Rusija

Odloženi pregovori

B92 pre 5 sati
Dubai -- Pregovori o politici proizvodnje nafte za 2021. godinu između OPEK-a i bloka koji predvodi Rusija odloženi su za četvrtak. Ključni akteri još nisu usaglasili stavove o tome kolike količine nafte bi trebalo da se proizvedu u periodu smanjene… »

Trampa čuva pretorijanska garda: 25 miliona Amera spremno da i oružjem brani izbornu pobedu predsednika SAD! (video)

Kurir pre 5 sati
Trampu je ukradeno najmanje 7 miliona glasova, a milioni pokojnika su "glasali" su za Bajdena. Zato je sada 25 miliona Amerikanaca spremno da brani aktuelnog predsednika, mnogi s oružjem u ruci", rekao je doktor političkih nauka Igor Panarin, profesor… »

Azerbejdžan završio proces preuzimanja teritorije od Armenije

Al Jazeera pre 5 sati
Regija Lačin posljednja je od tri oblasti na obodu Nagorno-Karabaha koji su armenske snage predale danas. Azerbejdžan je danas završio proces preuzimanja teritorije, koju mu je Armeniija prepustila u skladu sa mirovnim sporazumom kojim je posredovala… »

Solana nas je nekad bombardovao, a SAD promenio ploču: Hoće Srbiju što pre u EU, a ima rešenje i za Kosovo?!

Kurir pre 5 sati
Bivši generalni sekretar Saveta EU, Havijer Solana, kaže da je način za rešavanje "kosovskog pitanja" nastavak pregovora Beograda i Prištine, ali i omogućavanje brzog ulaska Srbije u EU. "KiM danas ima mnoge probleme, ali Srbiju moramo uvesti brzo… »

AFP: Najmanje 1.468.873 žrtve od korona virusa u svetu, više od 63 miliona obolelih

Danas pre 5 sati
Najmanje 1.468.873 osobe su do danas umrle u svetu od korona virusa, više od 63.227.470 je zaraženo, dok se najmanje 40.255.800 oporavilo od bolesti, najnoviji su podaci koje je prikupila agencija Frans pres. Broj zaraženih ne predstavlja pravu sliku… »

Oglasio se Havijer Solana: Traži da Srbija uđe u EU, protivi se ruskom uticaju, a evo šta kaže o Kosovu i Metohiji

Večernje novosti pre 5 sati
BIVŠI generalni sekretar Saveta EU, Havijer Solana, kaže da je način za rešavanje "kosovskog pitanja" nastavak pregovora Beograda i Prištine, ali i omogućavanje brzog ulaska Srbije u EU. - Kosovo danas ima mnoge probleme, ali Srbiju moramo uvesti… »

Rusi povukli crtu, Jermeni potpuno slomljeni!

Alo pre 5 sati
Azerbejdžan je danas završio proces preuzimanja teritorije, koju mu je Jermeniija prepustila u skladu sa mirovnim sporazumom kojim je posredovala Rusija i kojim su okončani šestonedeljni sukobi oko Nagorno-Karabaha. Predsednik Azerbejdžana Ilham… »

Ubio 26 žena ali nije mogao da se seti tačnog broja: Uhapšeni se zbunio pred istražiteljima

Srbija danas pre 5 sati
Osumnjičeni za ubistvo 26 žena nije mogao da se seti koliko je žena ubio. Osumnjičeni za ubistvo 26 starijih žena, koji je uhapšen u Kazanju, u razgovoru sa istražiteljem nije mogao da se seti broja žena koje je ubio, pokazuje snimak koji je… »

Solana SAD vidi Srbiju u EU: "Moramo je uvesti brzo"

Srbija danas pre 5 sati
Bivši generalni sekretar Saveta Evrope požuruje ulazak Srbije u EU. Bivši generalni sekretar Saveta EU, Havijer Solana, kaže da je način za rešavanje "kosovskog pitanja" nastavak pregovora Beograda i Prištine, ali i omogućavanje brzog ulaska… »

Katimerini: Spor Sofije i Skoplja još jedna pukotina u NATO

RTV pre 6 sati
ATINA - Insistiranje Bugarske da blokira početak pregovora za učlanjenje Severne Makedonije u EU predstavlja rizik za kreiranje još jedne pukotine u jugoistočnom krilu NATO, u uslovima kada postoje duboke podeljenosti između Turske i Grčke, ocenuje… »

Vesti dana »