Ina da poseti Južnu Koreju naredne nedelje, preneli su danas južnokorejski mediji. Južna Koreja je naredne nedelje domaćin samita lidera jugoistočne Azije u lučkom gradu Busan… »

Kim odbio poziv: Severna Koreja neće prisustvovati samitu u Južnoj Koreji! Sada nije vreme!

Pravda 21.11.2019
Severna Koreja odbila je poziv za lidera Kim Džong-un-a da sledeće nedelje prisustvuje planiranom samitu u Seulu sa zemljama jugoistocne Azije (ACEAN), uz obrazloženje da "sada nije vreme" zbog zategnutih veza, preneli su danas severnokorejski mediji… »

Severna Koreja je u velikom problemu, Kim Džong Un to pokušava da zataška ali bezuspešno

Blic 19.11.2019
Demografski pad u Južnoj Koreji je možda zabrinjavajući, ali njen severni sused prati sličan put koji očajno pokušava da prikrije, zaključak je analitičara koji su procenjivali budućnost jedne od najizolovanijih zemalja u svetu. Trenutna… »

Kim se posle Trampove poruke slikao sa snajperistima

Večernje novosti 18.11.2019
Lider Severne Koreje nastavio da izražava prkos, iako su SAD i Južna Koreja objavile da odlažu zajedničku vojnu vežbu. SEVERNA Koreja je u ponedeljak saopštila da je njen lider Kim Džong Un nadgledao padobransku vežbu vojnih snajperista i obećao… »

Severna Koreja neće novi samit sa SAD ako ne dobije nešto zauzvrat

Danas 18.11.2019
Severna Koreja je danas saopštila da nema interes da pristaje na nove samite s predsednikom SAD Donaldom Trampom ako ne dobije nešto značajno zauzvrat. „Iako su Severna Koreja i SAD održali tri samita i druge sastanke od juna prošle godine, nema… »

Pjongjang: SAD nude nastavak razgovora u decembru

RTV 15.11.2019
SEUL - Severna Koreja saopštila je da su joj SAD ponudile nastavak nuklearnih pregovora u decembru, dok se približava kraj roka koji je američkoj administraciji postavio severnokorejski lider Kim Džong Un da ponudi prihvatljiv dogovor kako bi… »

Amerikanci ponudili nastavak razgovora o nuklearnom naoružanju! Prihvatili Kimov ultimatum!

Alo 15.11.2019
Razmišljaju o ponudi. * Severna Koreja saopštila je da su joj SAD ponudile nastavak nuklearnih pregovora u decembru * Nije saopšteno da li će Pjongjang prihvatiti navodnu ponudu Vašingtona * Severna Koreja nema interes za razgovore ako je njihov cilj… »

Severna Koreja upozorila Vašington: Pjongjang će reagovati na zajedničke vežbe sa Južnom Korejom

Blic 14.11.2019
Pjongjang je zapretio da će reagovati ukoliko SAD održe planirane vojne vežbe sa Južnom Korejom, navodi se u saopštenju severnokorejske Komisije za državne poslove. Saopštenje Komisije, kojoj predsedava severnokorejski lider Kim Džong Un, izdato… »

Severna Koreja: SAD ponudila nastavak pregovora u decembru

Blic 14.11.2019
Severna Koreja je danas saopštila da su SAD predložile nastavak nuklearnih pregovora u decembru dok se približavaju krajnjem roku koji je postavio lider Severne Koreje Kim Džong Un da bi Trampova administracija ponudila prihvatljiv dogovor za spas… »

Vesti dana »