Tesla - vesti

Ceca za kurir otkrila da li će raditi duet sa anastasijom: Pred put u Crnu Goru pevačica iznela veliku tajnu! (kurir TV)

Kurir pre 12 sati
Čuvena srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i ovog leta ne zna za odmor. Iz dana u dan se nižu nastupi, a kamere Kurira uhvatile su je na aerodromu Nikola Tesla. Naša novinarka postavila joj je i nekoliko pitanja: Da li nas u Crnoj Gori očekuje novo "Ušće"? "Ako Bog da. U Bajinoj Bašti je bila... »

Nesreća kod pumpe "Zmaj": Poginula pretrčavajući autoput

Večernje novosti pre 13 sati
Pretpostavlja se da je žena od oko 50 godina pretrčavala autoput u pravcu ka aerodromu „Nikola Tesla” kada je došlo do nezgode
Ženska osoba poginula je kod pumpe "Zmaj" na autoputu u pravcu ka aerodromu, kada ju je nešto posle 15.00 časova udario automobil marke "pežo." Pročitajte još: UŽAS NA NOVOM BEOGRADU: Pucao sebi u glavu, na mestu ostao mrtav... »

Novi rekord Aerodroma Nikola Tesla

Ekapija pre 1 dan
Ilustracija (Foto: saiko3p/shutterstock) Ilustracija (Foto: saiko3p/shutterstock) U petak, 20. jula beogradski aerodrom zabeležio je istorijski rekord u broju putnika po danu – tog dana je 23.335 putnika koristilo sluge Aerodroma, navodi se u saopštenju Aerodroma Nikola Tesla. Prethodni rekord... »

Novi rekord aerodroma Nikola Tesla: 23.335 putnika za jedan dan

Nova ekonomija pre 1 dan
Aerodrom Nikola Tesla zabeležio je u petak 20. jula istorijski rekord kada je aerodromske usluge koristilo 23.335 putnika u jednom danu, saopštila je uprava aerodroma. Prethodni rekord ostvaren je samo četiri dana ranije, u ponedeljak 16. jula, kada je bilo 23.320 putnika. Još jedan rekord... »

Novi rekord beogradskog aerodroma

Telegraf pre 1 dan
Kažu da je u poslednje dve nedelje jula na aerodormu zabeleženo više od 300.000 putnika
Beogradski aerodrom "Nikola Tesla", u petak 20. jula, zabeležio je rekord u broju putnika po danu, jer je usluge te vazdušne luke koristilo 23.335 putnika. Prethodni rekord ostvaren je samo četiri dana ranije, u ponedeljak 16.... »

Dnevni rekord “Tesle”

BizLife pre 1 dan
Foto: Pixabay Beogradski aerodrom “Nikola Tesla”, u petak 20. jula, zabeležio je rekord od 23.335 putnika u jednom danu, saopštio je aerodrom. Prethodni rekord ostvaren je samo četiri dana ranije, u ponedeljak 16. jula, kada je bilo 23.320 putnika, navodi se u saopštenju beogradskog aerodroma. Kažu... »

Dan za istoriju beogradskog aerodroma: Oboren još jedan rekord

Srbija danas pre 1 dan
Za prethodne dve nedelje zabeleženo više od 300.000 putnika
Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" zabeležio je juče rekord u broju putnika po danu jer je usluge vazdušne luke koristilo 23.335 putnika! Prethodni rekord ostvaren je samo četiri dana ranije, 16. jula, kad je bilo 23.320 putnika, navodi se u saopštenju beogradskog... »

Novi rekord beogradskog aerodroma

Studio B pre 1 dan
Beogradski aerodrom „Nikola Tesla“, u petak 20. jula, zabeležio je rekord u broju putnika po danu, jer je usluge te vazdušne luke koristilo 23.335 putnika.
Prethodni rekord ostvaren je samo četiri dana ranije, u ponedeljak 16. jula, kada je bilo 23.320 putnika, navodi se u saopštenju beogradskog aerodroma. Kažu da je u poslednje dve nedelje jula na aerodormu zabeleženo više od... »

Priznanje direktoru aerodroma „Nikola Tesla“

Studio B pre 2 dana
Britanski poslovni magazin „Corporate Vision“ dodelio je Saši Vlaisavljeviću, v.d. generalnog direktora beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, priznanje za najuticajnijeg generalnog direktora za 2018. godinu u oblasti avijacije.
Priznanje je dodeljeno na ovogodišnjem izboru u okviru programa „Corporate Excellence Awards 2018“, a Vlaisavljević je tom prilikom izjavio da aerodrom „Nikola Tesla Beograd“ očekuje najuspešniju godinu po svim parametrima... »

Saša Vlaisavljević dobio priznanje za najuticajnijeg generalnog direktora za 2018. godinu u oblasti avijacije

Tango Six pre 2 dana
Na ovogodišnjem izboru u okviru programa Corporate Excellence Awards 2018 u organizaciji britanskog poslovnog magazina Corporate Vision, v.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Saši Vlaisavljeviću dodeljeno je priznanje za najuticajnijeg generalnog direktora za 2018. godinu u oblasti... »

©2018 Netmark d.o.o.