Teofil Pančić

Tribina nedeljnika Vreme: Uništavanje i odbrana gradova

Radio 021 pre 2 dana
U Novom Sadu će se u sredu 29. juna održati tribina u organizaciji nedeljnika "Vreme" na temu lokalne politike i sa nazivom "Uništavanje i odbrana gradova". Na tribini će govoriti političari Dobrica Veselinović (Ne davimo Beograd), Borislav… »

Jug Srbije pušten niz vodu, poruka sa tribine o stanju u društvu nakon izbora

Južne vesti pre 13 dana
Vlast u Srbiji ne plaši se nikoga, opozicija je razjedinjena i često bezidejna, građani sve više letargični, a jug zemlje pušten niz vodu - neke su od poruka sa tribine “Politika posle izborne smrti”, koju je u niškom Media i reform centru… »

Teofil Pančić: Ništa nije umrlo 3. aprila, ali ništa se nije ni rodilo

Novi magazin pre 13 dana
Urednik i kolumnista Vremena Teofil Pančić izjavio je večeras u Nišu da na izborima 3. aprila "ništa nije umrlo, ali ništa nije ni oživelo, ništa se nije rodilo"."Možda se rodilo nešto što je jako malo, slabo, za šta ne znamo da li će ikada… »

Teofil Pančić: Ništa nije umrlo 3. aprila, ali ništa se nije ni rodilo

Danas pre 13 dana
Urednik i kolumnista Vremena Teofil Pančić izjavio je večeras u Nišu da na izborima 3. aprila „ništa nije umrlo, ali ništa nije ni oživelo, ništa se nije rodilo“. „Možda se rodilo nešto što je jako malo, slabo, za šta ne znamo da li će… »

Pančić: Ništa nije umrlo 3. aprila, ali ništa se nije ni rodilo

N1 Info pre 13 dana
Urednik i kolumnista Vremena Teofil Pančić izjavio je u Nišu da na izborima 3. aprila "ništa nije umrlo, ali ništa nije ni oživelo, ništa se nije rodilo". "Možda se rodilo nešto što je jako malo, slabo, za šta ne znamo da li će ikada odrasti"… »

Teofil Pančić: Jeftin gas, skup blef ili nešto treće

Slobodna Evropa pre 28 dana
(Mišljenja izrečena u komentaru ne odražavaju nužno stavove RSE) Ne znamo koliko košta čast, ne znamo koliko košta vlast, ali zato znamo koliko košta gas. Ruski gas, preciznije. On je jeftin, takoreći džabe, ako je kupac Vučićeva Srbija… »

Pančić: Sankcije i strahovi - može da bude, ne mora da znači

Slobodna Evropa 23.05.2022
(Mišljenja izrečena u komentaru ne odražavaju nužno stavove RSE) Za razliku od bajoneta, koji mogu pomoći u osvajanju vlasti, ali na kojima se ne može sedeti, strahom se može vladati prilično dugo, ako umete da ga dozirate, da ga tempirate i da… »

Žerom Ferari danas u knjižari Bulevar books

Radio 021 10.05.2022
Molijerovi dani nam ove godine u Novi Sad dovode jednog od najboljih savremenih francuskih pisaca i dobitnika Gonkurove nagrade za roman "Beseda o padu Rima" - Žeroma Ferarija. On će danas, 11. maja u 18 časova gostovati u knjižari Bulevar books. O… »

Teofil Pančić: Umesto da uživa u lovorikama, Vesa ode u „pogibeljnu avanturu“

Nova 09.05.2022
Izgubili smo čoveka koji je bio sjajan novinar, fantastičan urednik, a pritom ispravan čovek, kaže za Nova.rs Teofil Pančić sećajući se Veselina Simonovića, koji je preminuo juče. Novinar, kolumnista i kritičar Teofil Pančić radio je nekoliko… »

Teofil Pančić: I šta ćemo sad?

Slobodna Evropa 20.04.2022
(Mišljenja izrečena u komentaru ne odražavaju nužno stavove RSE) Pesma koju su poslednjih nedelja valjda baš svi u Srbiji naučili i svi pevuše njen refren ("umetnica mora biti zdrava") završava se pitanjem: i šta ćemo sad? Ovo pitanje se sasvim… »

Vesti dana »