Tesla - vesti

Elon Musk ima ideju kako popraviti medije

SEEbiz pre 1 sat
NEW YORK - Oko Elona Muska malo tko je ravnodušan, a njegova kontroverzna pojava nam iz dana u dan potvrđuje da se postaje sve teže svrstati u klan "za" ili "protiv" njega.
Muskova uspješna karijera serijskog poduzetnika, uspjesi u popularizaciji i razvoju električnih automobila i kamiona, te revolucija koju je napravio u svemirskoj i energetskoj industriji sigurno su valjani argumenti da bi ga se... »

Američki milijarder se naljutio i pokreće novi sajt

Auto blog pre 2 sata
Milijarder i tehnološki mogul Ilon Mask pokrenuo je novu tiradu na "Tviteru", ovoga puta protiv medijskog izveštavanja o njegovoj kompaniji električnih automobila "Tesla". Mask je obrušio na velike medijske kompanije u seriji tvitova, navodeći da ih više ne poštuje zbog njihovog licemerja i zato... »

Američki milijarder se naljutio i pokreće novi sajt, a za naziv je izabrao srpsku reč

Blic pre 6 sati
Milijarder i tehnološki mogul Ilon Mask pokrenuo je novu tiradu na "Tviteru", ovoga puta protiv medijskog izveštavanja o njegovoj kompaniji električnih automobila "Tesla". Mask je obrušio na velike medijske kompanije u seriji tvitova, navodeći da ih više ne poštuje zbog njihovog licemerja i zato... »

Mask najavio Model Y za mart 2019. godine

Press pre 1 dan
Direktor Tesle Ilon Mask najavio je predstavljanje krosover automobila Model Y za mart sledeće godine.
Foto:b92.net Mask je na pitanje jednog pratioca na Twitteru kog datuma će otkriti Model Y odgovorio sa 15. mart. Prvi čovek kompanije Tesla je potom objasnio da je "izmislio" datum jer mu Martovske ide (tog datuma su Rimljani... »

Tesla i umjetnici iz cijelog svijeta na Cest is d' Best

Slobodna Evropa pre 1 dan
U Zagrebu je predstavljen najveći i najstariji festival ulične kulture u Hrvatskoj - Cest is d' Best. U pet dana sljedećeg tjedna na osam zagrebačkih lokacija nastupit će čak 500 muzičkih, likovnih i scenskih umjetnika iz 21 zemlje. Ovogodišnji program inspiriran je Nikolom Teslom i korištenjem... »

Zbog priprema za Dan MUP-a, izmene u saobraćaju

Studio B pre 1 dan
Povodom priprema za centralnu proslavu Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i danas će od 15 do 21 čas za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara Nikola Tesla i deo Ulice Ušće, saopšteno iz MUP-a.
Vozila neće moći da saobraćaju Bulevarom Nikola Tesla na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet u oba smera, kao i delom Ulice Ušće od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle u oba smera. Takođe, na delu Ulice Ušće od... »

Zaključak Vlade potvrđuje: Grad se zbog koncesije bez naknade odrekao parkinga i garaže na Aerodromu Nikola Tesla

Insajder pre 1 dan
Zaključak Vlade Srbije od 22. februara, koji su novinari Insajdera tražili od Vlade, potvrđuje da je zbog Ugovora o koncesiji Aerodroma Nikola Tesla, Grad Beograd na Republiku Srbiju bez naknade preneo garažu i parking oko Aerodroma. To znači da će, umesto gradskog javnog preduzeća Parking servis, od jeseni parkingom i garažom upravljati i od njih prihodovati novi koncesionar - francuska kompanija Vansi. Ključna pitanja u vezi sa koncesijom ostaju, međutim, bez odgovora do septembra, za kada je najavljena
Zaključak Vlade o prenošenju vlasništva nad garažom i parkingom prvo sa Grada na Republike, pa sa Republike na Aerodrom, donet je neposredno pre potpisivanja ugovora o koncesiji, a mesec dana nakon odluke da će to biti kompanija... »

Bulevar Nikole Tesle i Ušće bez saobraćaja danas i sutra od 15 h

Studio B pre 1 dan
Povodom priprema za centralnu proslavu Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, danas i sutra, od 15 do 23 časa za saobraćaj biće zatvoren deo Bulevara Nikola Tesla i deo Ulice Ušće, najavljeno je iz MUP-a.
Vozila neće moći da saobraćaju Bulevarom Nikola Tesla – od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet u oba smera i delom Ulice Ušće od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle u oba smera. Takođe, na delu Ulice Ušće od Brankovog... »

Vanredno sletanje Er Srbijinog Boinga 737 na „Nikolu Teslu“

Tango Six pre 2 dana
Kako je saopštio Aerodrom Nikola Tesla, avion Er Srbije danas je u 12:35 časova imao vanredno sletanje. U saopštenju stoji da je letelica na redovnoj liniji iz Kopenhagena „zbog indikacije tehničkih poteškoća“ sletela na beogradski aerodrom da bi nakon toga bila, kako se navodi, pravovremno... »

RZD International želi da gradi prugu do Aerodroma Nikola Tesla

SEEbiz pre 2 dana
BEOGRAD - Potprеdsеdnica Vladе i ministarka građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе, prof. dr Zorana Mihajlović, razgovarala jе danas sa gеnеralnim dirеktorom kompanijе "RZD International" Sеrgеjom Pavlovim, o rеalizaciji tеkućih projеkata i potеncijalnim novim zajеdničkim projеktima srpskih i ruskih žеlеznica.
Mihajlovićеva jе rеkla da projеkti koji su do sada rеalizovani prеdstavljaju primеr uspеšnе saradnjе i da očеkujе da ona budе nastavljеna na novim zajеdničkim projеktima. Na sastanku jе bilo rеči o radovima kojе izvodi ruska... »

Jokanović i Mitrović sa Fulamom u Premijer ligi

Beta  pre 1 sat  još 22 povezane

Tim Bele kuće ipak putuje u Singapur na pripremu samita

Novi magazin  pre 3 sata  još 21 povezana

Bageri na 400 metara od manastira Dečani

Radio 021  pre 3 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.