MMF

Ukrajina povukla sredstva sa namenskog računa MMF-a

Biznis.rs pre 18 dana
zajam po povlašćenim uslovima. Ukrajina je dobila zajam od 770 miliona dolara po povlašćenim uslovima od Međunarodnog monetarnog fonda (MMF). „Zahvalan sam zamenici kanadskog premijera Kristiji Frilend na podršci i sveobuhvatnoj pomoći Ukrajini u… »

Protesti u Ekvadoru: Demonstranti zahtevaju zamrzavanje cena benzina i zaustavljanje naftnih projekata

Euronews pre 18 dana
Predsednik Ekvadora Giljermo Laso trebalo bi da bude manje fokusiran na praćenje politike Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) ako želi da reši ekonomske i socijalne probleme sa kojima njegov narod svakodnevno živi, izjavio je danas vođa protesta i… »

Narod besan: Veliki protesti protiv primena mera MMF-a u Ekvadoru, a predsednik preti narodu (video)

Večernje novosti pre 18 dana
PREDSEDNIK Ekvadora Giljermo Laso trebalo bi da bude manje fokusiran na praćenje politike Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) ako želi da reši ekonomske i socijalne probleme sa kojima njegov narod svakodnevno živi, izjavio je danas vođa protesta i… »

Mali razgovarao sa predstavnicima MMF-a o povećanju penzija

Biznis.rs pre 18 dana
srbija potpuno finansijski stabilna. Ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa šeficom Kancelarije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Srbiji Julijom Ustjugovom o predlogu budućih fiskalnih pravila, a poseban akcenat stavljen je na povećanje… »

Ukrajinska kriza iz dana u dan:Ukrajina dobila preporuku za status kandidata za članstvo u EU; Putin: Operacija iznuđena…

RTV pre 19 dana
KIJEV, MOSKVA - Vojna dejstav u Ukrajini – 114. dan. Vode se žestoke borbe za Severodonjeck, a u fokusu je fabrika "Azot" u kojoj se nalazi više od 550 civila. Ukrajinski predsednik poručuje zapadnim partnerima da "što više oružja pošalju, to će… »

Ministar Mali otkrio koliko će porasti penzije

BizLife pre 19 dana
Ministar finansija Siniša Mali razgovarao je danas sa šeficom Kancelarije Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Srbiji Julijom Ustjugovom o predlogu budućih fiskalnih pravila, a poseban akcenat stavljen je na povećanje penzije i izmenu švajcarske… »

Ministar Mali razgovarao sa predstavnicima MMF-a o povećanju penzija

Novi magazin pre 19 dana
Ministar finansija Siniša Mali razgovarao je danas sa šeficom Kancelarije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Srbiji Julijom Ustjugovom o predlogu budućih fiskalnih pravila, a poseban akcenat stavljen je na povećanje penzija i izmenu švajcarske… »

Rusija se, zasad, ne povlači iz SZO, STO i MMF

RTV pre 19 dana
MOSKVA - Rusija se zasad neće povući iz Svetske trgoviske organizacije (STO), Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Svetske zdravstvene organizacije (SZO), ali ima pitanja o njihovom radu, izjavila je danas portparolka gornjeg doma ruskog parlamenta… »

Rusija se, zasad, ne povlači iz SZO, STO i MMF

Dnevnik pre 19 dana
MOSKVA: Rusija se zasad neće povući iz Svetske trgovinske organizacije (STO), Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Svetske zdravstvene organizacije (SZO), ali ima pitanja o njihovom radu, izjavila je danas portparolka gornjeg doma ruskog parlamenta… »

"Rusija se, zasad, ne povlači"

B92 pre 19 dana
Rusija se zasad neće povući iz STO, MMF i SZO, izjavila je danas portparolka gornjeg doma ruskog parlamenta Valentina Matvijenko. Rusija se zasad neće povući iz Svetske trgoviske organizacije (STO), Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Svetske… »

Vesti dana »