MMF

Mali: Sutra sa MMF-om o izmeni švajcarske formule za usklađivanje penzija

Novi magazin pre 20 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će sutra imati sastanak sa predstavnicima Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) o izmeni švajcarske formule za usklađivanje rasta penzija, radi uvođenja "švajcarske formule plus", da bi penzije mogle brže… »

Siniša Mali: Penzije će biti usklađene u dva navrata, u oktobru ili novembru i u januaru za između 18 i 20 odsto

Danas pre 20 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da su javne finansije u potpunosti stabilne i da sledi dvocifreno povećanje penzija, plata u javnom sektoru i minimalne zarade, kako bi se očuvao životni standard građana Srbije. Mali je za TV Hepi… »

Mali: "Sledi povećanje penzija, plata u javnom sektoru i minimalca – kao što smo obećali"

B92 pre 20 dana
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali danas je izjavio da su javne finansije u potpunosti stabilne. Takođe, kako je istakao, sledi dvocifreno povećanje penzija, plata u javnom sektoru i minimalne zarade, kao što je i obećano, a sve kako bi se… »

Uskoro "švajcarska formula plus" za veće penzije, rast 18-20%

Dnevnik pre 20 dana
BEOGRAD: Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će sutra imati sastanak sa predstavnicima MMF o izmeni švajcarske formule za usklađivanje rasta penzija, kako bismo uveli "švajcarsku formulu plus", da bi penzije mogle brže da rastu i bolje… »

Siniša Mali: Povećanje penzija od 18 do 20 odsto

Danas pre 20 dana
Penzije će biti povećane u u dva navrata, jednom u oktobru ili novembru i od 1.januara 2023, najavio je jutros ministar finansija Siniša Mali. “Očekujemo da povećanje penzija ukupno bude od 18 do 20 odsto, i povećanje minimalne zarade će biti… »

Mali: Sa MMF sutra o uvođenju "švajcarske formule plus" da bi penzije mogle da prate rast plata

Euronews pre 20 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će sutra imati sastanak s predstavnicima Međunarodnog monetarnog fonda o izmeni švajcarske formule za usklađivanje rasta penzija, kako bismo uveli "švajcarsku formulu plus", da bi penzije mogle brže da… »

Predsednik najavio dvocifreno povećanje penzija i minimalca

BizLife pre 21 dana
On je poručio da kreću razgovori sa MMF, ali s obzirom da je masa penzija na nivou od oko 9,1 odsto BDP ima prostora za povećanje penzija. Vučić je na otvaranju dela obilaznice oko Beograda, rekao da je država u prethodnom periodu štedela i da se… »

Vučić najavio povećanje penzija sledeće godine 18 odsto

Danas pre 21 dana
Država će povećati penzije za 18,2 odsto sledeće godine rekao je danas Aleksandar Vučić, predsednik Srbije na otvaranju sektora B5 obilaznice oko Beograda. On je poručio da kreću razgovori sa MMF-om, ali s obzirom da je masa penzija na nivou od… »

Uskoro novo povećanje penzija, "skače" i minimalac: Vučić otkrio detalje - Povećanje plata možda i do 14 odsto!

Mondo pre 21 dana
Najavljeno je novo povećanje plata i penzija u Srbiji. Najavljeno je novo povećanje plata i penzija u Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio u sredu razgovore sa MMF i dodao da Srbija ima zvanično najnižu stopu javnog duga u odnosu na… »

Plate, penzije i minimalac: Ovo je računica koliko bi mogao da bude skok za svakog do kraja godine

Telegraf pre 21 dana
Minimalac se neće preliti na teret poslodavaca, već države. Srbija će imati prostora, što je odobrio i MMF, za povećanje penzija i plata, pre svega minimalca. "Kreću razgovori s MMF sutra, a imaćemo pravo na vanredna povećavanja, rekao je… »

Vesti dana »