Tesla

Progone Srbe uz četničke hitove

Vesti online pre 3 sata
Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem crnogorski premijer Duško Marković na svadbi ćerke peva pesmu „Nad Kraljevom živa vatra seva“. Samo teško psihički bolesni mogu da povežu „Tamo daleko“ s mržnjom, poručio je pevač Vlado… »

Srpski avioni u kanadskom spotu (FOTO/VIDEO)

Vesti online pre 4 sata
Čitaoci „Vesti“ su nam javili da su u jednom od udarnih spotova Teniske asocijacije Kanade, u okviru nove kampanje „FIND YOUR BEAT – All heart, no love“, prepoznali Muzej vazduhoplovstva u na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“. U spotu se… »

Naslovne strane za nedelju 18. avgust 2019. godine

Beta pre 7 sati
Dnevne novine na naslovnim stranama za nedelju 18. avgust 2019. godine pišu koliko košta besplatno škovanje, otvaranju novog putnog pravca od Beograda do Čačka, podsećaju na govore Nikole Tesle, donose intervju sa direktorom Kancelerije za Kosovo i… »

Tesla ostao bez velike narudžbe iz Njemačke

SEEbiz pre 8 sati
FRANKFURT - Američki proizvođač električnih automobila Tesla izgubio je milijunski ugovor iz Njemačke. Tvrtka za iznajmljivanje električnih automobila Leipzig Nextmove krajem prošle godine naručila je 100 "Tesla 3" automobila, ali upala je u… »

Posle pasa i mačaka, na ulici sada pronađene i otrovane ptice

Blic pre 1 dan
Nakon masovnog trovanja pasa i mačaka u Pančevu, na jednoj Fejsbuk stranici osvanule su fotografije na kojima se nalaze mrtve ptice. Naime one su pronađene na bivšoj pijaci na Tesli (kod betonskih stubića). Fejsbuk stranica "Ekolibrijum" je takođe… »

Vožnja turističkim autobusom kroz grad (FOTO)

Niške vesti pre 1 dan
Razgledanje prema programu traje 80 minuta, a autobus vozi sledećom trasom: Sinđelićev Trg (iza Narodnog pozorišta) – ulicom Nikole Pašića – oko Trga Kralja Aleksandra, ul. Kneginje Ljubice – ul. Generala Milojka Lešjanina, ul. Vožda… »

Prebrojavanje krvnih zrnaca Nikole Tesle

RTS pre 1 dan
"Putevima Nikole Tesle" trebalo bi da postane prva naučno-turistička ruta posvećena nekom inovatoru. Tura Saveta Evrope povezuje osam zemalja na dva kontinenta, uključujući Srbiju i Hrvatsku. Ekipa RTS-a istraživala je koliko dugo traju sporovi sa… »

Kako ubediti vlasnika Tesle da kupi električni Jaguar I-Pace?

Auto blog pre 1 dan
Tesla je i dalje neprikosnoven na tržištu luksuznih električnih automobila u SAD, ali konkurenti polako pristižu i žele svoj deo kolača. Među njima je i Jaguar sa svojim električnim krosoverom I-Pace, koji je rival Teslinom Modelu X, piše B92. S… »

Horor u Pančevu: U naselju Tesla pronađeno mnoštvo mrtvih ptica

Kurir pre 1 dan
Društvo za zaštitu životinja i prirode Ekolibrijum objavilo je na svojoj fejsbuk strani da su danas na bivšoj pijaci na Tesli u Pančevu (kod betonskih stubića) nađene mrtve ptice. Ekolibrijum je takođe objavio poruku iz inboksa da su "deca… »

Ni Srbin, ni hrvat: Kako je Nikola Tesla greškom dobio novo državljanstvo (foto)

Blic pre 2 dana
Polemika između Srba i Hrvata oko toga čiji je poznati naučnik Nikola Tesla, dobila je zahvaljujući Biznis Insajderu, još jednog takmaca i to ni manje ni više nego Sibir! Naime, pre nekoliko dana na portalu Biznis insajder osvanula je vest da je… »

Vesti dana »