Sirija

Erdogan: Ne odlazimo iz Sirije dok narod to ne zatraži

Vesti online pre 4 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da turske snage neće napustiti Siriju sve dok sirijski narod to ne zatraži. „Dok sirijski narod ne kaže: ’Hvala, sad možete da idete‘, nećemo napustiti tu zemlju“, rekao je on. Mediji… »

Putin razgovarao sa Netanjahuom o rešenju za Siriju

Blic pre 5 dana
Pitanja rusko-izraelske saradnje u pronalaženju rešenja za sukobe u Siriji bila su glavna tema telefonskog razgovora predsednika Rusije Vladimira Putina i premijera Izraela Benjamina Netanjahua, saopšteno je iz pres-službe ruskog Kremlja. U… »

Odložena deportacija terorista iz Sirije

RTV pre 5 dana
SARAJEVO - Za vikend planirana deportacija državljana BiH iz Sirije u BiH odgođena je zbog "zbog iznenadnih i nepredviđenih okolnosti u Siriji", saopštilo je Ministarstvo bezbednosti BiH. Ministarstvo bezbednosti Bosne i Hercegovine obavilo je sve… »

Fotografije terorista koji stižu u BiH izašle na videlo: Ovi Bošnjaci biće uhapšeni čim dođu u Bosnu (foto)

Kurir pre 5 dana
U BiH treba da stigne devet muškaraca koji su bili pripadnici terorističke organizacije ISIL. Odmah po sletanju aviona na sarajevski aerodrom muškarci će biti uhapšeni i predati u nadležnost Tužilaštva BiH. Kako je ranije objavljeno odmah će biti… »

Napadnuta američka vojna baza na naftnom polju u Siriji: Napadači nepoznati

Večernje novosti pre 6 dana
Grupa nepoznatih osoba napala je ilegalnu američku bazu na naftnom polju „Omar“ na severoistoku provincije Dejr el Zor. Grupa nepoznatih osoba napala je američku vojnu bazu na jugoistoku Sirije, saopštio je sirijski državni TV kanal „El… »

Galijašević: Zabrinjavajuće što se u BiH ranije vratilo 100 opasnih ratnika džihada, a otvorena samo 42 krivična predmeta

Blic pre 6 dana
Stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević upozorio je da je BiH u koju se vraćaju džihadisti sa sirijskog fronta bure baruta koje će eksplodirati na štetu EU. On je uoči povratka žena i dece poginulih ili zarobljenih džihadista iz Sirije… »

Turska ponovo preti: Nećemo izaći iz Sirije, ako…

Vesti online pre 5 dana
„Turska bi mogla ponovo da pokrene vojnu operaciju u Siriji ako se ne budu realizovali sporazumi sa Rusijom i SAD“, rekao je portparol Ministarstva spoljnih poslova Turske Hami Aksoj. – Nećemo izaći iz Sirije, dok zonu bezbednosti ne očistimo… »

Priprema se poseta Sergeja Lavrova Vašingtonu

Danas pre 6 dana
Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov priprema se za posetu Vašingtonu u utorak, izjavila je njegova portparolka. „Priprema posete je u toku“, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, i potvrdila da je poseta… »

Napadnuta američka vojna baza!

Alo pre 6 dana
Grupa nepoznatih osoba napala je američku vojnu bazu na jugoistoku Sirije, saopštio je sirijski državni TV kanal "El Inhbarija". Kako se ocenjuje, reč je o ilegalnoj američkoj bazi na naftnom polju "Omar" na severoistoku provincije Deir el Zor… »

DžIHADISTI se vraćaju u sarajevo! Galijašević upozorava: Bih postaje bure baruta koje će eksplodirati na štetu EU!

Pravda pre 6 dana
Stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević upozorio je da je BiH u koju se vraćaju džihadisti sa sirijskog fronta "bure baruta" koje će eksplodirati na štetu EU. On je uoči povratka žena i dece poginulih ili zarobljenih džihadista iz Sirije… »

Vesti dana »