Kim Džong Un

Kim Džong Un sa flasterom na glavi VIDEO

B92 04.08.2021
Kim Džong Un se u julu na sastanku s vojnim i policijskim vođama pojavio s flasterom na zadnjem delu glave. To je podstaklo nova govorkanja o njegovom zdravstvenom stanju. Na snimku koji se pojavio u medijima 30. jula, ali koji još nije službeno… »

Misteriozna mrlja: Nove fotografije podgrejale spekulacije o zdravlju diktatora: Šta je to na Kimovoj glavi?

Blic 04.08.2021
Kim Džong Un na potiljku ima misterioznu mrlju ili modricu, pokazuju nedavno objavljene fotografije severnokorejskog lidera koje će sasvim izvesno podstaći nove spekulacije o njegovom zdravlju. Na drugim slikama koje je objavila državna Korejska… »

Pojongjang traži ukidanje sankcija: U zamenu za pregovore sa SAD, hoće slobodnu trgovinu metalom, naftom, odelima i pićem

Kurir 04.08.2021
Suočen sa ekonomskom krizom, Kim Džong-un traži da se ukinu sankcije kako za esencijalnu robu tako i za luksuznu, navode zavaničnici Južne Koreje. Sjeverna Koreja traži ukidanje međunarodnih sankcija kojima joj se zabranjuje izvoz metala i uvoz… »

Kim traži veću vojnu sposobnost pred vežbe Južne Koreje i SAD

Politika 30.07.2021
PJONGJANG - Severnokorejski lider Kim Džong Un pozvao je na jačanje sposobnosti zemlje da se nosi sa bilo kakvom stranom provokacijom uoči godišnjih vežbi sledećeg meseca Južne Koreje i SAD koje Pjongjang vidi kao probu invazije. Korejska centralna… »

Kim traži veću vojnu sposobnost pred vežbe SAD i Južne Koreje

RTV 30.07.2021
PJONGJANG - Severnokorejski lider Kim Džong Un pozvao je na jačanje sposobnosti zemlje da se nosi sa bilo kakvom stranom provokacijom uoči godišnjih vežbi sledećeg meseca Južne Koreje i SAD koje Pjongjang vidi kao probu invazije. Korejska centralna… »

Kim Džong Un: Prijateljstvo Severne Koreje i Kine biće večno

Politika 29.07.2021
PJONGJANG - Severnokorejski vođa Kim Džong Un u spomen obeležju u Pjongjangu odao je počast Kinezima poginulima u ratu i obećao da će održati čvrste veze s Pekingom. Kimova jučerašnja poseta Kuli prijateljstva u čast kineskim vojnicima… »

Kim odao počast Kinezima poginulim u ratu i obećao čvrste veze sa Pekingom

Nova 29.07.2021
Severnokorejski vođa Kim Džong Un u spomen obeležju u Pjongjangu odao je počast Kinezima poginulima u ratu i obećao da će održati čvrste veze s Pekingom, prenosi Tanjug. Kimova jučerašnja poseta Kuli prijateljstva u čast kineskim vojnicima… »

Kim odao počast Kinezima poginulim u ratu i poručio: "Prijateljstvo Severne Koreje i Kine biće večno"

Blic 29.07.2021
Severnokorejski vođa Kim Džong Un u spomen obeležju u Pjongjangu odao je počast Kinezima poginulima u ratu i obećao da će održati čvrste veze s Pekingom. Kimova jučerašnja poseta Kuli prijateljstva u čast kineskim vojnicima poginulim tokom… »

Severna i Južna Koreja obnovile "vruću liniju"

Glas Amerike 27.07.2021
SEUL — Severna i Južna Koreja obnovile su telefonsku "vruću liniju" koja je prekinuta prošle godine odlukom Pjongjanga, saopšteno je iz kabineta predsednika u Seulu. Odluku su doneli južnokorejski predsednik Mun Džae In i severnokorejski lider Kim… »

Korak unapred? Otvorena "vruća linija"

B92 27.07.2021
Južna i Severna Koreja obnovile su direktne telefonske linije i komunikaciju na političkom vrhu u okviru napora lidera ove dve zemlje da obnove odnose. To je saopšteno iz kabineta južnokorejskog predsednika Mun Džaina. Južnokorejski predsednik i… »

Vesti dana »