Rusija

Ruski stručnjak: Imunitet na koronu 30 do 45 dana posle vakcinacije

Radio 021 pre 20 sati
Imuni odgovor na novi korona virus ne razvija se pre 32-45 dana nakon vakcinacije, a maksimalno 52 dana posle, izjavio je Aleksandar Gorelov, zamenik direktora za nauku Centralnog istraživačkog instituta za epidemiologiju Rusije. "Znamo da se antitela… »

Diplomatski incident u Moskvi: Ambasada SAD objavila spisak mesta gde će se održati demonstracije opozicije kremlj pobesneo

Kurir pre 1 dan
MOSKVA - Ambasada SAD u Moskvi objavila je na sajtu upozorenje povodom demonstracija planiranih širom Rusije u subotu i preporučila svojim državljanima da izbegavaju proteste i sve aktivnosti koje su povezane sa njima. Ambasada je naglasila da… »

Policija hapsi saradnike Navaljnog: Ruske vlasti odlučile da zabrane demonstracije opozicije koje su najavljene za danas

Večernje novosti pre 1 dan
MINISTARSTVO unutrašnjih poslova Rusije upozorilo je juče da će hapsiti sve one koji pozivaju građane na "masovne protivzakonite akcije", dok je portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio da se pokušaji organizovanja nedozvoljenih skupova i podsticanje… »

Velika provokacija ambasade SAD u Rusiji: Usledila oštra reakcija Moskve!

Srbija danas pre 1 dan
Rusko Ministarstvo inostranih poslova upozorilo je i da će, u slučaju da se tako nešto dogodi, Moskva adekvatno reagovati. Na sajtu ambasade SAD u Ruskoj Federaciji pojavio se spisak mesta okupljanja nedozvoljenih protesta pristalica opozicionara… »

Rusija osudila Haradnajevu izjavu: Ujedinjenje Kosova i Albanije ugrožava čitav Balkan

Blic pre 1 dan
Propaganda velikoalbanske ideologije je politička ucena i pretnja teritorijalnom integritetu balkanskih država, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova, komentarišući izjavu bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja o tome da će… »

Američka ambasada u Rusiji poziva na proteste: Zaharova - Ništa dobrog od toga neće biti

Večernje novosti pre 1 dan
NA SAJTU ambasade SAD u Ruskoj Federaciji pojavio se spisak mesta okupljanja nedozvoljenih protesta pristalica opozicionara Alekseja Navaljnog u Rusiji, na šta je reagovalo rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštivši da bilo kakvi pokušaji da se… »

Ruski "kec u rukavu" protiv Amerike: Magazin Forbs objavio članak o "superoružju" Moskve (video)

Večernje novosti pre 1 dan
AMERIČKI list „Forbs“ objavio je članak u kojem ruski podvodni dron „Posejdon“ opisuje kao „kec u rukavu“ Moskve i odgovor na napore Vašingtona da napravi protivraketni štit i time onemogući sve ruske balističke rakete. - Rusija radi sve… »

Oglasila se ambasada Rusije u Albaniji: Proterivanje diplomate odluka bez osnova

Blic pre 1 dan
Ruska ambasada u Albaniji saopštila je danas da je "neosnovana i nategnuta" odluka Tirane o proterivanju ruskog diplomate zbog navodnog kršenja epidemioloških mera. "Smatramo da su optužbe protiv Krivošejeva neutemeljene i nategnute. U tom kontekstu… »

Bumerang u lice EU: Nemačke kompanije na ozbiljnom gubitku zbog antiruskih sankcija

Večernje novosti pre 1 dan
NEMAČKA privreda pretrpela je značajnu štetu zbog antiruskih sankcija koje je uvela Evropska unija, pokazala je anketa Instituta za ekonomska istraživanja iz Minhena. Sociolozi su anketirali 862 nemačke kompanije i utvrdili su da su ograničenja… »

Rusija oštro o izjavi Haradinaja: Provokacija koja ugrožava Balkan

Vesti online pre 2 dana
Propaganda velikoalbanske ideologije je politička ucena i pretnja teritorijalnom integritetu balkanskih država, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova, komentarišući izjavu bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja o tome da će… »

Vesti dana »