Sirija

Ekskluzivni snimci iz sirije: Pogledajte kako ruski dronovi rasturaju džihadiste (video)

Srbija danas pre 4 sati
Rusija je poslednjih godina počela dosta da ulaže u razvoj i proizvodnju bespilotnih letelica. Ruske snage su upotrebile na desetine dronova protiv terorističkih grupa u Siriji, rekao je 17. aprila za "RIA Novosti" izvor u ruskom vojno-industrijskom… »

Asad "pada" 26. maja?

B92 pre 6 sati
Predsednički izboru u Siriji održaće se 26. maja, izjavio je predsednik Narodne skupštine te zemlje Hamuda Sabag, preneo je TAS S. "Dokumenti za nominovanje kandidata mogu se podneti Vrhovnom ustavnom sudu od 19. aprila tokom narednih 10 dana - do 28… »

Islamska država javlja: "Ubili smo dvojicu ruskih vojnika!" Poginuli su u žestokoj borbi kod Sukne

Srbija danas pre 6 sati
Oštećen je i ruski helikopter. ISIS tvrdi da su njeni borci ubili dvojicu operativaca ruskih specijalnih snaga tokom sukoba u centralnom delu Sirije. U izjavi agencije "Amak", grupa tvrdi da su dva operativca ubijena tokom neuspelog vazdušnog sletanja… »

Predsednički izbori u Siriji zakazani za 26. maj

Blic pre 7 sati
Predsednički izbori u Siriji biće održani 26. maja, saopšteno je danas iz parlamenta. Prema sirijskom izbornom zakonu, predsednički kandidati moraju da ispune uslov da su u Siriji živeli najmanje deset godina, čime je onemogućena kandidatura… »

Velika provera za Asada: Sirija u maju bira svoj dalji put

Pravda pre 7 sati
Predsednički izbori u Siriji održaće se 26. maja, izjavio je predsednik Narodne skupštine te zemlje Hamuda Sabag, citirao je TASS sirijsku novinsku agenciju SANA. "Dokumenti za nominovanje kandidata mogu se podneti Vrhovnom ustavnom sudu od 19. aprila… »

Predsednički izbori u Siriji zakazani 26. maja

Radio 021 pre 7 sati
Predsednički izbori u Siriji održaće se 26. maja, saopšteno je danas iz parlamenta. Prema sirijskom izbornom zakonu, predsednički kandidati moraju da ispune uslov da su u Siriji živeli najmanje deset godina, čime je onemogućena kandidatura… »

Sirija sledećeg meseca bira predsednika: Izborna pravila jasna, postoji nekoliko zahteva koje kandidati moraju da ispune

Srbija danas pre 7 sati
Prethodni izbori održani su 2014. godine. Predsednički izboru u Siriji održaće se 26. maja, izjavio je predsednik Narodne skupštine te zemlje Hamuda Sabag, preneo je TAS S sirijsku novinsku agenciju SANA. - Dokumenti za nominovanje kandidata mogu se… »

Predsednički izbori u Siriji 26. maja

RTV pre 8 sati
DAMASK - Predsednički izbori u Siriji održaće se 26. maja, izjavio je predsednik Narodne skupštine te zemlje Hamuda Sabag, preneo je TASS sirijsku novinsku agenciju SANA. "Dokumenti za nominovanje kandidata mogu se podneti Vrhovnom ustavnom sudu od… »

Predsednički izbori u Siriji 26. maja

Slobodna Evropa pre 8 sati
Predsednički izbori u Siriji biće održani 26. maja, objavio je predsednik sirijskog parlamenta Hamuda Sabag. To su drugi predsednički izbori od početka rata pre deset godina koji je razorio zemlju predvođenu Bašarom el Asadom. Sirijci koji žive u… »

Pronađeno telo na putu kod Leška: Nastradali najverovatnije iz Sirije, policija potraga za vozačem koji je pobegao sa mesta…

Večernje novosti pre 9 sati
NA magistralnom putu kod Leška, na severu Kosmeta u subotu uveče oko 21 sat pronađeno je beživotno telo koje je najverovatnije stradalo od udarca automobila. Naime, kako je u izjavi "Novostima" rekao Branislav Radović portparol kosovske policije za… »

Vesti dana »