Rusija

Rezultati izbora u Rusiji: Ubedljiva pobeda partije koja podržava politiku Vladimira Putina

Srbija danas pre 11 sati
Na osnovu preliminarnih rezultata, Jedinstvena Rusija je obezbedila 112 mandata na stranačkoj listi, preneo je TAS S. Partija Jedinstvena Rusija, koja podržava politiku predsednika Vladimira Putina, osvojila je na izborima za donji dom Dume 49,63… »

Rusija, politika i izbori: Putinova stranka slavi - i dalje najjača uprkos prigovorima o neregularnostima

BBC News pre 13 sati
Jedinstvena Rusija ubedljivo vodi, ali čini se da je opala popularnost stranke na čijem je čelu ruski predsednik. Stranka Jedinstvena Rusija predsednika Vladimira Putina pobednik je parlamentarnih izbora u Rusiji, uprkos blagom padu podrške, pokazuju… »

Na granici između Poljske i Belorusije 500 dodatnih vojnika zbog migranata

Politika pre 12 sati
VARŠAVA, 20. septembra (Tanjug) - Zvanicniči poljske vlade izjavili su danas da šalju 500 dodatnih vojnika i specijalnih vozila na granicu sa Belorusijom kako bi je ojačali zbog sve većeg pritiska migranata za koje kažu da ih propuštaju Belorusija… »

Putin: “Hvala na ukazanom poverenju, dragi prijatelji”

Nedeljnik pre 12 sati
ALEXEI NIKOLSKY / AFP / Profimedia Vladimir Putin zahvalio je danas Rusima na poverenju nakon što je vladajuća stranka Jedinstvena Rusija koja ga podržava dobila parlamentarnu većinu na izbori. “Posebne reči zahvalnosti, naravno, želim da uputim… »

Počinje 27. Svetsko prvenstvo u ronjenju na dah

B92 pre 12 sati
Dvadesetsedmo SP u ronjenju na dah u organizaciji Međunarodnog udruženja za razvoj ovog sporta (AIDA) biće održano 20-30. septembra u kiparskom Limasolu. Među prijavljenim takmičarima posebnu pažnju svojim zaronima privući će višestruki nosioci… »

Putin: Hvala na ukazanom poverenju

B92 pre 12 sati
Vladimir Putin zahvalio je danas Rusima na poverenju nakon što je vladajuća stranka Jedinstvena Rusija koja ga podržava dobila parlamentarnu većinu na izborima. "Posebne reči zahvalnosti, naravno, želim da uputim građanima Rusije, da vam se… »

Putinovoj partiji 49,42 odsto glasova sa 80 odsto prebrojanih listića

N1 Info pre 12 sati
Partija Jedinstvena Rusija, lojalna predsedniku države Vladimiru Putinu, osvojila je 49,42 odsto glasova na parlamentarnim izborima, nakon prebrojanih 80,1 odsto glasačkih listića, pokazuju podaci Centralne izborne komisije (CIK), koja je saopštila da… »

Rusi prelomili: Portugalac Pereira pre Mažića

Sport klub pre 12 sati
Fudbalska federacija Rusije poverila je Vitoru Melu Pereiri mesto prvog čoveka Sudijske komisije. Portugalac je zavredeo poverenje Rusa, ispred Srbina Milorada Mažića, Italijana Nikole Ricolija i Holanđanina Bjorna Kujpersa. Na mestu prvog čoveka… »

Posmatrač iz Francuske: Izbori za Dumu maksimalno transparentni, ugledati se na Rusiju

Sputnik pre 12 sati
Bivši šef francuske delegacije u Parlamentarnoj skupštini OEBS-a Mišel Vuazen, koji se nalazi na Krimu kao posmatrač izbora za Državnu dumu Rusije, predložio je drugim zemljama da usvoje rusko iskustvo pri organizovanju izbora. „Posebno bih… »

Uzdrmana dominacija: Putinova partija je ostvarila pirovu pobedu, podrška Jedinstvenoj Rusiji nikada nije bila ovako loša

Blic pre 14 sati
Ruski maratonski izbori su okončani. Vladajuća Jedinstvena Rusija, koja podržava predsednika Vladimira Putina, zadržala je svoju parlamentarnu većinu nakon izbora i brzog obračuna sa kritičarima, ali protivnici tvrde da je u pitanju prevara. Sa 85… »

Vesti dana »