Kim Džong Un

Još jedna mračna tajna Severne Koreje

Nova pre 18 dana
Armija hakera iz Severne Koreje ukrala je stotine miliona dolara tokom 2020. godine, a taj novac iskorišćen je za finansiranje programa za nuklearno oružje, otkriva izveštaj Ujedinjenih nacija. CNN je imao uvid u dokument u kojem se režim Kim Džong… »

Kimovi ljudi odradili ogroman posao: Oružje u rukama Severne Koreje postalo još opasnije po Amerikance

Srbija danas pre 19 dana
Oglasila se i jedna od država članica Ujedinjenih nacija. Severnokorejski hakeri ukrali su više od 300 miliona dolara da bi prošle godine podržali posrnulu ekonomiju i finansirali nuklearne ambicije lidera Kim Džong Una, navodi se u nacrtu… »

Kim Džong UN zabranio zatamnjena stakla: Razlog potpuno neuobičajen - prvi vozači već kažnjeni

Srbija danas pre 21 dana
Navodi se da se mnogi protive novim pravilima. Severna Koreja navodno zabranjuje zatamnjena stakla, a strani mediji tvrde da je to deo pokušaja kako bi se odbranili od "žutog talasa kapitalizma" koji se "ubrzano širi među omladinom". Kako prenosi … »

CIA objavila poražavajuće podatke o Severnoj Koreji! Šta Kim Džong Un kaže na ovo?

Mondo pre 22 dana
Prema podacima koje je danas objavila američka CIA, samo 26 odsto populacije u Severnoj Koreji ima pristup električnoj energiji. Prema podacima koje je danas objavila američka CIA, samo 26 odsto populacije u Severnoj Koreji ima pristup električnoj… »

Ambasador pobegao od Kimovog režima, sada otkrio detalje: "On neće da denuklearizuje Severnu Koreju"

Telegraf pre 27 dana
Rju je ocenio i da su prethodne američke administracije sebe saterale u ćorsokak zahtevajući unapred denuklearizaciju u pregovorima sa Pjongjangom. Bivši ambasador Severne Koreje u Kuvajtu Rju Hjeon-vu smatra da severnokorejski lider Kim Džong Un… »

Šta to Kim DžONG UN sprema bajdenu? Eksperti predviđaju da je ovo prvi potez lidera Severne Koreje (video)

Večernje novosti 22.01.2021
SEVERNA Koreja mogla bi pokušati da se "nametne" spoljnopolitičkoj agencijidi američkog predsednika Džoa Bajdena pojačavanjem raketnih testova, upozorili su eksperti ua zatvorenu državu. Odnos između Kim Džong-una i SAD-a ispunjen je decenijama… »

Kim ima novu balističku raketu! Poslao poruku Bajdenu šta će se desiti ukoliko krene sa agresivnom politikom!

Pravda 18.01.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un (37) pohvalio se novim balističkim raketama, koje se lansiraju sa podmornica, i zapretio da se neće libiti da ih upotrebi ukoliko budući američki predsednik Džo Bajden bude vodio agresivnu i neprijateljsku politiku… »

Državni projekat broj jedan: Nekoliko žena diktira pravila u Pjongjangu, birao ih je Kim Džong Un lično

Srbija danas 16.01.2021
Liderov plan postao veoma brzo uspešan. Kim Džong Un, lider Severne Koreje, ličnost je koja, ma šta god uradio, izaziva pažnju svetskih medija. U Severnoj Koreji situacija je sasvim drugačija, narod je naviknut na kult ličnosti i vrhovnog vođe… »

Severna Koreja: Vojna parada i "najmoćnije oružje na svetu"

B92 15.01.2021
U Pjongangu je održava velika vojna parada na kojoj su predstavljene i nove balističke rakete koje lansira podmornica. Severnokorejski vođa Kim Džong Un nadgledao je veliku vojnu paradu organizovanu u Pjongjangu posle kongresa vladajuće Radnićke… »

VIDEO Kim opet demonstrira silu: Vojna parada u Pjongjangu

Nova 15.01.2021
Severna Koreja održala je u četvrtak uveče po lokalnom vremenu vojnu paradu u centru Pjongjanga, uz prisustvo lidera Kim Džong Una, čime je proslavljen završetak kongresa vladajuće Radničke partije, javili su severnokorejski državni mediji… »

Vesti dana »