Sirija

Kada senka sirijskog Mi-25 prekrije pustinju, DžIHADISTI se zavlače u rupe: Pogledajte ovo leteće čudo u akciji! (video)

Pravda pre 1 dan
Helikopteri sirijskog vazduhoplovstva Mi-25 i dalje obavljaju različite borbene misije. Novi video je objavljen tokom vikenda, na kojem se vidi kako su Mi-25 sirijskih vazduhoplovnih snaga izvršavali još jednu borbenu misiju nad neotkrivenim područjem… »

Sirijski grad Skalbija gradi svoju, simboličnu Aja Sofiju

Vesti online pre 1 dan
Komandir sirijske narodne milicije grada Skalbija, Nabil Abdulah, namerava da u svom gradu napravi kapelu koja će nositi simbolično ime Aja Sofija. – To će biti simbolična, manja crkva, četiri metra visine i četiri širine. Ta mala kapela treba da… »

Sirijski grad Skalbija gradi svoju, simboličnu Aja Sofiju

Nova pre 1 dan
Komandir sirijske narodne milicije grada Skalbija, Nabil Abdulah, namerava da u svom gradu napravi kapelu koja će nositi simbolično ime Aja Sofija. “To će biti simbolična, manja crkva, četiri metra visine i četiri širine. Ta mala kapela treba da… »

Sirija gradi svoju Aja Sofiju

Sputnik pre 1 dan
Komandir sirijske narodne milicije grada Skalbija, Nabil Abdulah namerava da u svom gradu napravi kapelu koja će nositi simbolično ime - Aja Sofija. „To će biti simbolična, manja crkva: četiri metra visine i četiri širine. Ta mala kapela treba da… »

Nemilosrdni u agresiji: Turska poslala 27.000 milatanata i džihadista u srce Libije! Teror se nastavlja!

Pravda pre 1 dan
Turska je rasporedila sirijske militante i džihadiste različitih nacionalnosti u Libiju da podrže Vladu nacionalnog sporazuma (GNA), otkrila je Sirijska opservatorija za ljudska prava (SOHR) u izveštaju od 1. avgusta. Prema londonskoj grupi za… »

Nova mračna snaga raste na severu Sirije: Iza njih stoje Turci, pogledajte kako su ih naoružani (foto)

Pravda pre 3 dana
Teroristička koalicija sa severa Sirije Nacionalni front za oslobođenje koju finansira i obučava Turska saopštila je da je 30. jula peta grupa njenih pripadnika završila obuku. Na snimcima i fotografijama koje su objavili vidi se da raspolažu… »

Odnosi Rusije i Belorusije nikad napetiji: Sukob na pomolu?

Vesti online pre 3 dana
Odnosi Moskve i Minska nikad nisu bili napetiji. Posle rasprave o ceni nafte i carinama, Belorusija je objavila da sumnja da je grupa od 33 ruska plaćenika, koji su već uhapšeni, planirala da izvrši „terorističke akte“ uoči predsedničkih izbora… »

Novo svetsko bure baruta: Asad dobio neočekivanu pomoć - Kako će odreagovati Erdogan?

Večernje novosti pre 3 dana
EGIPAT je rasporedio svoje trupe u Siriji, tvrdi turska agencija Anadolija. Oni tvrde da je Egipat uputio u Siriju 150 vojnika koji su raspoređeni na zapadu Alepa i jugu Idliba i da su u koordinaciji sa iranskim trupama koje se nalaze u Siriji. -… »

Belorusi tvrde da su uhapsili „ruske plaćenike“

Danas pre 4 dana
Slučaj desetina navodnih pripadnika grupe Vagner Beloruske vlasti su saopštile da su uhapsile 33 ruska plaćenika koji su navodno kovali zaveru da destabilizuju zemlju uoči predsedničkih izbora koji su zakazani za 9. avgust. Bezbednosna služba… »

Šest mrtvih u eksploziji automobila bombe na severoistoku Sirije

Danas pre 4 dana
Šest osoba, uglavnom boraca, poginulo je danas u napadu automobila bombe na punkt pod turskom kontrolom na severoistoku Sirije, saopštila je nevladina Sirijska opservatorija za ljudska prava. U eksploziji, koja se dogodila u selu Tal Halaf, zapadno od… »

Vesti dana »

Konstituisana skupština: Poslanici položili zakletvu

Vesti online pre 9 satijoš 34 povezane

Evo koliko ima zaraženih u Novom Sadu!

Mondo pre 2 satajoš 31 povezana

MUP potvrdio hapšenje Srđana Noga

Danas pre 5 satijoš 22 povezane