Tesla

U Jeleku nije tesno

Vesti online pre 6 dana
Kulturno-umetničko društvo Jelek iz Minhena nedavno je proslavilo 15 godina postojanja. U goste su im došli članovi minhenskih folklornih društava Kolo, Soko, „Sveti Sava“ i „Nikola Tesla“. Nedeljko Vodogaz, predsednik Jeleka podsetio je… »

Prijateljstvo za sva vremena

Vesti online pre 6 dana
I ove jeseni okupili su se prijatelji kluba „Nikola Tesla“ iz Linca, na tradicionalnoj manifestaciji Teslin dan folklora, na istom mestu kao prethodnih sedam godina, u sali nove gradske Skupštine uz levu obalu Dunava. Uz domaćina, sedam… »

Mihajlović: Hrana je brend Srbije

Danas pre 6 dana
Sajam Belgrade Food Show okupio više od 100 proizvođača visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda Hrana je brend Srbije, baš kao što su i ljudi, poput Novaka Đokovića ili Tesle, srpski brend. Hrana je naše zlato i sve dok je ovakvih sajmova to će… »

Obimna rekonstrukcija škola u Kraljevu - Ukoro tender za izgradnju nove školske zgrade u predgrađu

Ekapija pre 6 dana
U Kraljevu je u toku rekonstrukcija tri srednje škole - ESTŠ "Nikola Tesla", Gimnazije i Ekonomsko-trgovinske škole. Kako je istakao gradonačelnik Predrag Terzić prilikom obilaska radova, Kraljevo u poslednjih nekoliko godina, zajedno sa… »

Vučić i Brnabić priredili večeru za Zaeva i Ramu u Novom Sadu

Press pre 7 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica vlade, Ana Brnabić, priredili su večeras u Novom Sadu večeru za premijere Severne Makedonije i Albanije, Zorana Zaeva i Edi Ramu. Foto;blic Podsetimo, Premijeri Albanije i Severne Makedonije, Edi Rama… »

Počeo sastanak Vučića, Zaeva i Rame

Al Jazeera pre 7 dana
Makedonski i albanski premijeri doputovali su u Srbiju kako bi s Aleksandrom Vučićem razgovarali o boljem uvezivanju regionalnog tržišta. Sastanak posvećen ekonomskom povezivanju Sjeverne Makedonije, Albanije i Srbije počeo je danas na… »

Sajam hrane "Belgrade Food Show" otvoren u Beogradu

N1 Info pre 7 dana
Sajam hrane "Belgrade Food Show" otvoren je u beogradskom Belekspocentru gde izlaže više od 110 proizvođača iz Srbije i regiona. Organizatori te dvodnevne manifestacije su Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i Asocijacija za promociju… »

Ulica Nikole Tesle i okolne u Karlovcima bez vode

Dnevnik pre 7 dana
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica Nikole Tesle i okolne ulice u Sremskim Karlovcima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Beogradska berza: Buknulo trgovanje akcijama na MTP tržištu

SEEbiz pre 7 dana
BEOGRAD – Indeksi Beogradske berze završili su trgovčki dan u „crvenom", uz oštar pad prometa na regulisanom tržištu, dok je „buknulo" trgovanje akcijama na MTP platformi. Ukupan promet na trgovanju iznosio je 21,9 miliona dinara (186,7 hiljada… »

Hrana je naše zlato i sve dok bude bilo ovakvih sajmova to će biti znak da Srbija živi i razvija se

Beta video pre 7 dana
BEOGRAD - Sajam hrane ``Belgrade Food Show``je otvorila ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović koja je rekla da je hrana brend Srbije, baš kao što su i ljudi, poput Novaka Djokovića ili Tesle, srpski brend… »

Vesti dana »