Tesla - vesti

Vlada RS: 100 miliona maraka uloženo za bolji studentski standard

Večernje novosti pre 3 dana
Cena smeštaja najniža u regionu, a nastavlja se sa rekonstrukcijom, ali i novom gradnjom prostora za studente
PREMIJER Republike Srpske Radovan Višković istakao je danas u Banjaluci da je Vlada Srpske u posljednjih 10 godina uložila više od 100 miliona KM za poboljšanje studentskog standarda. - Gradili smo studentske domove u Istočnom... »

Toplovod TENT - Novi Beograd na ekološkoj proceni

B92 pre 3 dana
B92: Toplovod TENT - Novi Beograd na ekološkoj proceni
Beograd -- Projekat izgradnje toplovoda koji će povezati Termoelektranu "Nikola Tesla" u Obrenovcu i toplanu Novi Beograd upućen je na javnu raspravu.
"Beogradske elektrane" podnele zahtev Ministarstvu zaštite životne sredine kako bi se odlučilo o potrebi izrade studije o proceni uticaja ove investicije na životnu sredinu. Sistem za prenos toplotne energije sastoji se od... »

Šokantna ispovest studentkinje koja je slučajno izmakla kandžama makroa: Otišla sam na beogradski splav, zavodljvo zaplesala, dok me neko nije zgrabio za ruku! Od tada se dan danas okrećem da vidim da li me neko prati...

Kurir pre 3 dana
Srbiju trese afera elitne prostitucije posle hapšenja makroa Šapčanina Mihajla Maksimovića, kojeg su razotkrile devojke koje su radile za njega, a među kojima su, kako se piše, bile pevačice, glumice, voditeljke, devojke iz sveta mode... Mihailo Maksimović uhapšen je zajedno sa svojim bratom krajem... »

Sutra trk u poštu, 1.300 dinara čeka vas na šalteru: Leže dividenda od besplatnih akcija beogradskog aerodroma! Ako dosad ništa niste dizali, čeka vas fina svota

Kurir pre 4 dana
BEOGRAD - Građani koji poseduju akcije Aerodroma "Nikola Tesla" dobiće 1.300,87 dinara dividende za svaku deonicu 16. aprila.
To znači da ako je strpljenje vaša jača strana i do sada ništa niste podigli od 2010. godine, od kada se dele akcije i dividende, na računu će vas sačekati oko 10.600 dinara. Ako ste imali pravo na besplatne akcije 2008. godine,... »

Starim pijačnim tezgama opremaju izletišta u Niškoj Banji

Južne vesti pre 4 dana
Građani koji odluče da 1. maj provedu na nekom od izletišta na teritoriji Niške Banje, moći će kao stolove za ručavanje da koriste stare tezge sa pijace.
Dok iz Opštine kažu da je ovo dobro rešenje jer opremaju izletišta zahvaljujući donaciji Tržnice, pojedini građani negoduju jer su tezge sastavljene od masivnih betonskih ploča. Kako je deo tezgi završio pored Nišave u naselju... »

Toplovod TENT - Novi Beograd na ekološkoj proceni

Politika pre 4 dana
Projekat izgradnje vangradskog toplovoda koji će povezati Termoelektranu „Nikola Tesla” (TENT) u Obrenovcu i toplanu Novi Beograd upućen je na javnu raspravu jer su „Beogradske elektrane” podnele zahtev Ministarstvu zaštite životne sredine kako bi se odlučilo o potrebi izrade studije o proceni... »

Takmičenje u radio orijentirungu u Leskovcu

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC U Leskovcu je u organizaciji Radio kluba „Nikola Tesla“ održano 12. međunarodno takmičenje u radio orijentiringu pod nazivom „12.
LOPARG“. Na izletištu Pašina česma u brzini otkrivanja sakrivenih radio predajnika takmičilo se 58 takmičara iz Srbije, Madedonije, Crne Gore i Bugarske. Domaćini su osvojili ekipno prvo mesto u konkurenciji od 9 timova. U... »

Ponesite sutra ličnu kartu u Poštu i preuzmite svoj novac

Alo pre 4 dana
Alo: Ponesite sutra ličnu kartu u Poštu i preuzmite svoj novac
Juriš na šaltere
Građani koji poseduju akcije Aerodroma "Nikola Tesla" dobiće po 1.300,87 dinara dividende za svaku deonicu 16. aprila. To znači da ako je strpljenje vaša jača strana i do sada ništa niste podigli od 2010. godine, od kada se dele akcije i dividende, na računu će vas... »

Dividende "preletele" cenu akcija aerodroma

RTS pre 5 dana
RTS: Dividende "preletele" cenu akcija aerodroma
Vlasnicima besplatnih akcija aerodroma "Nikola Tesla" dividende će biti isplaćene 16. aprila po 1.300 dinara. Više od dva miliona građana zadržalo je besplatne akcije aerodroma.
Tržišna vrednost akcija Aerodroma "Nikola Tesla" u 2018. godini kretala se od 1.600 do 1.900 dinara a trenutna tržišna cena je 850 dinara. Svi akcionari koji su bili vlasnici akcija aerodroma na dan 31.12.2018. imaju pravo na... »

Ako imate akcije aerodroma uskoro vam leže novac

Top press pre 5 dana
Vlasnicima besplatnih akcija aerodroma „Nikola Tesla“ dividende će biti isplaćene 16. aprila po 1.300 dinara Više od dva miliona građana zadržalo je besplatne akcije aerodroma, piše RTS. Tržišna vrednost akcija Aerodroma „Nikola Tesla“ u 2018. godini kretala se od 1.600 do 1.900 dinara a trenutna tržišna cena je 850 dinara. Svi akcionari koji su bili vlasnici akcija aerodroma na dan 31.12.2018. imaju pravo na dividendu. Kako da podignete novac od akcija Branisalav Jorgić iz brokerske kuće „Jorgić“ kaže da
Vlasnicima besplatnih akcija aerodroma „Nikola Tesla“ dividende će biti isplaćene 16. aprila po 1.300 dinara Više od dva miliona građana zadržalo je besplatne akcije aerodroma, piše RTS. Tržišna vrednost akcija Aerodroma „Nikola... »

Heris: Boban je igrao jako dobro

B92  pre 3 sata  još 27 povezanih

Lajović u polufinalu mastersa u Monte Karlu

Beta  pre 1 sat  još 22 povezane

U neredima u Severnoj Irskoj ubijena novinarka

BBC News  pre 4 sata  još 18 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.