Rusija

Blagoj Georgijev ekskluzivno za HotSport: ‘Uz navijače na stadionu, Zvezda može da prođe Milan! Uvek sam davao maksimum na…

Hot sport pre 23 sata
‘Sjajno je kada su ti saigrači Berbatov, Basta, Žigić… Dupla kruna sa Zvezdom je veliki uspeh’. Karijera profesionalnog fudbalera ga je vodila na mnoge destinacije širom Evrope. Vezista je upošljavao napadače i pokazivao svoje fudbalsko znanje… »

Dodik: Šef diplomatije Ukrajine da prestane da se igra države

Dnevnik pre 23 sata
ISTOČNO SARAJEVO: Kabinet srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika pozvao je ministra inostranih poslova Ukrajine Dmitra Kulebu da prestane da se, kako je navedeno, "igra države i tviter diplomatije" i da postupi u skladu s… »

Dodik udario na kijev: Šef diplomatije Ukrajine da prestane da se igra države

Pravda pre 22 sata
Kabinet srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika pozvao je ministra inostranih poslova Ukrajine Dmitra Kulebu da prestane da se, kako je navedeno, "igra države i tviter diplomatije" i da postupi u skladu s međunarodnim pravom… »

Dodik o slučaju ikona: Ukrajinski ministar da prestane da se igra države!

Kurir pre 22 sata
Kabinet srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika pozvao je ministra inostranih poslova Ukrajine Dmitra Kulebu da prestane da se, kako je navedeno, "igra države i tviter diplomatije" i da postupi u skladu s međunarodnim pravom… »

"Prestanite da se igrate države i tviter diplomatije" Dodik oštro odgovorio ukrajinskom ministru

Srbija danas pre 23 sata
Dodikov kabinet pozvao ministra inostranih poslova Ukrajine Kulebu da postupi u skladu s međunarodnim pravom i konvencijama. Kabinet srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika pozvao je ministra inostranih poslova Ukrajine… »

Dodik: Šef diplomatije Ukrajine da prestane da se igra države

RTV pre 23 sata
ISTOČNO SARAJEVO - Kabinet srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika pozvao je ministra inostranih poslova Ukrajine Dmitra Kulebu da prestane da se, kako je navedeno, "igra države i tviter diplomatije" i da postupi u skladu s… »

Ruski džinovi na nebu: Šest „Ruslana“ u formaciji koja se ne viđa često /video/

Sputnik pre 24 sata
Šest džinova – strateških transportnih aviona An-124, prvi put je letelo u formaciji u teškim vremenskim uslovima. Svaka od letelica je stalno uključena u rešavanje zadataka Ministarstva odbrane Rusije u različitim delovima sveta, tako da je… »

Rusija razmešta presretače prema arktiku: Imaju širok radijus delovanja

Pravda pre 24 sata
Rusko Ministarstvo odbrane rasporedilo je lovce MiG-31BM na arhipelagu Nova Zemlia za borbeno dežurstvo u arktičkom regionu, izvestila je pres služba Severne flote ruske mornarice. Prema saopštenju, posade MiG-31BM izvršiće zadatke za zaštitu… »

Na današnji dan, 16. januar

B92 pre 24 sata
1547 - U Moskvi je za prvog ruskog cara krunisan Ivan IV Vasiljevič. Poznat je po veoma značajnim reformama u Rusiji, ali i okrutnosti prema bojarima koju je primenjivao u nastojanju da centralizuje vlast i zbog ubistva vlastitog sina zbog čega je… »

Popova: Rusija razvila imunitet stada

B92 pre 24 sata
Rusija je razvila imunitet stada protiv kovid-19 uprkos relativno niskoj stopi zaraze u poređenju sa drugim državama. To je izjavila šefica ruske Federalne službe za nadzor zaštite prava potrošača i dobrobiti ljudi Ana Popova. "Naša ekonomija… »

Vesti dana »