Tesla

Ovako funkcionišu termovizijske kamere na "tesli": Reagovale čak šest puta! Šta ako imate 38 stepeni temperaturu?

Srbija danas pre 1 dan
Termovizijske kamere na beogradskom aerodromu do sada su reagovale šest puta. Analize su utvrdile da su putnici imali respiratorne infekcije. Granični sanitarni inspektor Raša Milanov rekao je za medije da ukoliko putnik ima visoku temperaturu… »

Cybertruck igračka na daljinsko upravljanje

PC Press pre 12 sati
Kompanija Tesla je u novembru 2019. predstavila Cybertruck, a Elon Musk je tom prilikom istakao da se radi o “još jednom koraku ka zelenijoj planeti” i potpunom usvajanju obnovljive energije. Tokom prezentacije je moglo da se čuje da novi kamion od… »

Nemci popustili pred Maskom, "Tesla" gradi fabriku pored Berlina

Kamatica pre 13 sati
Sud je naveo da je njegova odluka konačna, odbacivši zahteve ekoloških aktivista da se definitvno zabrani seča šume. Aktivisti za zaštitu životne sredine su prethodno, 18. februara, uspeli da isposluju sudsko rešenje o privremenoj obustavi radova… »

Baš je zelen: Nemačka odobrila seču šuma za novu Teslinu fabriku

Srbija danas pre 13 sati
Neverovatno... Američki proizvođač eletričnih automobila Tesla je dobio „zeleno svetlo“ od Višeg upravnog suda Berlin-Brandenburga da nastavi krčenje šume u Gruneheidu na površini od 92 hektara, zbog izgradnju svoje „gigafabrike“ u blizini… »

Od sada će zveri biti električne: BMW serija 5 i serija 7 prelaze na struju

Srbija danas pre 14 sati
Obrt... BMW već dugo na tržištu ima i3, koji se dobro prodaje, ali to nije dovoljno. Ako želi da konkuriše Tesli, biće mu potrebno još toga, a ‘to’ je i u planu. The next-generation BMW 5 Series and 7 Series sedans will be available with… »

Šangaj živnuo, kako izgleda rad u specijalnoj zoni

RTS pre 17 sati
Paralelno sa borbom protiv širenja koronavirusa Kina nastoji da tamo, gde je to moguće, obezbedi uslove za život i rad. Tako je Zona slobodne trgovine u Šangaju preduzela opsežne mere kako bi pomogla kompanijama da nastave proizvodnju, istovremeno… »

Nije mala stvar: Ovaj auto poručilo je preko 500.000 ljudi

Srbija danas pre 17 sati
Neverovatno... Kako su preneli američki mediji, informacije sa foruma Cybertruck Owners Club trenutno ima oko 522.000 naručenih Tesla Cybertruck vozila. 146k Cybertruck orders so far, with 42% choosing dual, 41% tri & 17% single motor — Elon Musk… »

Nije oduševljen: Elon Mask nije imao lepe reči za auto Bila Gejtsa

Srbija danas pre 18 sati
Reč je o Poršeu Tajkan... Bil Gejts nedavno je kupio svoj prvi električni automobil, a u pitanju je Porsche Taycan. I wonder why Bill Gates decided to go with the Taycan instead of a Tesla. — Tesletter (@tesletter) February 18, 2020 Prvi čovek… »

Od Tesla Model 3 napravio sanke VIDEO

B92 pre 19 sati
Vlasnik električnog automobila Tesla Model 3 osmislio je zanimljivu stvar i od svog ljubimca napravio sanke. Vlasnici Teslinih električnih vozila u poslednjih nekoliko meseci se nadmeću u pokušaju da naprave što bolju verziju Cybertrucka - oklopnog… »

Seminar o recenziranju u Nišu

Danas pre 20 sati
Centar za promociju nauke i Univerzitetska biblioteka „Nikola Tesla“ pozivaju istraživače da se prijave za učešće na Seminaru o recenziranju za istraživače koji će se održati u četvrtak, 5. marta, od 11 do 15 časova, u Velikoj sali… »

Vesti dana »