Sirija

Preti novi rat na bliskom istoku, Izrael zapretio Iranu: Sirija će postati vaš Vijetnam, ako ne odete iskrvarićete!

Kurir pre 19 sati
Izraelski ministar odbrane Naftali Benet upozorio je Iran da Sirija može postati trajno poprište sukoba u kojem ne mogu pobediti, nakon što je Tel Aviv optužio Teheran da je rasporedio trupe u susednu Siriju. „Poručujemo Irancima: Sirija će… »

Putin i Erdogan o bilateralnim odnosima i Siriji, evo kako je protekao razgovor!

Srbija danas pre 15 sati
Predsednici Rusije i Turske Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan razgovarali su danas telefonom o bilateralnim odnosima dve zemlje i sutuaciji u Siriji, navodi se u saopštenju administracije turskog lidera. - Razgovori su bili fokusirani na bilateralne… »

"Lagala si od Jugoslavije do sirije!" Rat neistinama zbog velikog handkea, Amanpurova najglasnije lupeta gluposti

Srbija danas pre 16 sati
Nakon što su počeli protesti zbog odluke da se Handke nagradi Nobelom, počeli su se oglašavati i brojni strani novinari koji su pokrivali rat u Bosni. Nakon što je austrijskom piscu Peteru Handkeu u utorak švedski kralj Gustav uručio Nobelovu… »

Putin i Erdogan za intenziviranje borbe protiv terorizma u Siriji

Sputnik pre 18 sati
Predsednici Rusije i Turske, Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan razgovarali su telefonom o pojačavanju napora u borbi protiv terorizma, uključujući i u sirijskoj provinciji Idlibu i na severoistoku Sirije, saopštila je pres-služba Kremlja… »

Putin i Erdogan nastavljaju saradnju u sferi odbrane i enrgetike

N1 Info pre 18 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan saglasili su se tokom telefonskog razgovora da nastave saradnju u sferi odbrane i energetike, saopšteno je iz Kremlja. Oni su razgovarali nakon što je Erdoganov portparol Ibrahim… »

"Iskrvarićete! Postaćete novi Vijetnam!"

Alo pre 18 sati
Tel Aviv je više puta optužio Teheran da je rasporedio trupe i oružje u susednu Siriju kako bi odatle izvodio napade na Izrael. Iran je negirao te optužbe, tvrdeći da je samo poslao vojne savetnike kao pomoć Damasku. Izraelski ministar odbrane… »

Putin zvao Erdogana: Napokon pao dogovor, ovo je sledeći korak za Siriju i Libiju

Srbija danas pre 18 sati
Predsednici su se dogovorili o nastavku kontakata na raznim nivoima. Predsednici Rusije i Turske, Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan, razgovarali su telefonom o pojačavanju napora u borbi protiv terorizma, uključujući i u sirijskoj provinciji Idlib… »

"Šteta što je preminuo"

B92 pre 19 sati
Osnivaču "Belih šlemova" Džejmsu le Mezurijeu moglo bi da bude suđeno u Međunarodnom sudu pravde u Hagu da je živ, izjavio je Aleksander Lavrentjev. Lavrentjev, specijalni izaslanik predsednika Rusije za Siriju, kaže da je "šteta što je… »

Pentagon najviše brinu odnosi Rusije i Turske

Sputnik pre 19 sati
Američki ministar odbrane Mark Esper izjavio je da je zabrinut zbog porasta ruskog prisustva u Siriji, ali da ga više brine saradnja Moskve sa Turskom, Egiptom i Saudijskom Arabijom. „Prisustvo (Rusije u Siriji) se povećalo u poslednjih mesec i po… »

"Sirija je vaš vijetnam!" Izraelci najavili krvavi napad, smeta im bratstvo arapske i islamske republike

Srbija danas pre 19 sati
Tel Aviv tvrdi da Teheran isporučuje oružje Damasku. Tel Aviv je više puta optužio Teheran da je rasporedio trupe i oružje u susednu Siriju kako bi odatle izvodio napade na Izrael. Iran je negirao te optužbe, tvrdeći da je samo poslao vojne… »

Vesti dana »