Sirija

Grčka će spasiti 80 migranata na granici sa Turskom

Danas pre 6 sati
Grčke vlasti saopštile su danas da će spasiti grupu od 80 migranata koja je danima na malom ostrvu na reci Evros na granici sa Turskom, jer vlasti nisu uspele da ih vrate u Tursku. „Mi ćemo ih spasiti jer nema odgovora turskih vlasti na naše… »

Grčka će spasiti 80 migranata na granici sa Turskom

N1 Info pre 7 sati
Grčke vlasti saopštile su da će spasiti grupu od 80 migranata koja je danima na malom ostrvu na reci Evros na granici sa Turskom, jer vlasti nisu uspele da ih vrate u Tursku. „Mi ćemo ih spasiti jer nema odgovora turskih vlasti na naše zahteve da… »

Grčka ce spasiti 80 migranata na granici sa Turskom

B92 pre 7 sati
Grčke vlasti saopštile su da ce spasiti 80 migranata koji su na ostrvu na reci Evros na granici sa Turskom, jer vlasti nisu uspele da ih vrate u Tursku. "Mi cemo ih spasiti jer nema odgovora turskih vlasti na naše zahteve da ih ta zemlja vrati", rekao… »

Asad ponovo na udaru kritika, damask ih odbacuje: Irak i Sirija obavili ozbiljan razgovor o borbi protiv velikog zla

Večernje novosti pre 13 sati
MINISTRI spoljnih poslova Iraka i Sirije razgovarali su danas o načinima za okončanje trgovine drogom preko zajedničke granice, saopštio je šef iračke diplomatije Fuad Husein. Foto: Tanjug - Danas smo razgovarali o saradnji između Iraka i Sirije u… »

Arapske države ne mogu zataškati kršenja ljudskih prava u Siriji

Al Jazeera pre 16 sati
Ignorisanje zločina sirijske vlade neće pomoći da se ‘okonča kriza’ u ovoj državi. „Pobjegao sam od rata u Siriji kako bih potražio utočište u Libanu … Sada me Liban deportovao nazad u Siriju gdje ista vlada od koje sam pobjegao i dalje… »

Velika Britanija: Osuđen nakon što ga je majka prijavila za terorizam

Vreme pre 1 dan
Svet Metju King (19) služiće diskrecionu doživotnu kaznu što znači da će posle šest godina moći da podnese zahtev za puštanje na slobodu. Devetnaestogodišnji Metju King iz Velike Britanije koji je planirao teroristički napad na policiju i… »

Zapošljavanje izbeglica ključno za njihovu integraciju

Politika pre 2 dana
Izbeglice i tražioci azila u Srbiji najčešće dolaze iz Ukrajine, Libije, Sirije, Avganistana, Irana i Kube i, između ostalih, imaju i pravo na obrazovanje i zaposlenje. Znajući da je zapošljavanje izbeglih lica neophodno za dugoročnu i uspešnu… »

Deda Gvozden proriče Rusija i Turska u ratu, a Srbija...

Alo pre 2 dana
Za njegovu vidovitost je znao samo mali krug bliskih ljudi, koji su njegova proročanstva zapisali, uz uslov da se objave deset godina od njegove smrti. "Osamnaeste godine ovog novog veka će da se rasplete sve što se zapetljavalo do tad. Rusija će da… »

Kako je izbeglica iz Sirije postao gradonačelnik malog mesta u Nemačkoj?

Biznis i finansije pre 2 dana
Rajal Alšebl je 2015. iz ratom razorene Sirije došao u Nemačku. Osam godina kasnije postao je gradonačelnik jednog nemačkog malog mesta. Kada je napustio svoju zemlju imao je samo 21. godinu, no iako mlad, bio je svestan da u njoj nema budućnosti… »

T-14 Armata vs abrams m1a2: Sudar dve koncepcije - niko ne zna šta je Armata

Večernje novosti pre 3 dana
PRVI izveštaji da se Moskva pripremala za slanje male grupe tenkova Armata T-14 stigla je 25. januara, kada je britanski dnevni bilten MoD u svakodnevnom obaveštajnom izveštaju, objavio na Tviteru ove informacije. Foto printskrin Jutjub tvzvezda.ru… »

Vesti dana »