Kim Džong Un

Kim Džong Un: Rakete srednjeg dometa kao upozorenje za SAD i Južnu Koreju

Novi magazin 07.08.2019
Severna Koreja je saopštila da je Kim Džong Un nadgledao demonstraciju novorazvijenih balističkih raketa srednjeg dometa za koje je rekao da će biti "adekvatno upozorenje" Sjedinjenim Američkim Državama i Južnoj Koreji povodom njihovih zajedničkih… »

Pompeo se nada nastavku pregovora S. Koreje i SAD

B92 07.08.2019
Američki državni sekretar Majk Pompeo je izjavio da se nada da će se nastaviti pregovori o denuklearizaciji između Severne Koreje i SAD. "Mi se nadamo da ćemo se narednih nedelja vratiti za pregovarački sto", rekao je Pompeo novinarima u Stejt… »

Kim Džong Un: Rakete predstavljaju upozorenje Vašingtonu

Blic 07.08.2019
Lider Severne Koreje Kim Džong Un rekao je da poslednje rakete koje je Pjongjang lansirao predstavljaju upozorenje Vašingtonu, prenela je danas severnokorejska agencija KCNA. Kako se navodi, upozorenje se odnosi na zajedničke vojne vežbe Sjedinjenih… »

Kim DžONG Un: Rakete predstavljaju upozorenje Vašingtonu

Pravda 07.08.2019
Lider Severne Koreje Kim Džong Un rekao je da poslednje rakete koje je Pjongjang lansirao predstavljaju upozorenje Vašingtonu, prenela je severnokorejska agencija KCNA. Kako se navodi, upozorenje se odnosi na zajedničke vojne vežbe Sjedinjenih… »

Na pomolu nastavak pregovora? SAD i Severna Koreja bi mogle da se vrate za pregovarački sto već u nrednih nekoliko nedelja!

Pravda 07.08.2019
Američki državni sekretar Majk Pompeo danas je izjavio da se nada da će se pregovori o denuklearizaciji nastaviti između Severne Koreje i SAD. "Mi se nadamo da ćemo se narednih nedelja vratiti za pregovarački sto", rekao je Pompeo novinarima u Stejt… »

Kim Džong Un: Balističke rakete srednjeg dometa kao adekvatno upozorenje za SAD i Južnu Koreju

Radio sto plus 07.08.2019
Severna Koreja je saopštila da je lider Kim Džong Un nadgledao demonstraciju novorazvijenih balističkih raketa srednjeg dometa za koje je rekao da će biti "adekvatno upozorenje" Sjedinjenim Američkim Državama i Južnoj Koreji povodom njihovih… »

Kim raketama upozorio Ameriku

Sputnik 07.08.2019
Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da su poslednja testiranja raketa Severne Koreje upozorenje za Vašington i Seul i odgovor na njihove zajedničke vojne vežbe, javila je Centralna telegrafska agencija Koreje (CTAK). Dve navođene rakete… »

Kim izrazio "veliko zadovoljstvo" testiranjem raketa

B92 03.08.2019
Pjongjang -- Lider Severne Koreje Kim Džong Un nadgledao je još jedno testiranje višestrukog sistema za lansiranje raketa. Višestruki sistem za lansiranje raketa bi mogao da poveća sposobnost Pjongjanga da napadne ciljeve u Južnoj Koreji i američke… »

Tramp otvoreno brani kima posle lansiranja raketa: Možda krši rezoluciju UN, ali ne želi da me razočara i izneveri moje…

Kurir 03.08.2019
Predsednik SAD Donald Tramp umanjio je značaj severnokorejskih raketnih proba i hvalio lidera te zemlje Kim Džong-una. Kima je hvalio kao prijatelja koji ima veliku viziju za svoju zemlju. Uprkos raširenoj sumnji da će Kim odustati od svog programa… »

Odakle Kim Džong Unu "mercedes"?!

Blic 03.08.2019
Severna Koreja je vrlo tajnovita zemlja, a jedna od većih misterija je kako je njen lider Kim Džong Un uspeo da se dokopa blindiranih "mercedesa" koja ne bi smeo da ima zbog sankcija UN. Kim je u više navrata bio viđen u par modela "Mercedesove" S… »

Vesti dana »