Teofil Pančić

“Osoba koja smenila Bogavac cenzurisala kolumne u Dnevniku”

Nova 26.12.2020
Kolumnista Teofil Pančić kazao je da je novi gradski sekretar za kulturu i informisanje u Šapcu Miroslav Mijušković, koji je sa čelnih mesta pozorišta i muzeja u tom gradu smenio Minju Bogavac i Nelu Tonković, "ranije cenzurisao kolumne" u… »

Pančić: Osoba koja je smenila Minju Bogavac i Nelu Tonković ranije cenzurisala kolumne u Dnevniku

Danas 26.12.2020
Kolumnista Teofil Pančić kazao je da je novi gradski sekretar za kulturu i informisanje u Šapcu Miroslav Mijušković, koji je sa čelnih mesta pozorišta i muzeja u tom gradu smenio Minju Bogavac i Nelu Tonković, „ranije cenzurisao kolumne“ u… »

Spisak kandidata koji ulaze u širi izbor za NIN-ovu nagradu 7. januara

Novi magazin 24.12.2020
Redakcija nedeljnika NIN saopštila je da će, zbog rekordnog broja 212 pristiglih knjiga na ovogodišnji konkurs za najbolji roman godine kao i usled otežanog rada tokom pandemije, spisak knjiga koje ulaze u širi izbor biti objavljen 7. januara 2021… »

Širi izbor za NIN-ovu nagradu 7. januara, rekordan broj pristiglih knjiga

N1 Info 24.12.2020
Redakcija nedeljnika NIN saopštila je da će, zbog rekordnog broja od 212 pristiglih knjiga na ovogodišnji konkurs za najbolji roman godine, kao i usled otežanog rada tokom pandemije, spisak knjiga koje ulaze u širi izbor biti objavljen 7. januara… »

Spisak knjiga koje ulaze u širi izbor za NIN-ovu nagradu 7. januara

Danas 24.12.2020
Spisak knjiga koje ulaze u širi izbor za NIN-ovu nagradu biće objavljen 7. januara, sedam dana kasnije nego što je to poslednjih godina bio slučaj, te se i dalji izbori (uži, najuži i finale) pomeraju za po nedelju dana, saopštila je danas… »

Sve, sve, ali vakcine?!

Morava info 11.12.2020
Piše: Teofil Pančić, Vreme Pa dobro, šta je s tim ljudima, u čemu je njihov problem? Hajde, u redu, kemtrejls, ljudi-gušteri, ravna Zemlja, Bilderberg grupa, tajna svetska vlada, zli Bil Gejts i još gori Šoroš, Tito vanzemaljac, i ko zna šta… »

Intervju – Marko Vidojković: Vučić zna koliko je nebitan

Nova 03.10.2020
Pročitaćete je brzo, dugo ćete nositi gorak ukus u ustima. I trebaće vam vremena da dođete sebi. Najnovija knjiga Marka Vidojkovića, upečatljivog naslova "Đubre" piščev je fikcijski omaž ovom nevremenu i neljudima u njemu, a sadržajem i… »

Demokratska bitka za skoro pa ništa

Morava info 01.10.2020
Piše: Teofil Pančić, RSE Osam godina je trajalo to urušavanje, i sada se stiglo valjda do najniže tačke, dalje se nema kuda. Ili možda ima? Jer, svaki put do sada kada je izgledalo da je Demokratska stranka dosegla dno svog propadanja, gubljenja… »

Vučić i opozicija: Bitka za Beograd

Morava info 23.08.2020
Piše: Andrej Ivanji, Vreme Vlast koja je u stanju da zarad interesa investitora i stanara soliterčina niklih na Savi ukine železničku stanicu, u stanju je da na svaki zamisliv način osakati Beograd i funkcionalno i estetski, o čemu je na ovom mestu… »

Bitka za Beograd

Vreme 18.08.2020
Vlast koja je u stanju da zarad interesa investitora i stanara soliterčina niklih na Savi ukine železničku stanicu, u stanju je da na svaki zamisliv način osakati Beograd i funkcionalno i estetski, o čemu je na ovom mestu pisao Teofil Pančić pod… »

Vesti dana »