Kim Džong Un

Zašto je otac Kim Džong Una baš njega izabrao za naslednika, a ne "princezu jo Džong"? Otkrivena misterija

Srbija danas pre 28 dana
Pre dvadesetak godina, dok je svojim blindiranim vozom putovao kroz Rusiju, Kim Džong Il se poverio stranom izaslaniku. Bila je 2001, severnokorejski lider je tri nedelje obilazio zemlju, a društvo mu je pravio ugledni ruski diplomata Konstantin… »

"Moji sinovi su nesposobni": Zašto je otac Kim Džong Una baš njega izabrao za naslednika, a ne "princezu jo Džong"?

Blic pre 28 dana
Pre dvadesetak godina, dok je svojim blindiranim vozom putovao kroz Rusiju, Kim Džong Il se poverio stranom izaslaniku. Bila je 2001, severnokorejski lider je tri nedelje obilazio zemlju, a društvo mu je pravio ugledni ruski diplomata Konstantin… »

Tragovi na zglobu „razotkrili“ Kima? (FOTO)

Vesti online pre 29 dana
Tragovi na zglobu desne ruke severnokorejskog lidera Kim Džong Una nagoveštavaju da je on imao operaciju na srcu, smatraju medicinski stručnjaci. Oni su pregledali video snimke njegove posete jednoj fabrici nakon skoro tronedeljnog odsustva iz javnog… »

Pucnjava na granici Severne i Južne Koreje

Radio 021 pre 29 dana
Vojske Severne i Južne Koreje razmenile su jutros vatru na granici, podižući tenzije dan nakon što se severnokorejski lider Kim Džong Un pojavio u javnosti posle skoro tri nedelje. Incident se dogodio kada je sa severnokorejske strane ispaljeno više… »

Južna Koreja demantuje da je severnokorejski lider imao operaciju: Šta se uopšte dešavalo s Kim Džong Unom?

Nedeljnik pre 29 dana
Foto: Profimedia Severnokorejski lider Kim Džong Un nije bio podvrgnut operaciji ili bilo kojoj drugoj medicinskoj intervenciji, rekao je danas visoki južnokorejski zvaničnik, povodom spekulacija o Kimovom zdravlju koje i dalje traju čak i posle… »

Misterija severnokorejskih lidera: Kim Džong Un nije prvi koji je nestao i drugi su se "vraćali iz mrtvih"

Srbija danas pre 29 dana
Iako su se u jednom trenutku pojavile glasine da je i Kim Il Sung mrtav, on se pojavio živ i zdrav nekoliko sati kasnije. Iako je dvonedeljni izostanak Kim Džong Una probudio spekulacije i glasine da je lider Severne Koreje teško bolestan, pa čak i… »

Stigle najnovije informacije! Južna Koreja objavila šta se dešavalo sa Kim Džong Unom svih ovih dana

Srbija danas pre 29 dana
Lideru Severne Koreje Kim Džong Unu nije rađena nikakva operacija, objavila je južnokorejska agencija Jonhap, pozivajući se na visoko rangirani izvor u administraciji predsednika Južne Koreje. - Smatramo da Kimu nisu radili operaciju. Sada idu… »

Govori malo, ali tačno i direktno: Štampa je naziva severnokorejskom Ivankom Tramp i smatra se da će promeniti istoriju…

Srbija danas pre 28 dana
Kim Jo Džong uvek je sedela levo od oca na večerama, a supruga Kim Džong Ila sedela je sa njegova desne strane. Pre dvadesetak godina, bivši lider Severne Koreje Kim Džong Il obilazio je Rusiju, zajedno sa uglednim ruskim diplomatom Konstantinom… »

Seul tvrdi: Kim Džong Unu nije rađena nikakva operacija

Sputnik pre 29 dana
Lideru Severne Koreje Kim Džong Unu nije rađena nikakva operacija, objavila je južnokorejska agencija Jonhap, pozivajući se na visoko rangirani izvor u administraciji predsednika Južne Koreje, a prenosi RIA. „Smatramo da Kimu nisu radili operaciju… »

Tenzije na granici dve Koreje: Razmena vatre dan nakon što se Kim pojavio u javnosti

Telegraf pre 29 dana
Meci su prvo stigli sa severa, a onda je uzvratio i jug. Vojske Severne i Južne Koreje razmenile su jutros vatru na granici, podižući tenzije dan nakon što se severnokorejski lider Kim Džong Un pojavio u javnosti nakon skoro tri nedelje. Incident se… »

Vesti dana »