Kim Džong Un

Kim Džong Un na vojnoj paradi predstavio “najmoćnije oružje”

Nova 15.01.2021
Severna Koreja održala je u četvrtak uveče po lokalnom vremenu vojnu paradu u centru Pjongjanga, uz prisustvo lidera Kim Džong Una, čime je proslavljen završetak kongresa vladajuće Radničke partije, javili su severnokorejski državni mediji… »

Vojna parada u Pjongjangu povodom završetka kongresa Radničke partije

N1 Info 15.01.2021
Severna Koreja je u znak kongresa vladajuće stranke održala vojnu paradu u Pjongjangu, javila je severnokorejska novinska agencija KCNA. Parada je završnica desetodnevnog kongresa Radničke partije, na kojem je lider Kim Džong Un opisao SAD kao… »

Vojna parada za kraj kongresa Radničke partije Severne Koreje (FOTO)

Danas 15.01.2021
Severna Koreja je u znak kongresa vladajuće stranke održala vojnu paradu u Pjongjangu, javila je danas severnokorejska novinska agencija KCNA. Parada je završnica desetodnevnog kongresa Radničke partije, na kojem je lider Kim Džong Un opisao SAD kao… »

"Slika naše apsolutne moći": Severna Koreja predstavila "najmoćnije oružje na svetu" (foto)

Blic 15.01.2021
Čini se da je Severna Koreja predstavila novi tip balističkih raketa lansiranih podmornicom (SLBM) tokom nedavne vojne parade održane u Pjongjangu, ocenjuju stručnjaci. Parada je održana u četvrtak uveče na trgu Kim Il Sung nakon što je Pjongjang… »

Partijski kongres, vojna parada, petoletka: Negde se i u 21. veku živi ovako…

Nedeljnik 15.01.2021
Korean Central News Agency/Korea News Service via AP (Beta) – Severna Koreja je u znak kongresa vladajuće stranke održala vojnu paradu u Pjongjangu, javila je danas severnokorejska novinska agencija KCNA. Parada je završnica desetodnevnog kongresa… »

Vojna parada za kraj kongresa Radničke partije Severne Koreje

Novi magazin 15.01.2021
Severna Koreja je u znak kongresa vladajuće stranke održala vojnu paradu u Pjongjangu, javila je danas severnokorejska novinska agencija KCNA. Parada je završnica desetodnevnog kongresa Radničke partije, na kojem je lider Kim Džong Un opisao SAD kao… »

Održana vojna parada u Pjongjangu, predstavljeno "najmoćnije oružje na svetu"

RTS 15.01.2021
Severna Koreja održala je vojnu paradu u centru Pjongjanga, uz prisustvo lidera Kim Džong Una, čime je proslavljen završetak kongresa vladajuće Radničke partije, javili su severnokorejski državni mediji. Vojna parada je održana u četvrtak uveče… »

„Najmoćnije oružje na svetu“: Vojna parada u Severnoj Koreji, pokazane nove balističke rakete /foto/

Sputnik 15.01.2021
Severna Koreja održala je vojnu paradu na kojoj je Pjongjang predstavio novi tip balističke rakete koja se lansira sa podmornice, kao i novu raketu kratkog dometa. Paradi je prisustvovao i severnokorejski lider Kim Džong Un, a državni mediji su… »

Nasmejani Kim na vojnoj paradi u Pjongjangu: Severna Koreja predstavila "najmoćnije oružje na svetu" (foto, video)

Kurir 15.01.2021
Čini se da je Severna Koreja predstavila novi tip balističkih raketa lansiranih podmornicom (SLBM) tokom nedavne vojne parade održane u Pjongjangu, ocenjuju stručnjaci. Parada je održana u četvrtak uveče na trgu Kim Il-sung nakon što je Pjongjang… »

Kim predstavio najmoćnije oružje na svetu: Šta je sve prikazano na vojnoj paradi u Pjongjangu (foto)

Večernje novosti 15.01.2021
ČINI se da je Severna Koreja predstavila novi tip balističkih raketa lansiranih podmornicom (SLBM) tokom nedavne vojne parade održane u Pjongjangu, ocenjuju stručnjaci. Parada je održana u četvrtak uveče na trgu Kim Il Sung nakon što je Pjongjang… »

Vesti dana »