Kim Džong Un

Noć posle koje su Denis Rodman i Kim Džong Un postali prijatelji za ceo život!

Alo pre 21 dan
Jedna od najčudnijih prijateljstva u svetu sporta. Kontroverzni Denis Rodman je uvek bio u žiži javnosti zbog svojih ispada, baš kao i lider Severne Koreje, Kim Džong Un! je bio žestoko kritikovan kada je odlučio da poseti Kima, a sad se legendarni… »

Moćne žene okružuju kima: U najbližem krugu za naklonost severnokorejskog vođe se bore žena, sestra i ljubavnica! Video

Kurir pre 22 dana
Kim Džong-un je do nedavno terao ljude širom sveta da nagađaju da li je živ ili mrtav. Raketaš, kako ga je svojevremeno nazvao predsednik SAD Donald Tramp, je jednako vešt u zbunjivanju analitičara o vrlo različitim ženama u svom životu. Tri… »

Žena, sestra i ljubavnica čuvaju "leđa" Kim Džon Unu!

Alo pre 22 dana
Kim Džong-un ima u svojoj okolino vrlo različiti žene, a koja od njih se bori za vlast i želi da ga nasledi. je do nedavno terao ljude širom sveta da nagađaju da li je živ ili mrtav. Raketaš, kako ga je svojevremeno nazvao predsednik SAD Donald… »

Lider severne Koreje okružen moćnim ženama: Za Kimovu naklonost bore se žena, sestra i ljubavnica (video)

Srbija danas pre 22 dana
Tri upečatljive i lepe žene popunjavaju unutrašnji krug 38-godišnjeg despota, a jedna je i pop zvezda u pustinji i moguća Kimova ljubavnica. Kim Džong-un je do nedavno terao ljude širom sveta da nagađaju da li je živ ili mrtav. Raketaš, kako ga… »

Kim Džong Un se vratio u javnost, ali sa njim se pojavila i nova teorija: Zbog ovog snimka internet gori ( video)

Blic pre 22 dana
Kim Džong Un je neiscrpna inspiracija za teorije zavere. Iako se, nakon nekoliko nedelja, ponovo pojavio u javnosti, mediji ne prestaju da spekulišu o razlozima njegovog kraćeg povlačenja sa scene. Pojedini idu i toliko daleko da se pitaju da li je na… »

Kim čestitao Putinu Dan pobede

Vesti online pre 23 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong Un uputio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu čestitku povodom 75. godišnjice pobede nad fašizmom. Kim je u čestitki istakao da je ruski narod pre 75 godina pokazao neuporedivo junaštvo i nesebičnost… »

Kim Džong Un čestitao Putinu Dan pobede

Nova pre 23 dana
Severna Koreja je saopštila da je njen lider Kim Džong Un poslao pismo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu da bi mu čestitao 75. godišnjicu pobede Saveznika u Drugom svetskom ratu i poželeo uspeh u borbi protiv koronavirusa. Državna agencija KCNA… »

Kim čestitao Putinu: Herojska dela ruskog naroda ostaju večno u sećanju

Mondo pre 23 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong Un uputio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu čestitku povodom 75. godišnjice pobede nad fašizmom. Lider Severne Koreje Kim Džong Un uputio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu čestitku povodom 75… »

"Klasičan staljinistički manevar": Kim se pojavio i dokazao da nije mrtav, ali se priča da je s razlogom lažirao smrt

Blic pre 23 dana
Tridesetšestogodišnji lider Severne Koreje Kim Džong Un možda je lažirao svoju smrt kako bi proverio da li u krugu njemu bliskih saradnika ima ljudi kojima ne može da veruje. Protekle nedelje kružile su priče da je Kim preminuo posle operacije… »

Svet treba da strepi ako Kim Džong-UN umre: 4 stvari koje će se desiti dok se čeka novi lider Severne Koreje (video)

Kurir pre 23 dana
Predviđanje onoga što bi se moglo desiti u Severnoj Koreji je težak posao. Iz dobrih i razumljivih razloga analitičari Pjongjanga su često pravili pogrešne procene. A u ovom slučaju, analitičari su složni da je ova relativno mlada zemlja od svog… »

Vesti dana »