Rusija

Rusi upravo zalepili šamarčinu lažnoj državi: Upozoravaju na veliku opasnost koja preti Srbima

Srbija danas pre 1 dan
Rusija je i ranije upozoravala na pretnju. Zvanična Moskva smatra da stvaranje "kosovske vojske" predstavlja ozbiljnu pretnju za bezbednost na Balkanu, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova Rusije. Kako se navodi, stvaranje "vojske Kosova"… »

Godišnja konferencija Lavrova: O novoj Vladi, Iranu, „Severnom toku“

Sputnik pre 1 dan
Vršilac dužnosti šefa ruske diplomatije Sergej Lavrov održao je godišnju konferenciju za novinare o rezultatima učinka Ministarstva inostranih poslova Rusije, tokom koje je odgovarao na pitanja novinara o mnogobrojnim temama, između ostalog o… »

Lavrov: Estonske sankcije Sputnjiku — mrlja na ugledu EU

Sputnik pre 1 dan
Vršilac dužnosti ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da su sankcije koje je Estonija uvela protiv agencije Sputnjik — mrlja na ugledu Evropske unije. Rusija sa nestrpljenjem iščekuje reakciju OEBS-a po tom pitanju, rekao je… »

Najstariji hotel koji još radi u Beogradu: Moskva je otvorena pre 112 godina i ima originalni kolač

Telegraf pre 1 dan
Hotel Moskva je ujedno i najstariji hotel koji i dalje radi u srpskoj prestonici. Pre 112 godina otvoren je hotel Moskva koji i danas predstavlja jednu od najlepših zgrada u Beogradu. Ovaj hotel je ujedno i najstariji hotel koji i dalje radi u srpskoj… »

Spoljna politika Rusije se neće promeniti nakon smene Vlade

Sputnik pre 1 dan
Spoljna politika Ruske Federacije neće se promeniti nakon smene Vlade, izjavio je zamenik ministra inostranih poslova te zemlje Sergej Rjabkov. „Smatram da niko ne treba ni da sumnja u to da će se spoljna politika Rusije, koja se sprovodila do danas… »

Šest stvari koje treba da znate o turskoj armiji

RTS pre 1 dan
Ankara počinje da šalje trupe u Libiju kao podršku međunarodno priznatoj vladi u Tripoliju, koja ratuje protiv snaga Halife Haftara – kog podržavaju Rusija, Egipat i UAE. Ovo je šest stvari koje treba da znate o turskoj armiji. Druga vojna sila u… »

Vaterpolistkinje u duelu sa Slovačkom

RTS pre 1 dan
Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije Evropsko prvenstvo u Budimpešti nastavlja duelom sa selekcijom Slovačke. Meč se igra od 17.30 časova, direktno ga možete pratiti na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča na našem portalu… »

Zapadu smeta rusko prisustvo u regionu: Amerikanci i Britanci daju milione da oslabe Putina na Balkanu!

Kurir pre 1 dan
Strogo pov. Formirali su četiri obaveštajna centra, i to u Sarajevu, Podgorici, Tirani i Beogradu,otkrio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. U sve to uložili bezmalo 30 miliona dolara. Sjedinjene Američke Države (SAD) u saradnji s… »

Erdogan šalje vojsku u Libiju: A ovo su šest stvari koje treba da znate o turskoj vojsci!

Srbija danas pre 1 dan
Nedavno je predsednik Turske, Tajip Redžep Erdogan objavio da će turska vojska biti angažovana u Libiji i da će kontrolisati eksploataciju nafte. Ankara počinje da šalje trupe u Libiju kao podršku međunarodno priznatoj vladi u Tripoliju, koja… »

Za evropske parlamentarce Rusija ostaje „imperija zla“

Sputnik pre 1 dan
Optužbe evropskih poslanika da Rusija navodno prekraja istoriju i snosi odgovornost za početak Drugog svetskog rata — posledica su želje da se stvori slika o Sovjetskom Savezu kao „imperiji zla“, koja bi se preslikala na modernu Rusiju, a u cilju… »

Vesti dana »

Hejden u 90+4. oborio Plave: Poraz Čelsija u Njukaslu!

N1 Info pre 34 minutajoš 14 povezanih

AMS S: Oprez zbog magle, saobraćaj umeren

Dnevnik pre 2 satajoš 12 povezanih

Uživo: FMP - Partizan, crno-beli idu ka novoj pobedi

Mondo pre 51 minutajoš 12 povezanih

Vremenska prognoza - 19. januar

RTS pre 1 satjoš 12 povezanih