Kim Džong Un

Kim ljut na saradnike, smenio ministra ekonomije

RTV pre 20 dana
PJONGJANG - Severnokorejski lider Kim Džong Un smenio je ministra ekonomije Kim Tu Ila, koji je tek imenovan prošlog meseca, i kritikovao svoj kabinet zbog nedostatka inovacija u izradi ciljeva za novi petogodišnji ekonomski plan, izvestili su u petak… »

Kim Džong Un kritikovao svoj kabinet

Politika pre 20 dana
PJONGJANG – Severnokorejski lider Kim Džong Un osudio je svoj kabinet zbog nedostatka inovacija i „pametnih strategija” u izradi ciljeva za novi petogodišnji ekonomski plan, preneli su danas državni mediji. Vladajuća Radnička stranka završila… »

Kim Džong Un smenio ministra privrede, kritikuje vladu zbog odsustva vizije

N1 Info pre 20 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un je smenio ministra privrede Kim Tu Ila, koji je na tu funkciju imenovan prošlog meseca i optužio je svoju vladu za odsustvo vizije prilikom određivanja ciljeva novog petogodišnjeg plana razvoja. Kim je izjavio da… »

Kim Džong Un kritikovao svoj kabinet: Strahovita propast

RTS pre 20 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un osudio je svoj kabinet zbog nedostatka inovacija i "pametnih strategija" u izradi ciljeva za novi petogodišnji ekonomski plan, preneli su državni mediji. Vladajuća Radnička stranka završila je četvorodnevni… »

"Strahovita propast!" Žestoke kritike Kim Džong Una

Večernje novosti pre 20 dana
SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un osudio je svoj kabinet zbog nedostatka inovacija i "pametnih strategija" u izradi ciljeva za novi petogodišnji ekonomski plan, preneli su državni mediji. Vladajuća Radnička stranka završila je svoj četvorodnevni… »

Kim ljut, smenio novog ministra ekonomije

B92 pre 20 dana
Pjongjang -- Severnokorejski lider Kim Džong Un smenio je ministra ekonomije Kim Tu Ila, koji je tek imenovan prošlog meseca. Na snimcima državne televizije videlo se kako besni Kim viče, upirući prstom i udarajući po govornici dok se obraćao… »

Kim Džong Un kritikovao svoj kabinet zbog nedostatka inovacija

RTV pre 20 dana
PJONGJANG - Severnokorejski lider Kim Džong Un osudio je svoj kabinet zbog nedostatka inovacija i "pametnih strategija" u izradi ciljeva za novi petogodišnji ekonomski plan, preneli su danas državni mediji. Vladajuća Radnička stranka završila je… »

Kim protiv partije

Vesti online pre 21 dana
Severnokorejski vođa Kim Džong Un optužio je stranku za ranije neuspehe u sprovođenju reformi, izvestili su severnokorejski državni mediji, prenosi Rojters. Kim je rekao da radničke partije treba da preuzmu konkretniju ulogu u realizaciji novog… »

Ko je naljutio lidera severne Koreje? Kim Džong Un upro prstom u krivca odgovornog za krah njegovog plana

Pravda pre 21 dana
Severnokorejski vođa Kim Džong Un rekao je da radničke partije treba da preuzmu konkretniju ulogu u realizaciji novog petogodišnjeg ekonomskog plana i optužio stranku za ranije neuspehe u sprovođenju reformi, izvestili su u danas severnokorejski… »

Kim Džong: Partija kriva za neuspeh reformi

RTV pre 21 dana
PJONGJANG - Severnokorejski vođa Kim Džong Un rekao je da radničke partije treba da preuzmu konkretniju ulogu u realizaciji novog petogodišnjeg ekonomskog plana i optužio stranku za ranije neuspehe u sprovođenju reformi, izvestili su u danas… »

Vesti dana »