Rusija

Nemačka može preispitati neke tačke „Severnog toka 2“

Sputnik pre 14 sati
Postoji mogućnost da će vlada Nemačke preispitati neke tačke sporazuma „Severnog toka 2“ u slučaju da na izborima pobedi partija „Zelenih“, izjavio je predstavnik Federalne asocijacije za ekonomski razvoj i spoljnu trgovinu Nemačke Urs… »

Pucnjava na univerzitetu u Rusiji, više osoba poginulo i ranjeno

Sputnik pre 14 sati
Nepoznata osoba je otvorila vatru u Permskom državnom univerzitetu (na Uralu) u Rusiji. Prema preliminarnim informacijama, osam osoba je poginulo, dok je 19 ranjeno. Nepoznata osoba je ušla na teritoriju Permskog državnog univerziteta i otvorila vatru… »

Putin odbio Bajdena

Vesti online pre 13 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin neće učestvovati na onlajn-samitu o borbi protiv pandemije koji je sazvao američki lider Džozef Bajden, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. – Predsednik nema u planu da učestvuje na tom samitu. Nivo… »

Putin: Ispunjen cilj Jedinstvene Rusije da potvrdi vlast

Slobodna Evropa pre 13 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin pozitivno je ocenio rezultat Ujedinjene Rusije na izborima u ruskoj Državnoj dumi, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. On je rekao da je Ujedinjena Rusija imala zadatak da "potvrdi vlast" i da je, očigledno… »

Peskov: Putin odlično, nastaviće da radi u samoizolaciji

Dnevnik pre 13 sati
MOSKVA: Predsednik Rusije Vladimir Putin se oseća odlično, ali će nastaviti da radi u samoizolaciji tokom ove sedmice, rekao je danas novinarima portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov. "On se oseća odlično i nastavlja da radi. Međutim, ove… »

Drama na ruskom univerzitetu: Ima poginulih. Ljudi skakali kroz prozore. Cure detalji o napadaču VIDEO

B92 pre 13 sati
Policija uhapsila "nepoznatu osobu" koja je otvorila vatru u Permskom državnom univerzitetu u Rusiji. Ima poginulih, javljaju ruski mediji. Prema najnovijim podacima, ubijeno je osmoro ljudi, dok je više od desetoro povređeno. Policija je otkrila da je… »

Jedinstvena Rusija osvojila 49,42 odsto glasova posle prebrojanih 80 odsto listića

Politika pre 13 sati
MOSKVA – Partija Jedinstvena Rusija, lojalna predsedniku države Vladimiru Putinu, osvojila je 49,42 odsto glasova na parlamentarnim izborima, nakon prebrojanih 80,1 odsto glasačkih listića, pokazuju podaci Centralne izborne komisije (CIK). Na drugom… »

Vučić uputio saučešće: Izuzetno me je potresla vest, za ovakav čin bezumlja nema objašnjenja

B92 pre 13 sati
Beograd -- Vučić uputio saučešće predsedniku Rusije, porodicama nastradalih i narodu Ruske Federacije povodom tragedije na Permskom državnom univerzitetu. U saučešću predsednika Srbije, koje je prosleđeno medijima, navodi se: "Izuzetno me je… »

Predsednik Srbije uputio saučešće Putinu: Za ovakav čin bezumlja nema objašnjenja, kao ni reči utehe za porodice…

Kurir pre 14 sati
Naoružani napadač upao je u kampus Univerziteta u Permu u istoimenom gradu u Rusiji, a prema izveštajima nekih medija, najmanje 8 osoba je poginulo, a 6 povređeno u pucnjavi. Predsednik Srbije uputio je telegram saučešća ruskom kolegi Vladimiru… »

Biković otkriva šta stoji iza njegovih velikih uspeha

Nova pre 14 sati
Otkako se pre desetak godina pojavio na velikoj sceni, Miloš Biković niže samo pobede. Svaka uloga donosi mu sve veću popularnost, filmovima i serijama u kojima on glumi zagarantovani su uspesi, i to ne samo u Srbiji. Miloš je jedan od… »

Vesti dana »