Kim Džong Un

Lider Severne Koreje u suzama: Sledi kraj režima? Zemlja u rasulu, ljudi na margini (foto/video)

Srbija danas 29.11.2020
Privreda je stala i ništa ne funkcioniše. Zbog pandemije korona virusa Kimovo liderstvo je pod velikim pritiskom. On se na vojnoj paradi održanoj u oktobru ove godine izvinio zbog ekonomskih neuspeha. - Naš narod mi je ukazao poverenje visoko kao nebo… »

Kim pobesneo zbog korone, ubija ljude i zatvara zemlju

Nova 27.11.2020
Severnokorejski lider Kim Džong-un naredio je pogubljenje dve osobe, besan zbog pandemije koronavirusa, navodi Seul. Južnokorejski političar Ha Tae-keung rekao je novinarima da je od obaveštajnih službi dobio podatke da je carinik Severne Koreje… »

Kim ubio dvojicu, zabranio ribarenje i zatvorio Pjongjang?

B92 27.11.2020
Seul -- Predsednik Severne Koreje Kim Džong Un naredio egzekuciju najmanje dve osobe, a zabranio je i ribarenje na moru i stavio u karantin Pjongjang. To je pred južnokorejskim parlamentom saopštio predstavnik južnokorejske obaveštajne službe… »

Kim DžONG Un povukao nove poteze: Naredio nove egzekucije i uveo karantin, posebno uputstvo diplomatama zbog Bajdena

Pravda 27.11.2020
Predsednik Severne Koreje Kim Džong Un naredio je egzekuciju najmanje dve osobe, a zabranio je i ribarenje na moru i stavio u karantin prestonicu Pjongjang u sklopu fanatičnih napora da zemlju sačuva od pandemije i njenih štetnih uticaja na ekonomiju… »

Kim ubio dvojicu, zabranio ribarenje i zatvorio Pjongjang?

Vesti online 27.11.2020
Predsednik Severne Koreje Kim Džong Un naredio je egzekuciju najmanje dve osobe, a zabranio je i ribarenje na moru i stavio u karantin prestonicu Pjongjang u sklopu franatičnih napora da zemlju sačuva od pandemije i njenih štetnih uticaja na… »

Kim Džong-un u panici zbog korone ali i Bajdena: Naređena egzekucija dva službenika, Pjongjang u karantinu a tvrdi da virusa…

Kurir 27.11.2020
Predsednik Severne Koreje Kim Džong-un naredio je egzekuciju najmanje dve osobe, a zabranio je i ribarenje na moru i stavio u karantin prestonicu Pjongjang u sklopu franatičnih napora da zemlju šacuva od pandemije i njenih štetnih uticaja na… »

Kim Džong Un naredio egzekucije, postaje alarmantno u Severnoj Koreji zbog sankcija i epidemije

Alo 27.11.2020
Izvor nije naveo o kojim je osobama tačno reč. naredio je egzekuciju najmanje dve osobe, a zabranio je i ribarenje na moru i stavio u karantin prestonicu Pjongjang u sklopu franatičnih napora da zemlju šacuva od pandemije i njenih štetnih uticaja na… »

"Po kratkom postupku": Južna Koreja tvrdi da je Kim Džong-un naredio egzekucije, u cilju odbrane od korone

Srbija danas 27.11.2020
Vlasti su zbog pandemije u junu zatvorile granicu sa Kinom, što je zadalo težak udarac ekonomiji. Predsednik Severne Koreje Kim Džong Un naredio je egzekuciju najmanje dve osobe, a zabranio je i ribarenje na moru i stavio u karantin prestonicu… »

Kim DžONG Un povukao nove poteze: Naredio nove egzekucije i uveo karantin, posebno uputstvo diplomatama zbog Bajdena

Večernje novosti 27.11.2020
PREDSEDNIK Severne Koreje Kim Džong Un naredio je egzekuciju najmanje dve osobe, a zabranio je i ribarenje na moru i stavio u karantin prestonicu Pjongjang u sklopu fanatičnih napora da zemlju sačuva od pandemije i njenih štetnih uticaja na ekonomiju… »

Kim DžONG Un u panici: Lider Severne Koreje osim sankcija mora da se bori i protiv ovoga

Pravda 17.11.2020
Posle skoro meseca dana pojavio se u javnosti i na sednici Politbiroa naredio pooštravanje mera i uvođenje stanja zdravstvene uzbune zbog kovid-19. Severnokorejski vođa Kim Džong Un naložio je pooštravanje državnih sistema za vanredne mere protiv… »

Vesti dana »