Tesla - vesti

Sumnjiva torba nađena na parkingu beogradskog aerodroma, proverom utvrđeno da nije bilo opasnosti

Večernje novosti pre 2 dana
Policijskoj stanici u Surčinu građani su dojavili da je na parkingu aerodroma Nikola Tesla uočena je torba sa sumnjivim sadržajem
NA parkingu aerodroma Nikola Tesla uočena je torba sa sumnjivim sadržajem. Policijskoj stanici u Surčinu to su dojavili građani. Na lice mesta izašle su policijske ekipe. Pripadnici Kontradiverzione ekipe pregledali su torbu i u... »

Nove sobe, stari problemi: Studenti zagrevaju vodu u šerpicama kako bi se istuširali

Blic pre 2 dana
Stanari prvog i drugog paviljona Studentskog centra “Nikola Tesla”, koji su nedavno renovirani, pet dana nemaju tople vode u sobama.
U dva paviljona stanuje oko 700 studenata, a nedostatak tople vode za tuširanje izraženiji je u prvom objektu koji se nalazi preko puta Ekonomskog fakulteta. – Jedva smo dočekali da završe rekonstrukciju doma da imamo nove i... »

BK: Posmrtni ostaci Mire Marković stižu u Beograd sutra u 19 časova

Danas pre 2 dana
Opelo, po ovlaščenju članova porodice, organizuje Vojislav Šešelj Mirjana Mira Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, biće kremirana danas u Rusiji, a urnu sa njenim posmrtnim ostacima, po odluci porodice, sutra će u Srbiju doneti njen najbolji prijatelj Dragomir J. Karić, otkriva BK televizija.
Kako navode, Dragomir J. Karić će na beogradski aerodrom Nikola Tesla sleteti u 19 časova redovnim letom iz Moskve. Potom će urnu predati Udruženju „Sloboda“ i ona će u petak uveče biti smeštena u porodičnoj kući Milošovića u... »

Mihajlo Zdravković novi direktor preduzeća Aerodromi Srbije

Nova ekonomija pre 2 dana
Mihajlo Zdravković, niški gradski odbornik i predsednik Nadzornog odbora niškog Aerodroma novi je direktor preduzeća Aerodromi Srbije. On je na mesto direktora izabran na predlog Vlade Srbije, prenosi RTS. PROČITAJTE JOŠ: Sindikati Aerodroma Nikola Tesla nisu zadovoljni visinom dobiti za zaposlene... »

Saopšteni detalji oko sahrane Mire Marković: Evo ko donosi urnu, kada i gde će biti položena

Telegraf pre 2 dana
Marko i Marija Milošević su sprečeni da budu na poslednjem ispraćaju svoje majke
Mirjana Mira Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, biće kremirana danas u Rusiji, a urnu sa njenim posmrtnim ostacima, po odluci porodice, sutra će u Srbiju doneti njen najbolji... »

Zorannah uhapšena na aerodromu: nije se javljala sudu

Tračara pre 3 dana
Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah privedena je juče na aerodromu Nikola Tesla, nakon što je sletela iz Sjedinjenih Američkih Država, gde je posetila festival Coachella.
I dok na festivalu nije pravila skandala, čini se da se ne može reći isto za njeno ponašanje u Srbiji. Blogerki je prilikom pasoške kontrole rečeno da mora da pođe s policijskim službenicima, a nakon kraćeg zadržavanja u... »

Zorannah privedena na aerodromu Nikola Tesla!

Alo pre 3 dana
Alo: Zorannah privedena na aerodromu Nikola Tesla!
Svi su u šoku!
Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah privedena je juče na aerodromu "Nikola Tesla", a da pođe s policijskim služebnicima, a nakon kraćeg zadržavanja u policijskim prostorijama na aerodromu ona je puštena. - Sve se desilo oko 19.30. Zorannah je sletela u Beograd i... »

Dolijala! Zorannah privedena na aerodromu Nikola Tesla: Modnu blogerku po sletanju u Beograd odveli policajci! Šok!

Kurir pre 3 dana
Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah privedena je juče na aerodromu "Nikola Tesla", nakon što je doputovala u Beograd, saznaje Kurir.
Prema rečima našeg izvora, blogerki je prilikom pasoške kontrole rečeno da mora da pođe s policijskim služebnicima, a nakon kraćeg zadržavanja u policijskim prostorijama na aerodromu ona je puštena. - Sve se desilo oko 19.30.... »

Burna prošlost železničke stanice: Na peronima su dočekivani kraljevi, svetski državnici i zvezde, Tesla, Tito, a jednom je skoro potpuno uništena

Blic pre 3 dana
Na prostoru gde je nekada bila Bara Venecija, gde su prema legendi bačeni ostaci Stambol kapije, pre 135 godina izgrađena je Glavna železnička stanica.
O mestu koje je bilo početak svakog važnog događaja, a koje je već skoro godinu dana "zakatančeno", za "Blic" govori Ivana Jovičić Ćurčić, autorka izložbe "Tajne beogradske železnice" i kustoskinja Železničkog muzeja u Beogradu.... »

Tesla povukao iz ponude za internet poručivanje osnovne verzije Modela 3

Auto blog pre 3 dana
Tesla je povukao iz ponude za internet poručivanje osnovne verzije Modela 3 čija je cena 35.000 dolara. "Pristupačni" Model 3 je u "onlajn" ponudi zamenio Standard Range Plus čija je cena 39.500 dolara. Promena je izvršena zbog rasta popularnosti drugog modela, iako je tek pre sedam nedelja Tesla... »

©2019 Netmark d.o.o.