Tesla - vesti

Potpisan ugovor o rekonstrukciji aerodroma

Politika pre 1 sat
ATINA – Grčka građevinska firma Terna S.A. potpisala je ugovor sa kompanijom „Vansi erports” o dogradnji i rekonstrukciji beogradskog aerodroma „Nikola Tesla”, saopšteno je iz kompanije Terna. Budžet predviđen za radove iznosi 262 miliona, a konzorcijum Vansi (sa 51 odsto udela u tom projektu) i... »

Tesla Model 3 dobio evropsku homologaciju

Auto blog pre 2 sata
Teslin električni automobil za mase, Model 3, porazio je konkurenciju s one strane Atlantika, ostavivši iza sebe modele poput Mercedesove C klase, BMW-a Serije 3 i Audija A4, pa je postao najprodavaniji automobil u takozvanom premium segmentu. Štaviše, Model 3 je u SAD-u bio toliko popularan, da je... »

Grci dograđuju i obnavljaju beogradski aerodrom

BizLife pre 4 sata
Foto: Promo Grčka građevinska firma “Terna” potpisala je ugovor sa kompanijom “Vansi erports” o dogradnji i rekonstrukciji beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”, prenose Novosti. “ Budžet predviđen za radove iznosi 262 miliona evra, a konzorcijum “Vansija” (sa 51 odsto udela u tom projektu) i... »

Tesla Model 3 konačno stiže u Evropu

B92 pre 5 sati
B92: Tesla Model 3 konačno stiže u Evropu
Godinu i po nakon početka serijske proizvodnje, Model 3 je homologovan za evropsko tržište.
Kompanija Tesla dobila je i zvanično odobrenje za početak prodaje svog najpristupačnijeg automobila na Starom kontinentu. Američki proizvođač saopštio je da će prvi primerci Modela 3 stići do kupaca u Evropi krajem februara, a... »

Spektakularan beg Jelene karleuše: Sve otkriveno - tajni prolaz, skrivanje na zadnjem sedištu

Srbija danas pre 6 sati
Skandal o kom bruji region.
Jelena Karleuša u nedelju je bila u velikom strahu od novinara i nije smela ni da pomisli da izađe pred fotografe na Aerodromu Nikola Tesla! Pred dolazak u Beograd ona je organizovala spektakularan beg od sedme sile, na kom bi joj pozavidele i svetske zvezde. Nije... »

"Teslin" automobil "model 3" u prodaji i u Evropi

Večernje novosti pre 17 sati
Automobil američke kompanije "Tesla", poznat kao "model 3", dobio je "zeleno svetlo" za početak prodaje u Evropi
Automobil američke kompanije "Tesla", poznat kao "model 3", dobio je "zeleno svetlo" za početak prodaje u Evropi. "Model 3" je ispunio uslove za dobijanje odobrenja da se nađe na evropskim putevima, objavila je Holandska... »

Akcije aerodroma "Nikola Tesla" i dalje u padu

Radio 021 pre 19 sati
Nijedna kompanija čijim se akcijama trguje na Beogradskoj berzi nije stigla ni blizu sedmocifrenog prometa.
Ukupan promet na trgovanju iznosio je 2,6 miliona dinara (22,5 hiljada evra). Indeks najlikvidnijih akcija, BELEX15, popeo se za 0,1 odsto na 699,87 poena, a BELEXlajn je praktično mirovao na 1.518,27 poena. Najveći promet, od... »

Vansi počinje sa izgradnjom: Potpisan ugovor za radove na „Nikoli Tesli“ u iznosu od 262 miliona evra, aerodrom dobija još jednu umetnutu pistu, nove rulne staze, novih 2.400 parking mesta za automobile

Tango Six pre 1 dan
Kompanija Terma S.A., podružnica GEK Terma Grupe, potpisala je 18. januara sa koncesionarom beogradskog aerodroma Vansi erportsom ugovor o obavljanju radova na izgradnji i rekonstrukciji „Nikole Tesle“, saopšteno je iz Terme. Kako navode, projekat je deo zajedničkog ulaganja (joint venture – Vansi... »

Kompanija Tesla drastično poskupela korišćenje svoje mreže brzih punjača

Auto blog pre 1 dan
Donedavno su kupci Teslinih automobila imali pravo na besplatno korišćenje mreže takozvanih Superchargera, odnosno brzih punjača, ali proizvođač električnih vozila iz Palo Alta se odlučio na zaokret u strategiji. Krajem januara, svi postojeći i budući kupci Teslinih vozila moraće da plaćaju... »

Osnovac Aleksej Milić govorio o Novom Sadu, Nikoli Tesli i Lazi Kostiću u Njujorku

Dnevnik pre 1 dan
Aleksej Milić je učenik sedmog razreda Osnovne škole „Vasa Stajić”, svira trombon, igra golf, a iz karatea ima 93 medalje.
Više nego očigledno, sa 13 godina postiže mnogo, i kao da to nije dovoljno, nedavno je iz Amerike doneo 94. medalju, ali prvu za izlaganje koje je nedavno održao u Njujorku. U okviru programa za decu i omladinu „Jesenje... »

Nadal bez izgubljenog seta do polufinala AO

Beta  pre 1 sat  još 43 povezane

Udes kod prokuplja: Vozač automobila poginuo u sudaru sa kombijem

Večernje novosti  pre 3 sata  još 19 povezanih

Veselji posle sastanka: Odluke u koordinaciji sa SAD

Mondo  pre 26 minuta  još 15 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.