Sirija

Erdogan: Minska grupa omanula u pronalaženju rešenja

Dnevnik pre 6 dana
ANKARA: Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da se Minska grupa zaglavila sa pronalaženjem rešenja za sukob u regionu Nagorno Karabah i ponovio da bi taj region trebalo da se vrati Azerbejdžanu. On je u govoru pred članovima svoje… »

Frans pres: Sankcije EU protiv odgovornih za trovanje Navaljnog

N1 Info pre 6 dana
Evropska unija (EU) uvešće sankcije protiv šest osoba za koje se veruje da su odgovorne za trovanje opozicionara Alekseja Navaljnog i protiv jednog pravnog subjekta uključenog u proizvodnju toksičnog nervnog agensa. Kako saznaje danas Frans pres iz… »

Erdogan demantovao prisustvo sirijskih boraca u Nagorno-Karabahu

N1 Info pre 6 dana
Predsednik Turske Redžep Tajp Erdogan odbacio je optužbe da su sirijski borci, koji imaju podršku Ankare, poslati u oblast Nagorno-Karabaha da se bore na strani Azerbejdžana protiv jermenskih snaga. "Neki nam kažu da smo tamo poslali sirijske borce… »

Erdogan demantuje tvrdnje zapada: "Turska ne šalje sirijske borce u Karabah, oni imaju druga posla"

Srbija danas pre 6 dana
Situacija u Nagorno-Karabahu eskalirala je krajem septembra. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovo je opovrgao informacije da zvanična Ankara prebacuje borce iz Sirije kako bi učestvovali u sukobu u Nagorno-Karabahu. Američki "Volstrit… »

Turska šalje plaćenike iz Sirije u Nagorno Karabah

Politika pre 6 dana
NjUJORK - Stotine sirijskih plaćenika koje je angažovala Turska raspoređene su u zoni sukoba u Nagorno Karabahu, tvrdi Vol strit džurnal (WSJ) pozivajući se na izvore koji učestvuju u slanju sirijskih boraca. U izveštaju WSJ se navodi da su se… »

U Siriji proveo tri godine: Osuđeni pripadnik ISIS uhapšen zbog pljačke benzinske pumpe

Blic pre 6 dana
Almir Džinić, bivši pripadnika ISIS, koji je boravo na sirijskom ratištu, uhapšen je prekjuče zbog pljačke benzinske pumpe u Ilijašu. On je avgustu 2016. godine osuđen na godinu zatvora zbog krivičnog dela organizovanje terorističke grupe, a u… »

Nova tura DžIHADISTA kreće na kavkaz: Turci prebacuju dve elitne divizije, sve više leševa pristiže u Siriju

Pravda pre 6 dana
Nova tura leševa džihadista iz Sirije vraćena je ove nedelje u arapsku republiku, izvestila je takozvana Sirijska opservatorija za ljudska prava (SOHR). - Pouzdani izvori su nas obavestili da su tela plaćenika koje podržava Ankara, a koji su ubijeni… »

SAD: Turska raspoređuje plaćenike iz Sirije u Nagorno Karabahu?

RTV pre 6 dana
NJUJORK - Stotine sirijskih plaćenika koje je angažovala Turska raspoređene su u zoni sukoba u Nagorno Karabahu, tvrdi Vol strit džurnal ( WSJ) pozivajući se na izvore koji učestvuju u slanju sirijskih boraca. U izveštaju WSJ se navodi da su se… »

Nova tura DžIHADISTA kreće na kavkaz: Turci prebacuju dve elitne divizije, sve više leševa pristiže u Siriju

Večernje novosti pre 7 dana
NOVA tura leševa džihadista iz Sirije vraćena je ove nedelje u arapsku republiku, izvestila je takozvana Sirijska opservatorija za ljudska prava (SOHR). - Pouzdani izvori su nas obavestili da su tela plaćenika koje podržava Ankara, a koji su ubijeni… »

Da li će Turska koristiti S-400 i protiv ruskih letelica u Siriji?

Vesti online pre 8 dana
Ankara je najavila dodatne provere svog kontroverznog raketnog sistema odbrane S-400, koji je kupila od Rusije. Mogu li vredne informacije da stignu do Rusije? Sirija i Libija – tačke mogućeg sukoba sa Rusijom. Prošle godine je Turska kupila ruski… »

Vesti dana »