MMF

Vlajki: Zašto avioni padaju

Pravda pre 17 dana
U svom bestseleru, 'Ekonomske ubice', Đon Perkins, visoki funkcioner MMF-a, opisuje kako te „ekonomske ubice“ (kojima je pripadao), ubjeđuju siromašne zemlje da prihvate kredite i uvjete ove najmoćnije međunarodne institucije. Oni rijetki koji to… »

MMF snizio prognozu rasta nemačke ekonomije

Danas pre 17 dana
Nemačka privreda ove godine imaće znatno slabiji rast nego što se očekivalo, objavio je Međunarodni monetarni fond (MMF) pozivajući se na izazove sa kojima se ekonomija te zemlje suočava ove a očekuje se i sledeće godine, a najviše zbog… »

MMF snizio prognozu rasta nemačke ekonomije

Biznis.rs pre 17 dana
Najveća pretnja obustava izvoza ruskog gasa u Evropu. Nemačka privreda će ove godine rasti znatno slabije nego što se očekivalo, objavio je Međunarodni monetarni fond (MMF). Najveća evropska ekonomija suočena je sa izazovima u ovoj i sledećoj… »

Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za Mountain Music Fest

Nedeljnik pre 17 dana
Foto: promo Prodaja jednodnevnih ulaznica za ovogodišnji Mountain Music Fest, koji se održava od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama, počela je juče na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs. Za petak, 12. avgust, kada nastupaju Musical… »

MMF: Nemačka privreda bila bi teško pogođena prekidom isporuka ruskog gasa

Danas pre 18 dana
Prekid isporuke ruskog gasa Evropi smanjio bi nemački BDP za gotovo pet odsto u periodu od 2022. do 2023.goodine, prema prognozama Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) objavljenim danas, u vreme kada Berlin strahuje da će potpuno stati dotok gasa preko… »

Španija odbacila plan EU: "Nisu nas čak ni pitali za mišljenje"

B92 pre 19 dana
Ministarka za ekološku tranziciju i zamenica premijera Španije Tereza Ribera rekla je danas da njena zemlja odbacuje plan EU o štednji gasa. Prema tom planu, zemlje članice Evropske unije trebalo bi do proleća da smanje potrošnju gasa za 15… »

MMF: Nemačka privreda bila bi teško pogođena prekidom isporuka ruskog gasa

Radio 021 pre 18 dana
Prekid isporuke ruskog gasa Evropi smanjio bi nemački BDP za gotovo pet odsto u periodu od 2022. do 2023. goodine. To stoji u prognozama Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) objavljenim danas, u vreme kada Berlin strahuje da će potpuno stati dotok gasa… »

MMF: Nemačka privreda bila bi teško pogodjena prekidom isporuka ruskog gasa

Radio sto plus pre 18 dana
„Ako kombinujemo direktne i indirektne efekte i neizvesnosti zatvaranje dotoka gasa smanjio bi BDP za 1,5 odsto u 2022. godini, za 2,7 odsto u 2023 i za 0,4 odsto u 2024,“ u odnosu na scenario prema kome bi Nemačka nastavila da dobija gas, navela je… »

MMF javno otkrio istinu: Nemačka privreda bila bi žestoko pogođena prekidom isporuka ruskog gasa

Alo pre 18 dana
Prekid isporuke ruskog gasa Evropi smanjio bi nemački BDP za gotovo pet odsto u periodu od 2022. do 2023. godine, prema prognozama Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) objavljenim danas, u vreme kada Berlin strahuje da će potpuno stati dotok gasa preko… »

MMF: Nemačka privreda bila bi teško pogođena prekidom isporuka ruskog gasa

Beta pre 18 dana
Prekid isporuke ruskog gasa Evropi smanjio bi nemački BDP za gotovo pet odsto u periodu od 2022. do 2023.goodine, prema prognozama Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) objavljenim danas, u vreme kada Berlin strahuje da će potpuno stati dotok gasa preko… »

Vesti dana »