Sirija

Da li je ovo moguće?! Turska vojska se povlači, napuštaju položaje u Siriji! (video)

Pravda pre 3 sata
Turske trupe danas privode kraju proces povlačenja sa velike vojne osmatračnice kod grada Moreka, u provinciji Hama, na severu Sirije. Novi snimci iz Hame ove sedmice pokazuju kako se oružane snage Turske pripremaju za povlačenje sa jednog od svojih… »

Najsavremenija oprema i složeni zadaci: Ovako izgleda rad ruskih vezista u Siriji (video)

Večernje novosti pre 3 sata
DANAS se navršava 101 godina od dana formiranja vojske za veze. Oni, koji su odgovorni za nesmetanu komunikaciju svih rodova vojske, profesionalni praznik obeležavaju na svojim položajima, uključujući bataljon za veze avio-baze Hmejmim. Vezisti u… »

Ruski avioni izvršili strahovito bombardovanje: Uništena cela kolona vozila koja je išla na front! (foto)

Večernje novosti pre 3 sata
RUSKI ratni avioni zbrisali su džihadistički konvoj na severozapadu Sirije. Rusko vazduhoplovstvo izvršilo je snažne vazdušne napade na severozapadni deo Sirije, jer su njihovi ratni avioni gađali položaje Hajat Tahrir Al-Šama (HTS) u provinciji… »

Putin izvršio pritisak na Erdogana: Turska povlači trupe! (video)

Večernje novosti pre 2 sata
TURSKA povlači trupe sa 4 vojna mesta u Siriji. Turska vojska započela je povlačenje svojih snaga sa nekoliko osmatračnica na severozapadu Sirije, objavljeno je u ponedeljak u novom izveštaju iz Hame. Prema izveštaju, turska vojska je već započela… »

Ruski avioni izvršili strahovito bombardovanje: Uništena cela kolona vozila koja je išla na front!

Srbija danas pre 3 sata
Naređenje uspešno izvršeno. Ruski ratni avioni zbrisali su džihadistički konvoj na severozapadu Sirije. Rusko vazduhoplovstvo izvršilo je snažne vazdušne napade na severozapadni deo Sirije, jer su njihovi ratni avioni gađali položaje Hajat… »

Putin izvršio pritisak na Erdogana! Turska povlači trupe, objavljen snimak! (video)

Srbija danas pre 3 sata
Rusija uradila veliku stvar. Turska povlači trupe sa 4 vojna mesta u Siriji. Turska vojska započela je povlačenje svojih snaga sa nekoliko osmatračnica na severozapadu Sirije, objavljeno je u ponedeljak u novom izveštaju iz Hame. Prema izveštaju… »

Preminuo Živojin Ćelić

RTS pre 4 sata
Multimedijalni umetnik, pisac, pesnik, kompozitor, kantautor i slikar Živojin Ćelić preminuo je u nedelju ostavivši iza sebe bogat umetnički opus. Živojin Ćelić rođen je u Nišu a Akademiju za likovnu umetnosti i dizajn završio je u Holandiji… »

"Rusija ima pravo da u Karabahu tuče džihadiste iz Sirije"

Pravda pre 7 sati
Predsednik vlade Jermenije Nikol Pašinjan izjavio je da „sirijski militanti koji učestvuju u ratu protiv Karabaha“ predstavljaju neposrednu opasnost za Rusiju. Pritom je naglasio da to Moskvi daje pravo na antiterorističku operaciju u prigraničnom… »

Da li je ovo moguće?! Turska vojska se povlači, napuštaju položaje u Siriji! (foto/video)

Srbija danas pre 9 sati
Stigao konvoj transportnih vozila po specijalnom zadatku. Turske trupe danas privode kraju proces povlačenja sa velike vojne osmatračnice kod grada Moreka, u provinciji Hama, na severu Sirije. Novi snimci iz Hame ove sedmice pokazuju kako se oružane… »

Vernici slave Srđevdan, slavu zanatlija: Veruje se da danas počinje zima, a evo šta nikako ne smete da radite

Kurir pre 11 sati
Srpska pravoslavna crkva obeležava praznik posvećen Svetim mučenicima Sergiju i Vakhu koji je u narodu poznatriji kao Srđevdan. Sudeći prema broju crkava Sveti Sergija i Vakha u primorju i zaleđu južnog Jadrana, Srđevdan je u srednjem veku bio… »

Vesti dana »

U svetu od koronavirusa umrlo 1.119.590 osoba

Politika pre 2 satajoš 65 povezanih

Lombardija zatvara sve

B92 pre 5 satijoš 49 povezanih

Dan oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu

RTS pre 12 satijoš 7 povezanih