Rusija

Biković: Iva i Milena imaju svu moju ljubav i podršku

N1 Info pre 16 sati
Miloš Biković je putem svog Instagram naloga javno pružio podršku glumicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, koje su u svojim ispovestima javno iznele da su žrtve seksualnog zlostavljanja Miroslava Mike Aleksića, kod koga su pohađale časove… »

Otkriven plan bajdenove administracije: Amerika će formirati "ujedinjeni front", ništa više neće biti isto

Srbija danas pre 16 sati
Budući državni sekretar SAD-a Entoni Blinken govorio je kako će Amerika parirati Rusiji, Kini i Iranu. Budući državni sekretar SAD-a Entoni Blinken trebao bi danas da se obaveže da će raditi na revitalizaciji oštećene američke diplomatije i… »

Sklonište militanata odletelo u vazduh: Ruske snage uništavaju teroristička uporišta po Siriji (video)

Srbija danas pre 15 sati
Rusi su zaplenili i veliku količinu oružja koja je ostala u pećini. Oružane snage Rusije snimljene su nedavno kako sprovode operaciju za uništavanje militantne pećine u blizini administrativne granice Idliba, u oblasti Hame. Na pomenutom… »

Zvezda u usponu: Za njega gotovo niko nije ni čuo do prošle godine, a sada ga mnogi vide kao putinovog naslednika

Blic pre 16 sati
Kada je ruski predsednik Vladimir Putin pre godinu dana imenovao malo poznatog direktora poreske uprave Mihaila Mišustina za premijera, svi su bili zapanjeni. Umesto Dmitrija Medvedeva – političke veličine i bivšeg predsednika, čiji su ugled… »

Klinton protiv Putina

Vesti online pre 16 sati
Razgovarajući o nedavnim događajima u američkom Kongresu, bivša kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton i predsednica Predstavničkog doma Nensi Pelosi, okorele kritičarke Donalda Trampa, navele su da je američki predsednik možda podsticao… »

Ovu tradiciju ne menja: Putin zaronio u ledenu vodu na Bogojavljanje (video)

Pravda pre 16 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin zaronio je u Moskovskoj oblasti u ledenu vodu povodom pravoslavnog praznika Bogojavljenje. Putin je zaronio u rupu izrezanu u obliku krsta, prekrstio se i tri puta uronio u vodu. Ranije je i portparol predsednika Dmitrij… »

Tajne službe Zapada vraćaju Navaljnog u Moskvu da pokušaju sa novom obojenom revolucijom

Pravda pre 16 sati
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni je već pet meseci u središtu odnosa Zapada i Rusije. Piše: Prof. dr Srđan Perišić, geopolitikolog Zbog optužbi da je Kremlj naredio navodno trovanje ruskog opozicionara Evropska unija je zvaničnoj Moskvi uvela… »

Kremlj: Situacija s Navaljnim je unutrašnje pitanje Rusije

RTS pre 16 sati
Pritvaranje ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog je unutrašnje pitanje Rusije, tako da Moskva neće slušati ničije strane izjave po tom pitanju, poručio je danas portparol Kremlja Dimitri Peskov, komentarišući brojne pozive zapadnoevropskih… »

Može li Putin da ne bude kriv? Hilari Klinton i Nensi Pelosi ponovo vrte staru ploču - Donald Tramp i dalje na udaru

Večernje novosti pre 16 sati
RAZGOVARAJUĆI o nedavnim događajima u američkom Kongresu, bivša kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton i predsednica Predstavničkog doma Nensi Pelosi, okorele kritičarke Donalda Trampa, navele su da je američki predsednik možda podsticao… »

Biković: Iva i Milena imaju svu moju ljubav i podršku

Nova pre 16 sati
Miloš Biković je putem svog Instagram naloga javno pružio podršku glumicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, koje su u svojim ispovestima javno iznele da su žrtve seksualnog zlostavljanja Miroslava Mike Aleksića, kod koga su pohađale časove… »

Vesti dana »