MMF - vesti

Zoran Kesić otkrio Vučićevo tajno oružje

Noizz pre 2 dana
Nova epizoda Zorana Kesića bila je dobra retrospektiva na događaje koji su obeležili nedelju. Pričalo se o novoj direktorki muzeja "Nikola Tesla", promoterki Narodnog pozorišta, zgradama sa nižim spratovima koje će povećati natalitet, i naravno Vučiću čije je tajno oružje konačno otkriveno.
Nakon izjave predsednika republike o rađanju dece i broju spratova, ali i njegove dobro poznate sposobnosti da povećava BPD, glumi veći MMF od MMF-a, Vučić je nedavno pokazao moć da predvidi budućnost. Ne, stvarno, čovek je... »

Gas u Ukrajini poskupljuje za četvrtinu

RTS pre 3 dana
RTS: Gas u Ukrajini poskupljuje za četvrtinu
Cene gasa za domaćinstva u Ukrajini poskupeće za skoro četvrtinu, što je bio jedan od ključnih uslova iz paketa pomoći dogovorenog sa MMF-om, ali je Kijev do sada odbijao da to učini, prenosi "Rojters".
Ukrajinski premijer Vladimir Grojsman je na sednici vlade, koja je prenošena na televiziji da država nema drugu opciju kako bi sprečila izuzetno tešku situaciju. "Ako nismo u mogućnosti da nastavimo saradnju sa našim međunarodnim... »

Muslimanske uleme imaju rešenje za oslobađanje od dolara

Vesti online pre 4 dana
Prema rečima generalnog sekretara Svetske asocijacije muslimanskih ulema (stručnjaka za religiju), doktora Ali Karadadžija treba se osloboditi od zavisnosti od dolara i formirati novi valutni savez.
U okviru novog saveza mogao bi da bude stvoren fond sličan MMF-u. Kako navodi Karadadži, čije reči prenosi "Hurijet", to će omogućiti Rusiji, Iranu, Kini i Turskoj da u potpunosti zadovolje finansijske potrebe i aktivno... »

Muslimanske uleme imaju rešenje za oslobađanje od dolara

Sputnik pre 4 dana
Prema rečima generalnog sekretara Svetske asocijacije muslimanskih ulema (stručnjaka za religiju), doktora Ali Karadadžija treba se osloboditi od zavisnosti od dolara i formirati novi valutni savez.
U okviru novog saveza mogao bi da bude stvoren fond sličan MMF-u. Kako navodi Karadadži, čije reči prenosi „Hurijet“, to će omogućiti Rusiji, Iranu, Kini i Turskoj da u potpunosti zadovolje finansijske potrebe i aktivno razvijaju... »

Jad i beda u Venecueli: Nemaju struje, a ni para da sahrane mrtve, jedu trulo meso - a od smrada ne može da se diše (video)

Telegraf pre 4 dana
Ekonomska kriza uzrokuje nestanke struje, nestašice hrane i hiperinflaciju
Ovo je jedna od zemalja najbogatijih naftom na svetu. To bogatstvo je skoro na svakom koraku. Ispod zemlje, na njenim obalama... Ali, stanovnici Venecuele pate, žive bez nade da će se nešto promeniti. Na pijaci Marakaibo prodaje... »

O skoku Srbije na listi konkurentnosti Vučić: Sve botovi SNS u Svetskoj banci i MMF

Kurir pre 5 dana
BEOGRAD - Sve botovi SNS u Svetskom ekonomskom formu, i u Svetskoj banci i MMF, našalio se danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom napretka naše zemlje po indeksu konkurentnosti i osporavanja rezultata u opoziciji i delu medija. - Srbija napreduje, Srbija je na dobrom putu i biće sve... »

Vučić uživo posle panela: Jeste, sinoć sam se sastao sa ljudima iz SNS u koje imam najveće poverenje, ne isključujem vanredne izbore... A otkud vi znate s kim sam se ja sastajao...

Kurir pre 5 dana
Tamo u Svetskoj banci i MMF sve moji botovi, rekao je odgovarajući na pitanje kako komentariše skok Srbije na listi konkurentnosti za čak 5 mesta... Vidiš ti iz Koha ditore kako je lep Beograd? A vi braćo Makedonci, ima li lepšeg grada od Beograda...
BEOGRAD - Anu (Brnabić) ostavite na miru, ’ajd ostavite tu ženu na miru... Vešajte mene... A mogu da izmišljaju sve gadosti o meni, a odakle ti 5 miliona evra na računu?... A to si sve zaradio između 2007. i 2012, jel da - rekao... »

MMF odustao od „Davosa u pustinji“

Danas pre 6 dana
Čelnica Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Kristin Lagard još je jedna u nizu visoko pozicioniranih osoba koje su odustale od posete dvodnevnoj futurističkoj investicionoj konferenciji na Srednjem istoku poznatoj kao „Davos u pustinji“.
Iako se još prošle nedelje premišljala oko posete, Lagard je saopštila da je odustala od puta u Saudijsku Arabiju nakon što su eskalirale sumnje o odgovornosti vlasti te zemlje za ubijstvo saudijskog novinara i disidenta, preneo... »

Direktorka MMF-a odložila put u Saudijsku Arabiju, razlog ubijeni novinar Kašogi?!

Srbija danas pre 6 dana
Užasnuta nestankom saudijskog novinara
Generalna direktorka Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Kristin Lagard odlaže put na Bliski istok, saopštila je ta organizacija. - Prethodno planirani put generalne direktorke na Bliski istok, otkazuje se - navodi se u saopštenju MMF-a, bez dodatnih objašnjenja.... »

Država traži finansijskog savetnika za prodaju Komercijalne banke

Politika pre 6 dana
Do kraja septembra 2019. banka bi trebalo da dobije suvlasnika u vrednosti državnog paketa akcija
Država je objavila oglas kojim traži finansijskog savetnika za Komercijalnu banku i time je preduzela prvi korak u privatizaciji svog udela. Aktuelnim aranžmanom s Međunarodnim monetarnim fondom (MMF), popularno nazvanim... »

©2018 Netmark d.o.o.