Rusija

Brnabić i Medvedev: Poseta potvrda dobrih odnosa Srbije i Ruske federacije

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Premijeri Srbije i Rusije, Ana Brnabić i Dmitrij Medvedev, složili su se danas u Beogradu da njihovi razgovori predstavljaju priliku da se jos jednom potvdi spremnost za dalji razvoj saradnje između dve zemlje i obeleži savezništvo iz… »

Niz sporazuma između Srbije i Rusije

Studio B pre 1 dan
U prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Rusije Dmitrija Medvedeva večeras je u Beogradu razmenjeno više bilateralnih sporazuma i memoranduma o saradnji iz različitih oblasti, nauke, privrede, saobraćajne infrastrutkure… »

Goran Vesić se sastao sa zamenikom ministra trgovine Rusije

Blic pre 1 dan
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sastao se danas sa zamenikom ministra trgovine Ruske federacije Olegom Razjancevim koji boravi u Beogradu u okviru posete predsednika Vlade Ruske federacije Dimitrija Medvedeva Srbiji. Razgovoralo se o… »

Vučić: Srbi su reč „sloboda“ doneli na Balkan

Sputnik pre 2 dana
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je večeras da Srbija zna kolika je cena slobode, jer ju je uvek „kupovala“ krvlju svog naroda i zato svoju slobodu nikada nikome neće dati. „Srbi su narod heroja, pobednika i narod koji je reč ’sloboda‘… »

Vučić: Hvala na podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta Srbije, Medvedev: Pozdravi od Putina

Studio B pre 2 dana
Ruski premijer Dmitrij Medvedev preneo je pozdrave šefa ruske države Vladimira Putina predsedniku Vučiću, istakavši da nema mnogo zemalja u svetu koje Rusija može smatrati svojim prijateljem kao što je to Srbija, a srpski predsednik je zahvalio… »

Medvedev u Srbiji - Saradnja u oblasti poljoprivrede, železnice, energetike...

Ekapija pre 2 dana
Premijer Ruske Federacije Dmitrij Medvedev stigao je danas (19. oktobra 2019.) u posetu Srbiji. Prilikom svog obraćanja poslanicima Skupštine Srbije, osvrnuo se na na ekonomsku saradnju dve države. Medvedev je istakao saradnju Rusije i Srbije u oblasti… »

Ljudina od golgetera

Mozzart sport pre 2 dana
Artjom Dzjuba blista i u dresu reprezentacije i u Zenitu. Takva ljudina mora da „cepa“ mreže. Mada je već počeo da troši 32. godinu, iako se mučio na mnogobrojnim pozajmicama, Artjom Dzjuba je definitivno napadač sposoban da sruši sve pred… »

Sporazumi Rusije i Srbije: Pruga, nuklearni centar, Miroslavljevo jevanđelje...

N1 Info pre 2 dana
Vlade Srbije i Rusije razmenile su više sporazuma, među kojima je i sporazum i sporazum o vraćanju Srbiji lista Miroslavljevog jevanđelja, koje je u vlasništvu Rusije. Sporazum o nastavku modernizacije barske pruge od Valjeva do granice sa Crnom… »

NATO sprema prepad, trupe su stigle: Ceo svet gleda ka Siriji, ne sluteći da se u srcu Evrope sprema krvavi rat!

Pravda pre 2 dana
Pogledi celog sveta upereni su u Siriju, ali dok Amerikanci povlače svoje vojnike odatle, u centar Evrope prevoze dodatni kontingent, i to radi pripreme za sukob sa „geopolitičkim protivnikom Rusijom“. Cilj manevara jeste da se pokaže koliko su… »

Medvedev u Beogradu: “Želimo stabilan Balkan i saradnju sa svim zemljama na Balkanu”

Nedeljnik pre 2 dana
Foto: Tanjug Ruski premijer Dmitrij Medvedev danas boravi u Beogradu, a svečani doček mu je priređen ispred Palate “Srbija”. Ruski premijer je prisustvovao i vojnoj vežbi povodom obeležavanja 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom… »

Vesti dana »