Tesla

Danas stiže milion doza: Vučić dočekuje avion sa kineskom vakcinom na aerodromu Nikola Tesla

Telegraf pre 1 minut
Reč je o inaktiviranoj vakcini koja se koristi u Kini, Bahreinu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekaće danas na aerodromu "Nikola Tesla" avion "Er Srbije" kojim će iz Kine biti dopremljeno milion doza vakcine… »

Milion kineskih vakcina dolazi danas u Srbiju: Doček na aerodromu "Nikola Tesla", stižu doze "Sinofarma"

Mondo pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekaće danas na aerodromu "Nikola Tesla" avion "Er Srbije" kojim će iz Kine biti dopremljeno milion doza vakcine kompanije "Sinofarm". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekaće danas na aerodromu "Nikola… »

U Srbiju stiže milion doza vakcine Sinofarma iz Kine

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekaće danas na aerodromu ''Nikola Tesla'' avion "Er Srbije" kojim će u Srbiju iz Kine biti dopremljeno milion doza vakcine kompanije ''Sinofarm''. Kako je saopštila Služba za saradnju s medijima… »

Vučić sutra u Surčinu dočekuje avion sa milion doza kineske vakcine

Danas pre 7 sati
Avion sa tovarom od milion doza kineske vakcine Sinofarm sleteće sutra na beogradski aerodrom Nikola Tesla a dočekaće ga predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako je najavljeno iz kancelarije predsednika za saradnju s medijima, očekuje se da avion Er… »

Stiže milion doza vakcina iz Kine: Vučić sutra dočekuje avion na aerodromu "Nikola Tesla"

Blic pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekaće sutra na aerodromu "Nikola Tesla" avion „Er Srbije" kojim će u Srbiju iz Kine biti dopremljeno milion doza vakcine kompanije "Sinofarm". Kako je saopštila Služba za saradnju s medijima predsednika… »

Vučić dočekuje milion doza vakcine Sinofarma iz Kine

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekaće sutra na aerodromu ''Nikola Tesla'' avion „Er Srbije" kojim će u Srbiju iz Kine biti dopremljeno milion doza vakcine kompanije ''Sinofarm''. Kako je saopštila Služba za saradnju s medijima… »

Treće cepivo stiže u Srbiju: Vučić sutra dočekuje vakcine Sinofarma iz Kine

Srbija danas pre 1 dan
Predsednik će avion "Er Srbije" dočekati na aerodromu u 9.50 časova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekaće sutra na aerodromu ''Nikola Tesla'' avion "Er Srbije" kojim će u Srbiju iz Kine biti dopremljena ogroman broj vakcina kompanije… »

Vučić sutra u Surčinu dočekuje avion sa milion doza kineske vakcine

Glas Zaječara pre 10 sati
Avion sa tovarom od milion doza kineske vakcine Sinofarm sleteće sutra na beogradski aerodrom Nikola Tesla a dočekaće ga predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako je najavljeno iz kancelarije predsednika za saradnju s medijima, očekuje se da avion Er… »

Sutra stiže avion sa milion doza kineske vakcine

Novi magazin pre 11 sati
Avion sa tovarom od milion doza kineske vakcine Sinofarm sleteće sutra na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Kako je najavljeno iz kancelarije predsednika za saradnju s medijima, očekuje se da avion Er Srbije iz Kine sleti oko 9.50. Član Kriznog štaba… »

Vučić sutra dočekuje milion doza kineske vakcine

Sputnik pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekaće sutra na aerodromu „Nikola Tesla“ avion „Er Srbije“ kojim će u Srbiju iz Kine biti dopremljeno milion doza vakcine kompanije „Sinofarm“. Kako je saopštila Služba za saradnju s medijima… »

Vesti dana »