Tesla

Saopšteno kada će Makron sleteti u Beograd, ali i gde će se sa Vučićem obratiti građanima

Telegraf pre 3 dana
Srbija je jedina zemlja u regionu u koju Makron dolazi - rekla je Vasiljević. Odluka da se francuski predsednik Emanuel Makron obrati građanima na Kalemegdanu govori dovoljno o bliskosti dva naroda i značaju koji on pridaje poseti Beogradu, rekla je… »

Počeo osmi "Tesla reli"

RTV pre 3 dana
NOVI SAD - U čast rođendana Nikole Tesle u Srbiji je po osmi put počeo "Tesla reli". Vozila su danas oko 16 časova ispred Spensa krenula put manastira Krušedol. Vozila na hibridni pogon na reliju bilo je 4 dok na struju njih 9, koji sa punom… »

Prvi osnovni sud još "na sušenju", neizvesno kad će otvoriti vrata za suđenja

N1 Info pre 3 dana
Tri dana pred najavljen nastavak rada Prvog beogradskog osnovnog suda u poplavljenoj zgradi u Bulevaru Nikole Tesle, i dalje je neizvesno kada će se sudije i sudsko osoblje vratiti u sudnice i nastaviti rad. Rok za ponovan početak rada dva puta je… »

Anegdota iz razgovora vladike Nikolaja i Nikole Tesle: Sila postoji i kada se ne vidi

Prva pre 3 dana
Vladika Nikolaj Velimirović i Nikola Tesla bili su veoma dobri prijatelji, o čemu svedoči i anegdota nastala tokom jednog od njihovih susreta kada su razgovarali o nauci i veri. Sveti vladika Nikolaj Velimirović bio je blizak prijatelj Nikole Tesle… »

Žan Kristof Bison se učlanio u Društvo novinara Vojvodine

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Drugi čovek pariskog „Figaroa“, Žan Kristof Bison potpisao je pristupnicu i postao član Društva novinara Vojvodine. Bison, koji je na Tesla global forumu primio najviše priznanje, Belu golubicu, izjavio je da je članstvo u DNV-u doživeo kao… »

Žan Kristof Buison: Na Kosovu ostaje status kvo

RTS pre 4 dana
Urednik u magazinu "Figaro" Žan Kristof Buison jedan je od najboljih poznavalaca Srbije u Francuskoj. Izveštavao je za "Figaro" devedesetih, kasnije je intervjuisao i Vojislava Koštunicu i Zorana Đinđića. Srpskoj javnosti je najpoznatiji po… »

Afirmisao istinu o Srbiji: Žan Kristof Bison se učlanio u Društvo novinara Vojvodine

Večernje novosti pre 4 dana
Zamenika glavnog urednika pariskog „Figaroa“ Žan Kristof Bison potpisao je pristupnicu i postao član Društva novinara Vojvodine. ZAMENIKA glavnog urednika pariskog „Figaroa“ Žan Kristof Bison potpisao je pristupnicu i postao član Društva… »

Zaposleni kod Ilona Maska progovorili o radnim uslovima

RTV pre 5 dana
PALO ALTO - U posljednjih nekoliko godina kompanija ekscentričnog milijardera Ilona Maska suočena je sa sve većim brojem sudskih tužbi zbog neopravdanih otkaza, kršenja prava radnika, seksualnog uznemiravanja na radnom mestu i rasne diskriminacije, a… »

"Srbi nisu ubice kao što su prenosili zapadni mediji"

B92 pre 4 dana
Istina je da su Srbi predstavljeni u zapadnim medijima kao ubice, rekao je zamenik urednika francuskog "Figaroa". Zamenik glavnog urednika francuskog "Figaroa" Žan-Kristof Bison, dobitnik "Bele golubice" Tesla Global Foruma, postao je član Društva… »

Beogradska berza: Zaustavljen rast indeksa, promet oskudan

SEEbiz pre 4 dana
BEOGRAD – Investiciona aktivnost na domaćem tržištu akcija bila je dana slaba, a zaustavljen je i višednevni oporavak BELEX indeksa, koji su zaključeni u „crvenom". Ukupan promet na trgovanju iznosio je 8,26 miliona dinara (70,1 hiljada evra)… »

Vesti dana »