Kim Džong Un

Kim Džong Un sproveo novu čistku

B92 pre 17 dana
Čelnici severnokorejskih vojnih obaveštajnih službi smenjeni su, kao i prvi čovek obezbeđenja predsednika Severne Koreje Kim Džong Una, prenosi RTS. Dugogodišnji šef špijunskih operacija vojske, Džang Kil Song smenjen je bez objašnjenja, nedugo… »

Kim DžONG-un je nestao: Ameri nisu sigurni u verodostojnost snimaka na kojima je živ, luksuzna jahta otkrila sklonište

Pravda pre 17 dana
Kim Džong-un nije viđen u javnosti otkad je Severna Koreja objavila slike kako bi dokazali da je živ, što je podstaklo spekulacije nakon što su američki zvaničnici rekli da ne mogu da dokažu da su fotografije stvarne. Misterija okružuje gde se on… »

Kim Džong Un krenuo u akciju, napravljen je neoprostivi propust!

Alo pre 17 dana
Jedan događaj promenio je sve. Čelnici severnokorejskih vojnih obaveštajnih službi smenjeni su, kao i prvi čovek obezbeđenja predsednika Severne Koreje Kim Džong Una, prenosi RTS. Dugogodišnji šef špijunskih operacija vojske, Džang Kil Song… »

Kim Džong-un je nestao: Ameri nisu sigurni u verodostojnost snimaka na kojima je živ, luksuzna jahta otkrila sklonište

Kurir pre 17 dana
Kim Džong-un nije viđen u javnosti otkad je Severna Koreja objavila slike diktatora kako bi dokazali da je živ, što je podstaklo spekulacije nakon što su američki zvaničnici rekli da ne mogu da dokažu da su fotografije stvarne. Misterija okružuje… »

Kim je ponovo nestao! Ni američki špijuni ne znaju gde je, jedna misterija posebno intrigira sve

Srbija danas pre 17 dana
U isto vreme zatvoren čitav jedan grad. Severnokorejski lider Kim Džong Un je ponovo nestao? Nakon što je opovrgao glasine o smrti i bolesti, pojavivši se prvog maja na otvaranju jedne fabrike u Pjonjangu, ponovo mu se gubi svaki trag. Američke… »

"Jeli smo, pili, a onda je došao bend od 18 devojaka": Kako su se družili Kim Džong Un i Denis Rodman

Blic pre 20 dana
Legendarni košarkaš i jedan od najboljih u istoriji NBA lige Denis Rodman je u razgovoru s Majkom Tajsonom govorio o druženju sa sada velikim prijateljom i vođom Severne Koreje Kim Džong-Unom. Rodman je kazao da u Kimu ima prijatelja za ceo život… »

Alkohol, votka i 18 devojaka: Evo kako je izgledala noć posle koje su Rodman i Kim Džong Un postali nerazdvojni! /video/

Blic sport pre 20 dana
Ako se za neko prijateljstvo svetski poznatih faca može reći da spada u grupu najčudnijih, svakako je ono između Denisa Rodmana i Kim Džong Una. Američki košarkaš i severnokerejski lider ne kriju da su u izuzetno dobrim odnosima, a do poznanstva… »

Krug kimovih žena: Imaju različite uloge u državi, ali su sve tri izuzetno moćne (foto)

Srbija danas pre 20 dana
Jedna od njih, inače severnokorejska pop-zvezda, navodno mu je ljubavnica. Lider Severne Koreje Kim Džong Un često dovodi javnost u situaciju da nagađa da li je živ ili mrtav, ali isto tako zbunjuje analitičare kad su u pitanju veoma različite… »

Krug kimovih žena: Njih tri imaju različite uloge u Severnoj Koreji, ali jedna stvar im je zajednička - imaju ogromnu moć u…

Blic pre 20 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong Un često dovodi javnost u situaciju da nagađa da li je živ ili mrtav, ali isto tako zbunjuje analitičare kad su u pitanju veoma različite žene u njegovom životu. Tri izuzetne i lepe žene pripadaju najužem krugu… »

Večera, votka i žene: Denis Rodman otkrio detalje bludne noći sa Kim Džong Unom! Slušala se samo jedna pesma celo veče!

Kurir pre 20 dana
Američki košarkaš Denis Rodman i severnokerejski lider Kim Džong Un ne kriju da su u izuzetno dobrim odnosima, a do poznanstva je navodno došlo na inicijativu Kima, koji ima veliku strasrt prema košarci, NBA ligi i Čikago Bulsima. - To je veza za… »

Vesti dana »