Rusija

Putinovo istorijsko ne!

Alo pre 4 sata
Rešena misterija. Predsednik Rusije Vladimir Putin je u razgovoru sa veteranima Drugog svetskog rata u Sankt Peterburgu izrazio mišljenje da se ne treba vratiti praksi neograničenog mandata šefa države. Uhapšena trojica muškaraca! Dete brutalno… »

Putinovo istorijsko ne: Predsednik Rusije iznenadio zapad! Ovome se nisu nadali!

Srbija danas pre 5 sati
Ništa od neograničenog mandata. Predsednik Rusije Vladimir Putin je u razgovoru sa veteranima Drugog svetskog rata u Sankt Peterburgu izrazio mišljenje da se ne treba vratiti praksi neograničenog mandata šefa države. Jedan od veterana se obratio… »

Biković premijerno prikazao "Hotel Beograd" na Kustendorfu

Dnevnik pre 5 sati
MOKRA GORA: Na festivalu Kustendorf na Mokroj Gori danas su prikazani ruski film “Sluga”, u kome glavnu ulogu tumači srpski glumac Miloš Biković, kao i premijerno kadrovi iz ostvarenja “Hotel Beograd” koji stiže ove godine u bioskope. Biković… »

Biković kod kuste u gostima napravio šou! Prokleta avlija se tresla kada je otkrio ovu tajnu!

Kurir pre 6 sati
Publika je u punoj dvorani "Prokleta avlija" na Mećavniku danas videla najnoviji film Miloša Bikovića " Sluga" koji je u Rusiji obara sve rekorde po gledanosti, aplauzom pozdravila Bikovića i njegov film, a zatim je naš glumac u istoj dvorani… »

Rusija na nogama! Putin obećao patriotskim organizacijama: Zapušićemo pogana usta!

Srbija danas pre 5 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin obećao je da će otvoriti centar za arhivska dokumenta o Drugom svetskom ratu. - Zatvorićemo prljava usta koja neki lideri otvaraju preko brda kako bi postigli neposredne političke ciljeve. Zapušićemo usta istinitim… »

Godišnjica probijanja opsade Lenjingrada: Putin položio venac /video/

Sputnik pre 7 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin položio je venac na Spomenik „Majka otadžbina“ u Sankt Peterburgu povodom 77. godišnjice probijanja opsade Lenjingrada. Pored ruskog predsednika, ceremoniji su prisustvovali i predstavnici lokalnih vlasti, kao i… »

Nezapamćen slučaj u Rusiji: Devojčica (13) zatrudnela sa dečakom (10), policija pokrenula istragu!

Kurir pre 7 sati
Devojčica iz Rusije stara samo 13 godina zatrudnela je sa desetogodišnjim dečakom iz susedne škole, prenose ruski mediji. Slučaj se dogodio u Krasnojarskoj pokrajini u Sibiru, a svetski mediji prenose da su oni devojčica i dečak prijatelji od malih… »

Ukrajina: Ugovor sa „Gaspromom“ omogućio korisnicima jeftiniji gas

Sputnik pre 8 sati
Potpisivanje novog ugovora o tranzitu gasa sa ruskim „Gaspromom“ omogućiće jeftiniji gas za korisnike, izjavio je šef kompanije „Operator sistema za tranzit gasa Ukrajine“ Sergej Makogon. „Da nismo potpisali novi ugovor sa Rusijom o… »

Srbija protiv Holandije za prvo mesto i četvrtfinale

OK radio pre 8 sati
Vaterpolisti Srbije igraju protiv Holandije za overu prvog mesta B grupe i direktan plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Izabranici Dejana Savića prethodno su upisali oba trijumfa, nad Rusijom (13:9) i Rumunijom (15:7), i sada se očekuje novi za… »

Soleimanijevo ubistvo jača Putinov utjecaj u Siriji i Iraku

Al Jazeera pre 9 sati
U najnovijoj eskalaciji na relaciji SAD-Iran, Rusija vidi priliku da širi utjecaj na Bliskom istoku. Ruski predsjednik Vladimir Putin je 7. januara doputovao u Siriju po drugi put u tri godine. Tokom njegovog prethodnog puta u Siriju u decembru 2017… »

Vesti dana »