Kim Džong Un

Kim opet "zvecka oružjem": Hvali se bojevim glavama i nuklearnom podmornicom

Telegraf pre 13 dana
Severnokorejski lider rekao da razvoj nuklearnog oružja treba da napreduje bez prekida. Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da njegova zemlja razvija nova naoružanja, uključujući nuklearnu podmornicu, taktičko nuklearno oružje i napredne… »

Kim govorio o novom naoružanju Severne Koreje

Vesti online pre 13 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong Un rekao je kako ova zemlja razvija novo naoružanje, što uključuje i nuklearnu podmornicu i taktičko nuklearno oružje, piše CNN. Nakon što je ranije ove sedmice najavio širenje vojnih kapaciteta Severne Koreje, Kim… »

Si-En-En: Kim Džong Un potvrdio da Severna Koreja razvija novo nuklearno oružje

RTS pre 13 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong Un rekao je kako ova zemlja razvija novo naoružanje, što uključuje i nuklearnu podmornicu i taktičko nuklearno oružje, piše Si-En-En. Nakon što je ranije ove sedmice najavio širenje vojnih kapaciteta Severne… »

Bomba iz severne Koreje! Kim Džong Un najavio razvoj nuklearnog oružja, izjava o SAD mogla bi ga skupo koštati!

Pravda pre 13 dana
Severnokorejski lider Kim Džon Un pozvao je na razvoj naprednijeg nuklearnog oružja i rekao da su Sjedinjene Države "naš najveći neprijatelj", objavili su u subotu državni mediji. Severnokorejski lider Kim Džong Un pozvao je na razvoj naprednijeg… »

Kim se oglasio nakon trampovog pada: Glavni neprijatelj je Amerika, razvijamo još jače prijateljstvo sa Rusijom

Večernje novosti pre 13 dana
LIDER Severne Koreje Kim Džong Un izjavio je da će zemlja nastaviti da jača i razvija bilateralne odnose sa Rusijom i Kinom radi suprotstavljanja zajedničkim pretnjama, dok je Sjedinjene Američke Države označio kao „glavnog neprijatelja“… »

Kim najavio povećanje nuklearnog arsenala: "Oružje nećemo upotrebiti osim ako to ne urade neprijateljske sile"

Blic pre 13 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong Un najavio je proširenje i povećanje nuklearnog arsenala i vojnog potencijala Severne Koreje. Kim Džong Un je rekao da Pjongjang nema nameru da upotrebi nuklearno oružje, osim ako to prvo ne učine neke "neprijateljske… »

Kim: Nećemo koristiti nuklearno oružje, osim...

B92 pre 13 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un zapretio je danas proširenjem nukleranog arsenala i razvojem sofisticiranijih sistema nuklearnog oružja. Rekao je i da budućnost odnosa Pjongjanga i SAD zavisi od odustajanja Vašingtona od neprijateljske politike… »

Kim Džong Un najavio razvoj nuklearnog oružja, izjava o SAD mogla bi ga skupo koštati

Alo pre 13 dana
Severnokorejski lider Kim Džon Un pozvao je na razvoj naprednijeg nuklearnog oružja i rekao da su Sjedinjene Države "naš najveći neprijatelj", objavili su u subotu državni mediji. Severnokorejski lider Kim Džong Un pozvao je na razvoj naprednijeg… »

Kim najavio proširenje nuklearnog arsenala

Slobodna Evropa pre 13 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un zapretio je u subotu, 9. januara, proširenjem nukleranog arsenala i razvojem sofisticiranijih sistema nuklearnog oružja, rekavši i da budućnost odnosa Pjongjanga i SAD zavisi od odustajanja Vašingtona od… »

Kim Džong: Naše aktivnosti treba da budu usmerene na potčinjavanje SAD, našeg najvećeg neprijatelja

Telegraf pre 13 dana
Kim je ujedno obećao da će proširiti veze sa "antiimperijalističkim, nezavisnim snagama" Severnokorejski lider Kim Džong Un nazvao je SAD "najvećim neprijateljem" i rekao da se neprijateljska politika Vašingtona prema Pjongjangu neće promeniti bez… »

Vesti dana »