Kim Džong Un

S. Koreja izvela probu višecevnih raketnih bacača

Dnevnik pre 15 dana
SEUL: Severna Koreja je izvela još jednu uspešnu probu velikih višecevnih raketnih bacača, javila je državna agencija te zemlje KCNA. Lider Severne Koreje Kim Džong Un "izrazio je zadovoljstvo" i čestitao naučnicima koji su razvili to oružje… »

Kim ima poverenja u Trampa: Imamo specijalan odnos! Videćemo koliko će Amerika biti mudra do kraja godine!

Kurir pre 23 dana
Severnokorejski lider Kim Džong-un kaže da ima "specijalan" odnos sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, prenela je agencija KCNA navodeći da dvojicu zvaničnika vezuje poverenje. Severnokorejska agencija prenosi izjavu savetnika ministarstva… »

Kim Džong Un (i dalje) misli da ima “poseban” odnos sa Donaldom Trampom

Nedeljnik pre 23 dana
Foto Profimedia Severnokorejski lider Kim Džong Un smatra da sa američkim predsednikom Donaldom Trampom ima “posebnu” vezu, izjavio je visoki zvaničnik Severne Koreje. Zvaničnik ministarstva spoljnih poslova Kim Kije Gvan rekao je za agenciju KCNA… »

Kim naredio rušenje hotela na Dijamantskoj planini: "Ovo je papazjanija"

Mondo pre 24 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un naredio je rušenje južnokorejskih hotela i drugih turističkih objekata na Dijamantskoj planini. Severnokorejski lider Kim Džong Un naredio je rušenje južnokorejskih hotela i drugih turističkih objekata na… »

Kim bagerima kreće na južnokorejsko naselje: Bilo je simbol pomirenja, ali se severnokorejskom lideru nije svidelo zbog jedne…

Kurir pre 24 dana
Severnokorejski predsednik Kim Džong-un odlučio je da bagerima uništi jedan od simbola ionako labave saradnje sa susedima na jugu. Turističko naselje na planini Kumgang, otvoreno 1998. godine kako bi ohrabrilo stanovnike Južne Koreje da posete… »

Nestaje simbol saradnje dve Koreje: Kim Džong Un naredio rušenje na poznatoj planini

Telegraf pre 24 dana
Kompleks na planini Kumgang, na istoku Severne Koreje, izgrađen je devedesetih godina. U izgradnji su učestvovale južnokorejske kompanije. Severnokorejski lider Kim Džong Un naredio je demoliranje svih hotela i drugih objekata koje je izgradila Južna… »

Kim ruši simbol odnosa Severa i Juga

Sputnik pre 24 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un naredio je rušenje južnokorejskih hotela i drugih turističkih objekata na Dijamantskoj planini, poznatoj kao Kumgang u Severnoj Koreji, zato što Seul ne želi da nastavi sa svojim turističkim turama na toj lokaciji… »

Kim pobesneo u turističkom raju! Naredio da se demolira pola planine, a razlog će razbesneti moćne ljude!

Alo pre 24 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un naredio je rušenje južnokorejskih hotela i drugih turističkih objekata na Dijamantskoj planini, poznatoj kao Kumgang u Severnoj Koreji, zato što Seul ne želi da nastavi sa svojim turističkim turama na tu lokciju i… »

Fotke Kim Džong Una na belom konju su blago

Noizz pre 30 dana
Severna Koreja, jedno od poslednjih uporišta totalitarnog komunizma, zemlja je nemilosrdne diktature Kim Džong Una. Ljudi ovde žive u pervertiranom sistemu gde sloboda individue ne postoji ni u naznakama. Zamislite samo situaciju u kojoj državni… »

Vrhovni vođa jahao konja na planini: "Ovo ukazuje na velike odluke" FOTO

B92 pre 31 dan
Severnokorejski lider Kim Džong Un popeo se danas, jašući na belom konju, na planinu Paektu, najvišu u zemlji, koja ima veliki simoboličan značaj za dinastiju Kim. U seriji fotografija koje je objavila državna agencija KCNA vidi se kako Kim jaše… »

Vesti dana »