Tesla - vesti

Potvrđeno: Dobrila sutra stiže kući, čekaju je ministar i ambasador

B92 pre 7 dana
B92: Potvrđeno: Dobrila sutra stiže kući, čekaju je ministar i ambasador
U Srbiju se sutra, nakon oporavka, vraća ženka beloglavog supa, strogo zaštićene vrste iz kolonije u Specijalnom rezervatu prirode "Uvac", koja je pronađena u Turskoj, saopštilo je Ministarstvo zaštite životne sredine.
Beloglavog supa Dobrilu, koja će biti dopremljena avionom turske aviokompanije, dočekaće na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" ministar zaštite životne sredine Srbije Goran Trivan i ambasador Turske u Beogradu Tanžu Bilgič,... »

Kaća Grujić nam je otkrila koji trenutak joj je bio najteži u životu (video)

Telegraf pre 7 dana
Pogledajte šta smo vam još pripremili u novoj epizodi emisije "Backstage"
Pevačicu Kaću Grujić sreli smo na aerodromu "Nikola Tesla" i tom prilikom nam je rekla šta joj je najvažnije, ali i koji trenutak joj je bio jedan od najtežiš u životu. Šta nam je sve pevačica rekla saznajte u novom "... »

Dobrila sleće na aerodrom u Beogradu, o ovoj ptici grabljivici Turci snimaju i dokumentarni film

RINA pre 7 dana
Dobrila, najpoznatija srpska “pobegulja”, sutra oko 17 : 00 časova konačno se iz Turske vraća u Srbiju i sleće na aerodrom “Nikola Tesla”. Iako je ova ženka beloglavog supa, nekoliko puta puštana sama da odleti ka svom prirodnom staništu, u rezervat Uvac, ona to nije uspela, pa joj je organizovan... »

Pogledajte perverzni katalog makroa Mihajla i to sa cenama devojaka! (foto 18+)

Alo pre 7 dana
Alo: Pogledajte perverzni katalog makroa Mihajla i to sa cenama devojaka! (foto 18+)
Ne zna se koja bolje izgleda...
, najveći makro u regionu, poseduje katalog sa fotografijama prostitutki. Dajemo vam mogućnost da zavirite u njega! Maksimović je nedavno uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a tereti se za organizovanje lanca prostitucije. Prema rečima izvora iz istrage,... »

Pošalji anu i mimi, nemoj da me brukaju: Procurile poruke koje su slali makrou "Ona mala se dobro t*ca"

Press pre 7 dana
Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca prostitucije na saslušanju se branio ćutanjem, a uskoro bi u bi u istrazi trebalo da budu saslušane i devojke koje je podvodio.
Foto:Blic Među njima su zvučna imena srpske estrade čije su se provokativne fotografije nalazile u njegovom katalogu sa cenovnikom njegovih seksualnih usluga. Prilikom hapšenja na beogradskom aerodromu Nikola Tesla policija je... »

Devojke podvodio za 150 do 500 evra po satu: Makro Mihailo uzimao 50 odsto, a za prijatelje je imao "poseban tretman"

Blic pre 8 dana
Nakon što je ponovo uhapšen Mihailo Maksimović, najveći makro u regionu, srpski džet set strahuje da će podaci iz njegovih evidencija izaći u javnost.
Kako "Blic" ekskluzivno saznaje, Maksimović je od prodaje srpskih starleta i pevačica dobijao 50 odsto zarade, a za prijatelje je imao poseban tretman - bez provizije. Kako saznajemo, cene za njegove devojke kreću se od 150 do... »

Procurile poruke koje su poznate ličnosti slale uhapšenom makrou Mihajlu: Pošalji onu istu, moram da se relaksiram od politike

Alo pre 8 dana
Alo: Procurile poruke koje su poznate ličnosti slale uhapšenom makrou Mihajlu: Pošalji onu istu, moram da se relaksiram od politike
Skandal trese etsradu.
Mihajlo Maksimović, a uskoro bi u bi u istrazi trebalo da budu saslušane i devojke koje je podvodio. Među njima su zvučna imena srpske estrade čije su se provokativne fotografije nalazile u njegovom katalogu sa cenovnikom njegovih seksualnih uslUga. Prilikom hapšenja... »

Građani, vreme je da uzmete vaš novac: Na najbližem šalteru čeka vas 10.600 dinara!

Srbija danas pre 8 dana
Građani trenutno mogu prodavati samo akcije NIS-a i Aerodroma "Nikola Tesla", dok se akcijama Akcionarskog fonda i "Telekoma Srbija" za sada ne trguje
Ukoliko ste bili od onih strpljivih i niste prodali nijednu besplatnu akciju, čija je podela krenula krajem 2010. godine, sada biste mogli uzeti pristojnu svotu novca. Iz godine u godinu ta suma raste, uglavnom zbog dividendi, a... »

Čeka vas 10.600 dinara na najbližem šalteru, evo šta samo treba da uradite da biste ih što pre uzeli

Telegraf pre 8 dana
Građani trenutno mogu prodavati samo akcije NIS-a i Aerodroma "Nikola Tesla", dok se akcijama Akcionarskog fonda i "Telekoma Srbija" za sada ne trguje
Ukoliko ste bili od onih strpljivih i niste prodali nijednu besplatnu akciju, čija je podela krenula krajem 2010. godine, sada biste mogli uzeti pristojnu svotu novca. Iz godine u godinu ta suma raste, uglavnom zbog dividendi, a... »

„Tesla“ i „Fijat“ udružuju snage

RTS pre 9 dana
RTS: „Tesla“ i „Fijat“ udružuju snage
Od ovog proleća na tržištu EU počinju nova pravila o prodaji vozila kako bi se smanjila emisija izduvnih gasova, ali i sprečila manipulacija podacima o vozilu u cilju njegove što bolje prodaje. Mnogi proizvođači se udružuju da bi zadovoljili nova pravila tržišta.
„Tesla“ i „Fijat“ nastupaće zajedno na tržištu EU, kažu u tim kompanijama. „Fijat“ će platiti tom američkom proizvođaču stotine miliona dolara da bi njihova vozila imala ekološki prihvatljiv rezultat izduvnih gasova. Do kada i na... »

©2019 Netmark d.o.o.