Tesla

Solarni paneli postali su noćna mora, posebno za ove ljude kojima je planuo krov

Telegraf pre 1 dan
Tesla ne želi da komentariše, ali sprovode tajni projekat. Teslini solarni paneli postali su noćna mora nekih vlasnika kuća, posebno za jednu ženu iz Kolorada čiji je krov planuo. Brijana Grir bila je van grada kada je požar izbio na njenom… »

Predavanje o zen pričama večeras u Nišu

Južne vesti pre 1 dan
Novi ciklus predavanja o japanskoj književnosti počeće večeras od 18 sati u Univerzitetskoj biblioteci "Nikola Tesla". Veče pod nazivom "Dobro došli na šoljicu zena" sastojaće se od kratkog predavanja o nastanku i istorijatu zen priča i izreka… »

Pekarka iz Novih Banovaca koja sakuplja novac đacima za užinu je naš heroj dana

Luftika pre 2 dana
Humanost još uvek stanuje u Srbiji. A poslednji u nizu dokaza za to je vlasnica pekare u Novim Banovcima koja je došla na sjajnu ideju kako da pomogne i nahrani đake koji su ostali bez novca za užinu. Ona je u svojoj pekari koja se nalazi u blizini… »

Pronalazač odustao od projekta električnog automobila: Nije komercijalno održiv

Total car pre 1 dan
Džejms Dajson, pronalazač usisavača bez vrećica, odustao je od svog ambicioznog plana izrade električnog automobila jer taj projekt nije komercijalno održiv. Dajson je pojasnio da su njegovi inženjeri izradili “fantastičan automobil” te da… »

ZAVRŠEN 33. „TESLA FEST” Glavna nagrada otiša u ruke Samira Kalića

Dnevnik pre 2 dana
Novosađaninu Samiru Kaliću je na 33. „Tesla festu” svečano uručena nagrada za najbolji pronalazak, odnosno za novo i originalno rešenje žice za grilovano meso i povrće, koje je, inače, zaštićeno patentom u Srbiji i svetu. Tu nagradu… »

Na „Tesla Festu“ 115 pronalazača predstavilo svoje izume

Večernje novosti pre 2 dana
Ovogodišnje, 33. izdanje "Tesla Festa" okupilo inovatore iz Kine, Rusije, RS, Češke, Švajcarske…. MEĐUNARODNI festival inovacija, znanja i stvaralaštva pod nazivom "Tesla fest" je ove godine, u svom 33. izdanju, stručnoj publici i… »

Ukrali joj pasoš, opljačkao je taksista, a onda je usledilo ono najgore! (foto)

Alo pre 2 dana
Od pakla do raja i nazad - tako bi se ukratko mogla opisati avantura 29-godišnje Desole Mako iz Nigerije kad se pre nekoliko dana obrela na Aerodromu „Nikola Tesla“. Kada je na preporuku svoje prijateljice koja radi u turističkoj agenciji odlučila… »

Đorđević:Najviši nivo bezbednost građevinaca na aerodromu

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se danas sa izvršnim direktorom za tehničke poslove kompanije "Vansi", koja je preuzela upravljanje beogradskim aerodromom "Nikola Tesla", Nikolasom Brusom… »

Aerodrom Nikola Tesla u prvoj fazi građevinskih radova očekuje rekonstrukcija i proširenje

Ekapija pre 3 dana
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević razgovarao je danas sa izvršnim direktorom za tehničke poslove kompanije Vinci Nikolasom Brusom o realizaciji projekta koji je deo plana započete… »

Vozač "pasata" udario devojku i pobegao sa mesta nesreće, ubrzo pronađen i uhapšen

Blic pre 3 dana
Policija iz Šipova uhapsila je M. T. iz tog grada zbog sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći, a zatim pobegao sa lica mesta, saznaje Srpskainfo. Policiji je prvo prijavljeno da se u Ulici Nikole Tesla u Šipovo dogodila saobraćajna nesreća… »

Vesti dana »