Sirija

Razbijen lanac krijumčara u Severnoj Makedoniji, uhapšeno 10 osoba

B92 pre 6 dana
U Severnoj Makedoniji razbijen je lanac krijumčara ljudi, a uhapšeno je 10 osoba optuženih za prebacivanje migranata iz susedne Grčke. Uhapšeni su makedonski državljani, među kojima su otac i sin za koje policija navodi da su vođe grupe, prenosi… »

Jermenski profesor srpskog jezika objasnio: Hrišćanstvo se brani u Jermeniji! Spaja nas Sveti Sava (video)

Pravda pre 6 dana
“Azerbejdžan ne može dobiti Nagorno – Karabah. Bombarduju crkvu, naselja, ubijaju starce, starice, decu i onda traže Nagorno – Karabah, e pa ne može. Jermenski vojnici znaju zašto ginu, ali njihovi vojnici koji su plaćenici iz Sirije nisu… »

Nemilosrdni Alijev: Otkrio šta će biti sa Karabahom, a posebnu poruku ima za Jermene! (mapa/video)

Srbija danas pre 6 dana
Dok on daje intervju, nedužni civili ginu na obe strane. U intervjuu, koji je dao generalnom direktoru MIA "Rusija sevodnja" Dmitriju Kiseljovu, predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev govori o trenutnoj situaciji. Alijev je govorio je o gubicima Jermenije… »

Prelazak granice naplaćivali 700 evra: Razbijen lanac krijumčara ljudi u Severnoj Makedoniji, otac i sin vođe grupe

Blic pre 6 dana
U Severnoj Makedoniji razbijen je lanac krijumčara ljudi, a uhapšeno je 10 osoba optuženih za prebacivanje migranata iz susedne Grčke. Uhapšeni su makedonski državljani, među kojima su otac i sin za koje policija navodi da su vođe grupe, prenosi… »

Ilham Alijev ekskluzivno za Sputnjik: Nikada nećemo priznati nezavisnost Nagorno-Karabaha

Sputnik pre 6 dana
U Nagorno-Karabahu vojne operacije traju od 27. septembra. Sporazum o prekidu vatre postignut je u Moskvi, ali strane tvrde da se u praksi on uglavnom ne poštuje. U intervjuu, koji je dao generalnom direktoru MIA „Rusija sevodnja“ Dmitriju Kiseljovu… »

Deset uhapšenih u Sjevernoj Makedoniji zbog krijumčarenja migranata

Slobodna Evropa pre 6 dana
U Sjevernoj Makedoniji u četvrtak, 15. oktobra, uhapšeno je deset muškaraca, optuženih za vođenje krijumčarskog lanca kojim su migranti dovođeni iz susjedne Grčke. Makedonski državljani, uključujući oca i sina za koje policija kaže da su bili… »

Predsednik AZERBEJDžANA o ratu i miru: Nikada nećemo priznati nezavisnost Nagorno-Karabaha, Jermeni tu nisu nikada živeli

Večernje novosti pre 6 dana
U NAGORNO-Karabahu vojne operacije traju od 27. septembra. Sporazum o prekidu vatre postignut je u Moskvi, ali strane tvrde da se u praksi on uglavnom ne poštuje. U intervjuu, koji je dao generalnom direktoru MIA „Rusija sevodnja“ Dmitriju Kiseljovu… »

Dok u Nagorno-Karabahu besni rat, ova država postavlja baze širom Sirije

Srbija danas pre 6 dana
Nagomilavanje turske vojske u Idlibu. Turske oružane snage uspostavile su 15. oktobra ujutro novu vojnu bazu u severozapadnom sirijskom regionu Idliba. Bazu su uspostavile novo raspoređene snage u blizini grada Kokfin, u jugozapadnom delu Idliba. Prema… »

Blickrig Turske i AZERBEJDžANA: Pašinjan otkrio planove za zauzimanje Nagoro-Karabaha

Večernje novosti pre 6 dana
TURSKA i Azerbejdžan su planirale blickrigom da zauzmu Nagorno-Karabah i to nisu uspeli, izjavio je premijer Jermenije Nikol Pašinjan. Postoje dokazi da je Turska prebacivala militante iz Sirije u Karabah, rekao je on. Pašinjan je naveo da Azerbejdžan… »

Razbijen lanac krijumčara ljudi: Uhapšeno 10 švercera

Večernje novosti pre 6 dana
U SEVERNOJ Makedoniji razbijen je lanac krijumčara ljudi, a uhapšeno je 10 osoba optuženih za prebacivanje migranata iz susedne Grčke. Uhapšeni su makedonski državljani, među kojima su otac i sin za koje poloicija navodi da su vođe grupe, prenosi… »

Vesti dana »